Stopp

På väg till dagis igår reagera jag på att det va mycket folk som va ute o gick (mot Hc) och fick bara en tanke: går inte bussen?
Efter jag lämnat Leo så gick jag bort mot hållplatsen och det stod folk där så tänkte inte mer på det, stod där en liten stund och sen går några därifrån efter att dem läst på tavlan. Kollar upp och då står det att det är skyddsstopp på både linje 102 och 103, då blir man lite irriterad eftersom jag måste åka båda för att ta mig till Cc o hem.
Men så kom det en buss iaf, jaha vad bra tänkte jag o gick på. Efter en liten stund så berättar chaffören att det är den ända bussen som går, då känner man lite smått panik över hur fan man ska ta sig ut till Hageby sen.
Men men allt ordna sig sen, jag kunde gå mellan Cc o söder tull och det finns en annan buss som stannar vid Hc men när jag kom ner till Söder tull sen så hade bussarna börjat gå igen...
Tur det för Östgötatrafiken!!!
 
Åkte med brorsan ner till stan och så hamna vi på samma buss hem med.haha...Vi gick av vid Hc då jag skulle handla lite, sen hem till mig.
Vid 14 gick vi o hämta trollet på dagis, när vi kommer ner med hissen så ska brevbäraren gå in i hissen och innan dörren hinner stängas så säger Niclas HÖGT: Carro, ta moppen och spring! (då posten har en moppe här)
och vad vi skratta, undra då vad hon tänkte egentligen. Sen när vi kom ut så kom Niclas på att han sa: ta moppen o SPRING... Hade det inte varit lättare att åka. haha
 
Efter vi hämtat honom så tog vi det lugnt och sen börja jag med maten o Niclas åkte hem och Lillen låg o vila i soffan. Vid 17 så kom Liam o Noel hit då vi skulle ha lite fredagsmys :) Grabbarna lekte o styrde på som vanligt, dem va mellan golv o tak ;) Blev lite mat och sen mer lek. 
Vid halv åtta så åkte godiset fram och då blev alla nöjda, dem hade frågat mååånga gånger innan när vi skulle äta godis, hihi. Så jag slängde dem i soffan med varsin filt och dem satt lugna en liten stund iaf medans dem åt ;)
Jag fick kolla på fångarna på fortet själv då dem gick o lekte ist, Noel sa att han skulle leka lite sen ville han hem.
Så efter en stund ville han hem o R kom o hämta dem, va jätte roligt att dem ville komma. Får vi göra om snart igen men då har jag lovat Noel att dem ska få sova över. 
 
Idag blir det nog lugnt, lillen frågar redan när grabbarna kan leka igen. 
Är så trött på denna jävla lägenhet med, det har varit stopp i duschen (igen) sen i torsdags och igår när man spola i toaletten så börja det låta o bubbla i avloppet...till duschen... Vad fan är felet?
Har nu gjort en felanmälan till hyresvärden men det ser dem inte förens på måndag och så stod det att det kan ta 5dar innan dem kommer....
Kommer nog bli en bra helg, nu vågar man knappt spola i toan... suck!!!
 
Nej, nu ska jag sätta mig med lite korsord innan det är dags att ta disken

Puss på er!

Höst

Nu är hösten kommen, kallt varenda dag och massa regn..Suck. Och snart är vintern här med.
Idag har det varit lugnt, ledig så har diskat o städat lite. Följde även med Sofia bort till Hc en sväng innan det va dags att hämta Lillen.
Här hemma har vi slappat, visa ju Lillen bolibompa sidan här på datorn så han har suttit o spelat en del.
 
Imorgon blir vi hemma så då ska vi ha en pyssel dag, ska köpa lite saker(hoppas det finns i butik) "canvas tavla" så vi kan trycka våra händer och sen köpa gipsbindor o gipsa händerna ;)
Och sen ska vi plocka lite löv o pyssla lite med det. Kommer nog Lillen uppskatta.
 
Annars händer det inte så mkt just nu så finns inte så mkt att uppdatera med...
Men nu blir det sängen så man kanske kan vakna någorlunda pigg imorgon.
 
Puss!

Helgen

I torsdags så kom mamma o anders vid 02.10 och eftersom porten är låst va jag tvungen att gå ner o öppna. Så himla segt att gå upp mitt i natten, man kände sig förstörd ;)
Prata lite innan jag hoppa i säng igen men kunde inte somna om förens vid 04 :/ och sen upp kl 07. *snark*
 
Fredagen så åkte jag till Cc och Leo va hemma med mormor o anders, slutade vid 12 och då mötte jag upp dem i affären då dem handla lite fredagsmys.
Tog det bara lugnt hela dagen och bara va, spela lite kort och yatzy(har vi gjort hela helgen) Nu har Leo lärt sig ett kortspel så nu ska han få spela med mamma ;)
På kvällen så titta brorsan förbi en snabbis innan han skulle ut på krogen, vi andra gjorde då varma mackor till kvällen.
 
