Fredag

Idag har vi varit på Öf på fm och efter det så blev det mat på McDonalds. Lite mys middag innan han skulle iväg. Sen hem och ser att alla rum är nu klara och fy fan så snyggt det blev ;)

Mös framför tv innan pappa om o hämta Leo, och det gick jätte bra. När vi tog på oss skorna så sa Leo
L: ska du följa med till morfar?
J: Nej, jag ska va hemma.
L: vad bra, då slipper jag dig

haha, det är mitt barn det. Han tycker nog det är skönt att komma ifrån mamma lite och det tycker ju jag med MEN guuuuuuuuuuuud vad jag saknar honom nu. Så tyst o lugnt här hemma. Tur han kommer hem imorgon em igen ;)

Jag har inte gjort mkt sen han åkte, va en sväng borta på Hc och nu kollar jag på Lets Dance som börja idag. Blev lite kyckling och likör till det.
Blev förvånad själv att jag gick in på systemet men nån gång ska ju va första ;)... Har suttit med ETT glas sen tio i åtta och kl är nu halv nio och jag har inte kommit till halva glaset än så NAE, jag är ingen som dricker....
Flaskan hinner säkert gå ut innan jag druckit upp det, kommer BARA dricka då jag är ensam och hur ofta händer det lixom?

Nej nu ska jag läsa lite bloggar o kolla tv innan det är dags att sova.

Hoppas ni har en bra fredag!

Puss på er!

Vad göra?

I måndags så kom då äntligen målarn, han började skrapa taket och allt försvann :/ Det va så pass dåligt ändå. Men nu är taket klart och idag ska han väl börja med tapeterna....hoppas jag...
Ser ut som f*n här just nu, alla möbler står i båda sovrummen och köket, har inga kanaler så kvällarna spenderas enbart vid datorn. Väldigt segt och tråkigt.
Sen blir det väl att tömma sovrummen och ställa det i vardagsrummet. Så i slutet på nästa vecka kanske man kan leva normalt igen ;)

På fredag ska Lillen till morfar o sover till lördag, då ska han o Niclas åka i hans atraktor så det ser Leo fram emot. Jag ser fram emot att vara barnledig...ÄNTLIGEN!!! Jag älskar min son men ibland behöver man få va själv o vara Carro o ladda batterierna. Händer ju inte allt för ofta.

Vet inte om jag ska till Borgen eller kanske Bowla?!?! Eller vad kan man annars göra? Vill helst slippa husets fyra väggar. Nån som vill ses?

Nu väntar jag på att Vc ska ringa upp så jag kan boka tid till Leo, måste få bort hans vaxpropp nu. Mellan 04-05 va vi vakna inatt då han hade jätte ont i örat (och i just det örat) så blev lite alvedon o så somna han bredvid mig sen.
Efter det så ska jag färga håret o sen får vi se vad dagen har att erbjuda(förutom lite disk)

Puss!!!



Storm

Dagen började kl 7 då Lillen tyckte det va dags att vakna. Inte riktigt va mamma ville men jag låg o blunda en stund innan han ville ha frukost.
Sen va det dags för dagis och passade då på att byta dag för Leo så han går fredag ist för onsdag. då säger personalen att dem nog inte gör så?!?! att man får byta dag..  What?
Varför inte? Jag som är inskriven på af kan få möte vilken dag som helst men då måste jag anpassa mig efter dagis.
Men det blev bytt denna vecka iaf.

Efter lämning så gick jag hem en stund o kolla lite på nätet och sen såg jag att BB hade kommit in så då gick jag en sväng till Hc i hopp om att hitta en vårjacka. Hittade en snygg men självklart så fanns den inte kvar i min storlek så imorgon ska jag ner på stan o hoppas att den finns där. Annars så får det bli en jacka från sportavdelningen.

