hmm

Glömde även skriva att pga att jag frös o va blöt om fötterna så har jag nu åkt på en förskyldning... suck..

Precis som jag sa Sofia ;) haha
TACK älskade du för en helt underbar och trevlig och rolig dag. Länge sen jag skratta så mkt ;)
Älskar dig!!!

Ullared

Jag har nu bott i Norrköping i 3veckor, gud vad tuden går fort när man har roligt och mår bra ;)
Är helt underbart att vara här, flytten gick jätte bra. Tusen tack till pappa, brorsan och rickie.

Vi tar det lugnt om dagarna, i början va det mkt att packa upp o så. Nu väntar vi bara på målarn som ska komma o tapetsera om, ska bli så skönt när det är klart sen så man får upp tavlorna o gardinerna.
För det är inget jag tänker sätta upp nu när det ändå ska ner igen. Har jag otur så kanske jag måste tömma HELA vardagsrummet då målarn kommer, det beror på hur taket är här och vart ska man ställa allt då :/

Andra veckan så stängde dem av både värmen och varmvattnet, som tur är så bor min Bästa i närheten så kunde gå dit o låna duschen. Även tvättmaskinen fick jag låna eftersom jag då inte hade fått min "plupp" än.
Tack gumman!

Igår lördags så va jag o min Bästa i Ullared :)
Det va upp kl 02 för att sedan ta spårvagnen till Söder tull vid tio i tre, sen fick vi gå ner till resecentrum o det va kallt.... Fick vänta en 30min? på bussen och både jag o Sofia tyckte värmen va dålig i bussen så vi hade jackorna på oss hela tiden ner och hem.
Stannade o fick lite frukost så då passade man på att gå på toan för jag vägra använda den på bussen ;) haha
Va framme strax efter åtta och ingen kö, så himla skönt. Dock väääldigt mkt folk där inne och det blev trångt o krock lite här o där. Hittade en del julklappar till Lillen. Gick ut med sakerna till bussen sen luncha vi lite och vi gick in en gång till och då hitta man en del till. :)
När vi väl gick till bussen sen så regna det och mina skor va piss så jag blev precis blöt om fötterna plus att jag frös. Ingen bra komination.
Gick till sko kanonen o köpte mig ett par skor och det va sååå skönt att byta om i bussen.
Sov nästan hela bussresan hem hade även ont i huvudet så det va skönt o bara koppla av.

Väl hemma så bytte jag om till min jumpsuit och sen slog jag in alla julklappar, tänkte det är lika bra att passa på då Lillen inte e hemma. Så kom i säng efter tolv....

Leo har varit i västerås hela helgen hos sin mormor, han o niclas åkte upp i fredags och Lillen va jätte glad då han äntligen skulle få åka tåget.
Det har gått jätte bra där uppe, han saknade sin mamma lite på kvällarna men annars inget. Dock så åt han inte så jätte bra men det tar han nog igen nu i dagarna. Han sa åt mig nästan direkt att: mamma, jag är hungrig, du ska laga mat åt mig hemma...
Mammas goding ;)

Nu ska jag städa undan lite här och sen tvätta håret. Vi ska bli bjudna på mat sen av min moster, vi ska fira kusinen som fyller år.
Hoppas ni får en bra dag!

fixa

Idag va pappa o hämta nycklarna till nya lägenheten och va då uppe o kolla lägenheten. Han som bodde där innan har inte tapetserat om fast han sa att han skulle göra det i ena rummet.
och pappa sa att tapeterna va inte fina i vardagsrummet o Leos rum så nu ska jag tjata till mig tapeter så jag kan göra om.
Ska även tapetsera om i mitt rum med...

Denna ska jag ha som fondvägg i mitt rum + vita väggar




Den här vill Leo ha som fondvägg, men ska man ha vita väggar eller ljusblå?




Vilken av dessa ska jag ha som fondvägg i vardagsrummet och vilken färg på resten av väggarna???


1.



2.



3.



4.




Måste flörta med vaktmästarn så jag får dessa tapeter ;)

Så vad tycker ni???




RSS 2.0