Lördagen sen så åkte mamma o A ner till Sörping o hämta Melvin :D JAg passade på att ta en dusch medans Lillen fick sova middag. När dem kom tillbaka så luncha vi lite innan vi gjorde oss iordning för att åka på 30års firande. Kusin som blivit gammal ;)
Blev smörgåstårta o tårta, såå himla gott och fy så mätt man blev. Så härligt att få träffa släkten igen och det blir inte annat än massa härliga skratt då.
Nästa alla satt med sina mobiler ett tag o spela det där Worldf...bla bla bla vad det nu heter. Jag testa lite jag med på mammas mobil och det va rätt roligt faktiskt.
Kom hem sen vid 20 och då blev det att kolla körslaget o äta lite godis ;) Lillen va trött så han somna på en madrass vid tv'n.
 
Igår va vi ute en sväng på gräsmattan här utanför o sparka boll med grabbarna, Melvin spela o Leo gnällde mest. Han blir såå tråkig när han vaknar så himla tidigt plus att vi nu har besök o allt med så då blir det lite värre. Brorsan kom över då med och va med oss(han har nu flyttat till stan igen och bor på andra sidan huset)
Sen på em så körde vi hem Melvin och åkte vidare ut mot vikbolandet och hälsa på morbrr o hans sambo, blev lite fika och Leo lekte då med Mias barnbarn(oxå 4år) så dem hoppa studsmatta o hade sig.
Jag Leo och ev Niclas ska ut dit nån helg o hälsa på o sova där, ser vi fram emot.
 
Idag va det åter dags för Cc och dagis, mamma o anders åkte hem imorse med :( När jag kom hem förut så va det så himla tomt, allt kändes tomt och jag trodde jag skulle börja gråta. Hatar att dem bor så långt bort, jag vill ju kunna träffa min mamma minst 1gång i veckan.
Tycker dem iaf kan flytta tillbaka till Västerås för då kan jag o Leo åka upp dit ibland o så kan dem komma ner hit ibland.
Kanske så kommer jag få en ny mobil, hoppas hoppas men det hänger på morbror....
 
Nej, nu blir det lite te och sen kolla tv innan sängen, har varit sjukt trött sen jag kom hem från Cc så sov en timme innan jag hämta Lillen. 
 
Puss på er!

Besök från Jämtland

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, va borta på Hc en sväng förut. Skulle till en butik och prata om praktik men dem hade inget just nu, ev längre fram i höst.
Ska ringa till en annan butik där borta och hoppas på lite tur där. 
Nu ikväll så har Leo nog varit lite nervös, det är lite pirrigt i magen när mormor ska komma ;) han kunde inte sova och sa att han va hungrig. Då fick han komma upp o jag fixa en macka till honom. Men efter några min så såg jag på honom att han inte alls va hungrig.
Bäddade ner honom i soffan framför en film och han somna på 5-10min :)
 
Har suttit och kollar kläder igen, ska det va så svårt att bestämma sig :/ Till dopet alltså. Jag kommer säkert inte ha råd att köpa nya kläder till mig själv men titta kan man ju göra. I värsta fall får jag ta nåt jag har hemma...
Men har kollat lite på dessa:
 
 Fastna för denna, finns även i beige(under)
 
 
 
 
 
 
Vadå beslutångest?!?!
Det måste passa med en svart tröja över och ska man ha leggings eller strumpbyxor?
Vad ska jag ha för skor?
 
Dessa kläder vet jag att jag ska köpa iaf:
 
Leo ha på dopet
 
Leo på dopet
 
denna söta klänning ska Nova få i doppresent, ska även ha den efter dopet i kyrkan :)
 Hon kommer bli såååå söt ;)
 
Nej, nu ska jag nog krypa ner, mamma o anders kommer ju i natt o måste då väcka mig så jag kan gå ner o öppna. Måste även upp skapligt då jag måste duscha innan Cc.
Ev så blir det busfabriken imorgon än. På lördag ska vi till Linghem och fira kusin som fyller 30.
Hoppas ni får en bra helg!
 
Sofia: Hoppas du blir bättre snart, saknar dig och är faktiskt lite mysa-bebis-sugen ;)

Lasse Stefanz

Lillen åkte igår vid kvart i fyra och då gick jag till Netto en sväng, sen hem o fixa lite mat. Tyckte klockan gick jätte sakta på em/kvällen men sen började jag fixa i ordning mig lite smått och sen va det helt plötsligt dags att gå.
Skrev till mamma att jag inte hade pengar på mobilen så kunde inte höra av mig ifall nåt skulle hända. Då fick jag 200:- med orden: LADDA MOBILEN!!! haha. Plus att jag fick 300:- av Kicki... Blev en bra kväll.
 