Sen va det dags att hämta Lillen och idag gick det hur bra som helst och han prata på som vanligt, även med personalen och hon sa till Leo att hon tyckte det va jätte roligt att se att han va så glad när han skulle hem. Verkligen skillnad från förra veckan.
Men kanske va för att han visste vad som vänta....Mat på McDonalds ;). Vi tog spårvagnen bort dit(är bara 2hållplatser) men det har blåst STORM idag, inte lätt för en liten att va ute o gå då.
När vi gick hem från Hc så sa Leo
- mamma?
-Ja
- jag andas inte
-men det måste du ju göra
- men jag kan ju inte
Så då kan ni ju gissa hur mkt det blåste.
Det gick ganska bra på Mc, ibörjan skulle han inte äta o jag fick säga till honom några gånger sen sa han till att han ville gå hem så då passa jag på. På med ytterkläder o gick direkt ;)

Väl hemma så kom huvudvärken så fick ta tabletter och så plocka jag isär soffan. Pappa o Nicke kom o bar ner den till grovsopperna så nu lever jag taikon.
En sängmadrass i vardagsrummet....shit..tur man inte ska ha gäster förens den nya soffan kommer.
en 3sits soffa o 2 fåtöljer i skinn med färgen oxblod....
Imorgon blir det som sagt stan, först sälja lite bebiskläder och köpa kökstol åt Leo. Ska även ta upp spjälsängen o sälja den. Nån som är intresserad?
Ska även försöka bli av med resesängen.

Onsdag blir det tvättstugan och sen öppna förskolan, tosdagen lugn(ev gå till en annan ÖF) och sen kommer fredag som både jag o Leo längtar till.
Då kommer mamma, anders, niclas och Melvin :D Fullt hus med andra ord.. Love it! Även om dem bara stannar till lördagen så betyder det massor.

Snart hoppas jag även att jag o Babe ska kunna ses, va allt för länge sen nu :( Men är så glad för hennes skull att hon har så mkt jobb nu... Love you babe!!!

Nej det va det lilla från mig, nu blir det att krypa ner i sängen o somna till tv'n som vanligt ;)

Ha de bra så syns vi!

Bvc

Denna vecka med hämtning på dagis har varit KATASTROF!!!
Fy så han har betett sig, vägrat att klä på sig och suttit o skrikit....Idag när vi skulle hem från Rickie o barnen så fick hans amma humör igen, dels va han ju lite arg med men ändå. Jag fick tvinga på honom ytterkläderna medans han låg o gall skrek o betedde sig allmänt illa... Som tur va så fick jag låna deras sulky så jag skulle kunna komma hem utan problem. Men han satt snällt o tyst i vagnen så det va skönt.
Mycket beror på att hans känslor är upp o ner igen, han har blivit lite värre efter han träffa sin pappa.
Så han mår ju inte så bra, men man blir lite arg när han håller på...

Idag va vi på Bvc för 4års kontroll och allt va bara bra.
Vikten ligger han strecket under men samtidigt så ligger han strecket över på längden. Hörseltestet måste vi göra om sen då han har en vaxpropp i ena örat, så blir att kontakta Vc.
Synen va toppen, han såg alla bokstäver....även dem minsta ;) Hon sa att så här bra brukar det inte gå med 4åringarna sa hon...
Efter det så gick vi hem till Rickie o grabbarna, tyvärr jobba min Bästa så hann inte träffa henne :(.. Saknar ju dig Hjärtat!!!!
Blev lite lek för grabbarna o jag o R drack te o prata skit...

Imorgon  blir det en sväng till Öppna Förskolan och ena personalen där har lovat Leo att dem ska fixa en ny deg imorgon...Så då är det bara att gå dit ;)
Helgen blir lugn, inga planer alls.
Nästa helg så kommer mamma o anders ner o stannar fre-lör. (Ev så kommer Melvin in en sväng på em med.) Så då får jag soffan o fåtöljerna :D
Helgen efter det så kommer jag antagligen va barnledig(jiippiee) så då ska jag nog till Borgen på fredagen och sen får vi se vad jag passar på mer att göra ;)

Nu ska jag fixa lite mat till trollet och sen vila huvudet lite.

Puss!!!

4år

Idag så tog vi det lugnt på fm, sen vid 12 så gick vi bort till Hc och handla lite så nu har jag äntligen storhandlat. När vi va där så va Youngblood där o spela och så körde dem låten från Melodifestivalen och måste ju säga att den är ju bra.
Dem börja sjunga den då vi stod i kassan och man kunde ju inte låta bli att "digga" lite med foten. Dock så tyckte inte Leo om att vara där för det va alldeles för högt för honom. Han höll för öronen o ville hem..

Hem o packa upp varorna och sen gick vi till OkQ8 o köpte Melodifestivals skivan och ni kan ju gissa vilken låt som spelades mest då...just Youngblood.. Leo gillar den låten och vi spela den säkert 10ggr på raken. Dansa o skratta och hade jätte roligt..
Spelade Sean Banan för honom och han fick en jätte lustig min o fråga:
-Hur sjunger han?
- Det undrar jag med, är den inte bra?
- nae sa han o bytte låt...
hehe

Annars så har vi bara tagit det lugnt, har ju inga större planer annars. Ganska trist...




