Småland

Veckorna rullar på som vanligt, har nu börjat på Projekt PLUS på Coompanion. Verkar rätt bra än så länge dock har jag gett upp drömmarna om att starta eget just nu utan är mer inne på att baka tårtor.
Ska ev gå några kurser för att lära mig bli bättre med att jobba med marsipanen.
PLUS är ungefär som Communicare bara att nu är det bra mkt mindre grupp och man jobbar inte i grupp utan bara med sig själv och dem andra deltagarna är toppen, jag är nog yngst där tror jag.
 
 
Just nu sitter jag i ruttna Edsbruk och kommer va här till den 15e. Tänken va att jag inte skulle va här alls utan bara L men så har det hänt lite i familjen för min vän så vi har skjutit upp besöket några veckor.
Så nu kommer jag få sitt här o ha skit tråkigt, men som mamma så ställer man ju upp för sitt barn. Man offrar sig så att säga.
Men det kommer nog gå bra.

Natten till igår va usel, sonen är förkyld och åkte på världens hosta på natten. Tror vi sov ca 3-4 timmar den natten(inte i sträck då) och 6.15 gick vi upp.
Tyckte så synd om honom, hosta hela tiden, blek i ansiktet och röd i ögonen och va ledsen. Men sov 5min lite då o då och sen fick vi lite längre sömn då vi båda slockna o lampan va tänd hela tiden, jag fick absolut inte släcka den.
Gick o köpte medicin direkt då affären öppna och den har faktiskt hjälpt. Skönt att det inte va kikhosta.
 
I natt gick det bra mkt bättre, han somna vid 22 o jag vid 00 och vi vakna 07 av hostattacker men sen kunde han somna om o så gick vi upp vid 09.
Sååå skönt.
och speciellt då jag inte är pigg själv heller. Förkyld, ont i tänderna o allmänt seg. Idag har visst pekfingret sitt eget liv o darrar lite då o då.
Men skönt att mina öron är bättre iaf.
 
Veckan blir lugn här, lillen kommer va mkt med sin pappa o farmor. Jag ska åka till Västervik en sväng på tisdag och fönstershoppa lite, lite egentid. Hoppas även Patrik har tid att ses på en fika med, länge sen man träffa honom nu.

Sonen leker med sin kusin så jag ska passa på o göra lite nytta nu
 
Puss på er!
 
 

RSS 2.0