Torsdag

Vet inte vad det varit denna vecka men att gå till skolan har känts piss.
Blev hemma idag, dels pga huvudvärk och ingen ork. Tog några tabletter och blev bättre i huvudet. Efter jag lämnat sonen på dagis så gick jag hem o tog lite frukost och från ingenstans så fick jag för mig att ta en promenad.
Sagt o gjort, bytte om o gick ut..Va ute o gick i nästan 2tim!
Så himla skönt, gick ner mot stan o sen svängde jag höger strax efter kyrkan här bort o sen hamna jag vid brandstationen och runda av o hemåt igen.
Stannade till vid S:t Johannes, satte en blomma vid farfars grav och en blomma i minneslunden för Cissi, jag tar mig ju inte så ofta till sörping så då är det bra att minneslund finns.
 
Va ju hos läkarn och där gick det väl skapligt, inget farligt med huvudet utan det är spänningshuvudvärk jag lider av, pga stress och nacken. Dock kom vi aldrig in på situationen hemma så kunde ju inte berätta allt som ändå kunde ha sin förklaring till värken men det är väl där stressen kommer in.
Huvudsaken är att det inte är nåt farligt.
Af tyckte jag skulle prata om att sjukskriva mig ett tag men blev aldrig att jag tog upp det, dels verkade hon ha så bråttom, jag förstod hälften och så tror jag att det krävs lite mer för att bli sjukskriven.
Så jag ska försöka kämpa på med skolan...
Tar nya tag på måndag!
 
Vi ser fram emot höstlovet, ev blir det att åka ner till Ed några dar då o hälsa på. Jag kommer nog även ta en tripp in till västervik då med..Får se hur det blir.
Men Leo ser fram emot att få träffa farmor.
 
Nu blir det att kolla klart på filmen o sen krypa ner, imorgon väntar några timmar bus o mys (o egentid) med min guddotter <3

RSS 2.0