Finns så mycket man skulle vilja skriva om men vart ska man börja?!?!
Det är mycket jag går o tänker på....

Som det här med barn, jag kan verkligen inte släppa det. Jag har alltid sagt att jag ska ha 3barn, men så kommer det inte bli. Det blir bara min lilla prins som jag har.
Har alltid sagt att jag vill inte ha för många år mellan 1a o 2a barnet och nu är Leo 4år och jag är singel. Då ska man först hitta en ny kille när man är redo och sen ska man ju helst va ihop ett tag innan man planerar barn. Och jag vill inte ha 10år mellan mina barn så därför kommer det inte bli fler.
Känns jävligt tungt och det får mig att bli lite deppig...Det va ju inte så jag ville ha!!!
Och killar, som det känns nu så vill jag inte ha nån kille på många år. har svårt att lita på killar efter allt som hänt...
Jag vill inte ha mitt liv så här, vill iaf ha en bebis till...Ge meeej ;)


Sen är det mkt med min systerson med men det är inget jag skriver om här utan det har jag en annan blogg till...

I torsdag så blev min älskade son 4år.. Vart tar tiden vägen?!?!
Vi hade ju kalas i lördags men han har nog aldrig haft en bättre födelsedag. Tro det eller ej men hans PAPPA kom hit o hälsa på!!!!!!
Blev chockad själv då han ringde i onsdags och fråga om han fick komma hit en sväng. Så jag o Leo åkte ner på stan en sväng o åt på china och sen va vi på Br o köpte en present till honom. Han valde den största helikoptern han kunde hitta... och så köpte jag gummistövlar till honom och ett par skor till mig. 300.- för skorna men jag tänkte: va fan, jag brukar inte köpa nåt till mig själv....
Sen mötte vi upp Leos pappa och åkte till Hc o handla lite sen gick vi hem och dem lekte som tusan, han fick lite presenter med o s blev det en fika med tårta.
Vid 19 så åkte han hem och då blev Leo jätte ledsen... Gud så jobbigt att se, han grät var 5emin för att han inte kunde träffa pappa. Han höll på i 2tim..han sluta 10min innan han somna... min lilla groda.
Dem har pratat med varandra i telen varje dag nu och  det känns nog bra för Leo.
Vi kom iaf överens om att dem ska träffas lite då o då innan vi kör en hel helg så jag hoppas det kommer funka nu...

Nu börjar snart Melodifestivalen så ska krypa ner i soffan nu o gotta mig med läsk o chips. På måndag ska jag försöka ta tag i mitt liv o försöka sluta med allt cola drickande och försöka ta en timmes promenad varje dag efter jag lämnat grodan på dagis..
Vem tror ni vinner ikväll?
Jag tror nog det står mellan Danny och Loreen

Puss på er!!!



Onsdag

Blev så irriterad då vi gick hem från dagis förut, strax efter dagiset ligger en skola med bara utlänningar, alltså en liten turkskola.
Dem har ett staket vid deras grusplan och Leo stanna till där o luta sig mot det för han va tjurig... Då kommer det fram en unge o sträcker ut handen och tar tag i Leos luva(på tröjan) och drar i den?!?!
Jag stod en liiten bit ifrån men fråga vad han höll på med och han lyssna inte så då höjde jag rösten o sa till honom...Blir så jävla irriterad med då han ska muttra ifrån.
Spelar ingen roll om staketet tillhör skolan, man drar fan inte i nån sådär. Ungjävel!!!
Leo stod där som: mamma, hjälp, vad gör han....
Hade även skrivit det på fb men en del är ju så snabba med att märka ord så tog bort det. Här kan jag ju iaf skriva vad jag vill.....

Imorgon är en stor dag, Grodan blir 4år :)
Vi ska ner på stan en sväng, han ska ju få en födelsedagspresent av Br-leksaker :)... Sen blir det nog bara lugnt, får jag in pengarna då så blir det att luncha på stan med. China kanske ;)

Just nu skulle jag göra VAD SOM HELST för en barnledig helg. Sist jag hade det va väl i nov förra året, det behövs känner jag. Både för min o Leos skull. Vi går ju varandra på nerverna ibland, vi behöver sakna varandra lite. Nyttigt för oss båda.
Jag vill ju gärna kunna vara bara Carro ibland och inte bara mamma....Jag har ju faktiskt ett liv jag med, det tar ju inte slut bara för att man skaffar ett barn.
Har frågat hans morfar men lät som att det inte blir nåt där.... Suck....
jag älskar min son, det är inte de men jag behöver egentid, få mer energi....