Gick ut till bussen och självklart va den sen som vanligt men kom upp till Borgen vid 20.40 tror jag. Mötte upp Sofia o sen gick vi in till dem andra.
Blev en rätt lugn men ändå väldigt rolig kväll, dansa med Sofia o Rickie och drickandet blev oxå lugnt. Ovanligt va ;) men två cider iaf.
Så äntligen har man fått sett Lasse Stefanz i verkligenheten och dem är ju sååå bra. Näst sista låten va bäst, MIN låt. Så då hamna jag o Sofia framme vid scenen.
 
Sen va det dags att gå, samlades utanför vid toaletterna och då fick Victor syn på mig, kom fram o kramades och stod väääldigt nära och var allmänt mysig på nåt sätt(joo skapligt full va han) Men kändes ändå bra att han kom fram eftersom vi hade en väldigt nära relation för några år sen men som gick åt skogen sen.
Hoppas träffa på honom fler gånger.
 
På vägen hem skulle vi förbi Leons och på vägen dit så fick jag sitta i Sofias knä då vi va för många i bussen, sen rätt som det är så börjar nån blinka med helljusen, alla vänder sig om och sen börjar blå ljusen blinka...
Shit, polisen... Jag ner på sättet mellan S o en annan, varken jag eller hon hade bälte på oss.
Men det va bara att R glömt sätta på lysena...
Snacka om att man blev lite nervös och att jag o Sofia hade tur, hade kunnat bli 1500:- i böter men som tur va så fick han ett larm på radion så hade bråttom därifrån sen.
 
Somna strax efter 03 och vakna 08... Trodde jag skulle kunna sova längre nu men känner mig ändå rätt pigg. 
Sen vid 13 har jag tvättstugan men vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen?!?! 
 
 
Puss!

Ledig helg

Har tänkt flera kvällar nu att nu ska jag uppdatera bloggen men det har inte blivit av. Så vad har hänt då...
 
Det har varit dagis alla dar förutom torsdag för lillen. Jag var ledig tisdag och torsdag.
I tisdags efter jag lämnat Lillen så gick jag o hämta Nova ;) va lite bebis-gos-sugen. Gick hem och jag kolla lite på datorn eftersom Novis sov.
Efter en liten stund vakna hon och då blev det blöjbyte o mys i soffan men märkte att hon inte sovit klart så efter ett tag somna hon om igen.
Passade då på att baka muffins som jag tog med till Sofia sen. Mer mys o gos och prat o välling.
Sen gick jag o hämta Leo, Liam och Noel på dagis o så gick vi hem till Sofia o dem där det blev lek o bus och bråk. Jag fick mig ett kärleksbett av Leo på armen. Har nu ett blåmärke och är lite öm.
Blev bjudna på mat, lika gott som vanligt :) Dock fick Leo ett litet utbrott så fick sitta o hålla fast honom en stund(ja jag gjorde faktiskt det, han måste lära sig). Tog en kvart sen blev han lugn och då kom han upp i famnen o myste. Trodde han skulle somna för han va övertrött och genomsvett efter den stunden. Men lugn blev han!
Sen hem o lägga trollet.
 
Sen har det inte hänt så mkt om dagarna, idag har jag bara haft ett möte på Af. Va även borta hos Sofia en snabbis o låna en tröja till ikväll. Passade på att prata lite med min mysiga guddotter då :)
Nu ska jag packa Leos väska och sen hämta honom vid 15, sen vid 15.45 åker han ut till morfar(SOM han längtat)
Jag ska då bort till Hc, ta ut pengar och sen hem o städa lite. Kanske äta nåt och sen blir det att fixa i ordning sig, hitta kläder att ha på sig och sen vid halv nio blir det Borgen :D... Ska bli så roligt, har egentligen inte råd men går iaf då jag kände att jag måste hitta på nåt nångång och nu när jag fick veta att Sofia o Rickie oxå ska dit så känns det ännu bättre :)
Och självklart måste jag gå när det är Lasse Stefanz som spelar :)
 
Nej, det va allt för mig, lär inte bli så mkt uppdaterat i helgen eftersom jag är själv. Lillen kommer hem på söndag igen. 
 
Puss!

Nytt rum

Jag tycker inte om mitt vardagsrum, det känns litet och trångt. Tror det beror på att jag har så stora möbler där. Skulle vilja ha en divansoffa, nån som har eller vet nån som ska sälja en?