Puss!!!


Söndag

Dagen har varit lugn, inte gjort alls mkt. Men det är väl så det ska vara söndagar ;)
Tog disken o plocka upp lite från golven, sen tog vi en promenad till affären så då passa Leo på att inviga sina nya skor. Jackan ville han inte ha idag utan det va vinterjackan som gällde.
Men kanske börjar bli dags att ta bort den snart? Termobyxorna lär han ju inte behöva mer iaf, idag bestämde han att dem skulle han inte ha mer utan dem och vinterskorna ska han ha när det kommer snö igen.

Sen har vi bara myst, Leo har lekt på rummet och kollat på datorn o myst med mig i soffan. Han har även hållt på med ballongerna o lekt med dem. Han stod o kasta upp dem och sen fånga han dem igen för den fick inte landa på golvet. Jag sitter i soffan o lägger patians(stavning?) och sen helt plötsligt ser jag att han stannar upp o jag märket att nåt inte stämmer. Ser hur han gärna vill börja gråta, så han kommer fram mot mig och samtidigt håller han för munnen som om han skulle spy.
Han berätta att han hade böjt fram huvudet och fått ont i ryggen och så kändes det som att han skulle spy.. :/
Vad f*n hände?
Han fick iaf lägga sig ner i soffan ett tag o vila eftersom han sa att han fortfarande hade ont i ryggen, men den grabben kan ju inte ligga still så hela han låg ju o sprattla i soffan. Efter 5min va han uppe på benen igen...
Men vad hände med ryggen då han böjde på huvudet och varför fick han känslan som att han skulle spy?

Imorgon är det dags för dagis igen och efter jag lämnat honom så ska jag få hjälp av mr R att bära ner sakerna jag har i sovrummet så jag kan börja använda rummet. Går ju inte nu med alla kartonger överallt. Blir att ta in skrivbordet dit med så jag slipper ha datorn i vardagsrummet. Kanske det kan börja se lite normalt ut här ;)
Annars så blir veckan lugn, har inga planer än så länge. Hoppas pengarna från Fk kommer i början på veckan. Är lite surt att just nu leva på ca 3000:- mindre.
Vill gärna kunna storhandla nu!

Har även pratat lite med Jb ikväll, dock mest jobbprat men ändå. Blir inte så ofta vi pratas vid så dem få gångerna blir man glad av. Man får alltid ett leende på läpparna och man skrattar alltid.

Nu ska jag kolla klart på Wallander och sen krypa ner i soffan. Och på tal om soffa ja, måste ta mig till Västerås innan slutet på mars o hämta min soffa o fåtöljer...hur jag nu ska kunna göra det :/  Kommer nog bli ett bord o dataskärm med att hämta :)
Ibland är det bra att mamma flyttar ;) haha

Natti Natti på er!


Kalas

Veckan har verkligen gått fort, vad har jag gjort? Inget speciellt antagligen då jag inte kommer på nåt.
Har iaf storstädat hela lägenheten, förutom mitt rum som fortfarande är ett förråd. Men ska fixa det på måndag.

Idag har vi haft kalas för Leo, som snart blir 4år. :)
Blev lite bullar o tårta, blev riktigt nöjd med tårtan. Den blev bra för att vara jag. haha. Blev lite presenter med och Leo har haft en toppen dag. Han är nöjd med allting.

Nu kollar jag Mello, men inte så mkt att ha. Jag kan fortfarande inte förstå hur fan folk kan rösta på Sean banan. Kan nån förklara vad som är bra med honom?
Jag tycker det är Sveriges största tönt!!!
Leo ligger o snarkar gott i sitt rum. Är det fint väder imorgon så blir det att ta fram hans cykel så han kan börja träna lite.
Han måste ju även inviga sin nya jacka o dem nya skorna :)

Vad händer i veckan då?
Leo har dagis men sen då....Vad ska jag göra?
Hade tänkt att jag skulle skriva ett bra o långt inlägg men känns mest rörigt nu så kanske lika bra att sluta nu. ;)
Snart får vi ju höra vilka som går till globen i Mellot....


nej jag avslutar där...
natt

RSS 2.0