Om jag har en sån soffa måste jag köpa nytt soffbord och då kanske inte tvbänken passar heller... Mycket styr med allt.
Och måste man ha en bokhylla? Visst den är jätte bra att ha finglasen i men blir även att man samlar massa skit i den. Blir ju större plats om man tar bort den...
 
Önska jag va miljonär och kunde fixa så som jag vill ha det ;)
 

Lillen ramla ner för soffan igår och slog i bakhuvudet och han mådde inte bra efter det så han ville ligga inne hos mig i tv-rummet. Blev lite medicin för han och sen bädda jag ner han på madrassen. 
Upp tidigt men då satte han sig på mig i soffan o kolla barnprogram, la sig ner på min mage och sa: jag tycker om dig! Två ggr fick jag höra det :D
Sen upp o fixa frukost, sen har vi målat o spelat...Det gamla vanliga ;) hehe
 
Idag blir det nog en promenad eller cykelsväng innan det är dags för tvättstugan. Imorgon är det åter igen dags för dagis och Communicare.
Saknar mina 3 godingar så måste bli en träff med familjen Mellgren i veckan ;)
 
Puss på er!

Helgen

I onsdags blev det ett besök på Vc för min del, denna hosta har gått mig på nerverna nu. Fick världens hostattacker när jag la mig ner och det kunde ta 2tim innan jag somna. Och då blev det nästan sittandes.
Fick en tid 10min efter jag pratat med dem så gissa vem som stressa bort dit, men jag hann ;) Kolla hals o öron o lungor o hjärta men allt lät bra. Hade lite feber med så fick lämna ett blodprov som inte visa nåt utan det är bara nåt litet virus. Fick hostmedicin utskrivet och tog det till kvällen, inte en enda gång hosta jag när jag lagt mig, jag somna på 20min och sov hela natten och blev det sittandes(ifall att) och det kändes i ena skinkan sen, faan så ont jag hade. Hahaha
Men sen har det inte hjälpt lika bra dem andra kvällarna nu men hoppas det försvinner snart.
 
I torsdags så var jag ledig och då ville Lillen va hemma med mig så det fick han. Vi gjorde inte nåt speciellt då utan tog det lugnt hela dagen, spela spel och måla. Sen på em så kom pappa med en cykel till mig, hoppas jag får behålla den här mer än två dar nu.
 
Igår va det dagis för Lillen, jag va fortfarande hemma då jag inte orkade gå till C. Men jag missa inget speciellt så det gjorde inget. 
Hämtade Lillen vid 14, ville inte riktigt gå hem först utan stod med tjurig min men sen berätta jag att vi skulle baka och då jäklar blev det fart på honom ;) Till o med så han kröp upp i famnen(jag satt på huk) Gick bra att gå hem, gick snällt med mig o glad och pratade. Mumsade på ett äpple med.
När vi kom innanför dörrarna här så fråga han:
"ska vi mysa lite i soffan utan att sätta på nåt" (han mena tv'n) Så vi satt där en stund o bara satt sen blev det en tripp till affären.
Innan vi gick så tänkte jag, men jag har lite mjöl kvar det räcker nog. När vi kommer hem säger jag: A men va fan...
kom jag på att jag hade kastat den påsen då det va djur i den...Så fick vänta på brorsan som kom med mjö men då va klockan för mkt så vi strunta i att baka då.
 
Idag vakna vid 6.30(yeeahh eller inte), låg och kolla på bolibompa en stund innan frukost. Sen har vi målat, spelat och bakat muffins. Och dem blev bra, för att vara jag ;)
Nu ligger Grodan o vilar i soffan och jag ska ta tag i disken. Blir lugnt resten av helgen, inga planer alls.
Leo längtar till nästa helg då han ska ut till morfar o kicki. Jag ska till Borgen eller bara gå på bio, beror på vad ekonomin tillåter.
Sen längtar vi till helgen efter det då mamma/mormor och anders kommer :D, då ska även kusin J firas då han fyller 30. Och så ska dem få en bebis i dec :)
 
Svar på kommentarer:
Jag hoppas oxå det blir bättre innan skolan börjar men inte ska dem väl trotsa till 7års ålder ;)
Vi behöver verkligen va ifrån varandra men tyvärr är det inte så lätt, kanske blir en helg var 5mån ungefär :/
Jag vill inte ha nån stödfamilj, då skulle det kännas som att jag misslyckat totalt i min roll som mamma, då skulle jag må sämre. Och Leo skulle absolut inte må bra av det, han är så rädd att han ska förlora mig, att jag ska lämna honom som hans pappa gjorde. Och så är han rädd att jag ska försvinna för gott för han vill inte ha nån annan mamma(berättat för mormor)
 
Nej, nu ska jag ta tag i hemmet!
 
Puss

RSS 2.0