Småland

I fredags åkte jag till optikern men synen har inte förändrats så behöver inga nya glasögon, skönt... Så då vet vi att huvudvärken inte beror på det.
Efter det så åkte jag hem o hämta väska o bilstol och sen vidare till dagis o hämta lillen. Ner till stationen och vänta på bussen. Lillen tyckte det va jätte roligt att vi skulle åka till farmor.
 
När vi kom ner så blev både L o hans farmor glada och L blev ännu gladare sen när han fick ett paket av henne(försenad födelsedagspresent), ett spel så det hann vi spela några ggr under helgen.
Sen kom även L's pappa dit och det märktes ju direkt att han vaknat på fel sida, verka så tjurig. Men L drog med honom till lekplatsen så då passade jag på att ta en promenad helt ensam, såå skönt. Blev en liten promenad iaf, fastnade vid badet i solnedgången men sen blev det för kallt och då gick jag tillbaka.
L va redan tillbaka och då gick pappan hem direkt, va gnäll mellan L's pappa o farfar...Att en 29åring inte kan göra nåt själv utan fortfarande kör med sin pappa och gnäller sen för att han inte får sin vilja igenom....

Lördagen så tog vi det lugnt, jag iaf ;) L lekte med sin kusin hela em/kvällen. Det va ju tänkt att vi skulle ha sovit hos pappan men vi stanna kvar hos farmor.
Vi skickade ett sms till honom men han kunde inte komm än, han hade panik sa han...Hela dagen gick och vi hörde ingenting från honom.
Sen gick jag ut o prata med P i telen och det va väl vid 16-17 tiden, då skicka han o fråga om vi kommer. När jag sa nej så märktes det direkt att han blev sur, men han kunde inte förstå varför. Han har inte brytt sig på hela dagen, inte visat nåt intresse för sitt barn, skyller på panikångest och att han inte har tabletter o inte kan gå ut.. Varför ska vi då bry oss om honom och varför vill han ha dit sonen om han nu mår så dåligt.
Så säger han sen: Du skulle bara veta hur det är att ha panik. Att jag då skulle förstå honom.
Men bara det att jag har levt med panikångest i 2år nu, men skillnad mot honom så kämpar jag på, jag tar mitt ansvar, tar hand om mitt barn.
Jag klara mig utan tabletterna när jag mådde som sämst. Sen tog jag några ggr då jag börja på cc men efter 3mån va jag utan tabletter och har inte ätit nån sen sept.
Blev så jäkla irriterad på honom så det finns inte.
Men L fråga inte efter honom på hela dagen utan fråga en gång på kvällen när vi skulle dit men sa att pappan mår dåligt så vi sover hos farmor. Och han köpte det och lekte sen vidare

Söndag och äntligen ska vi åka hem, så skönt!!!
På morgonen fick jag ett sms av pappan då han frågar när vi ska åka o hur. Jag tänkte inte så mkt på det utan svarar och då säger han: okej, vad bra, då hänger jag med, ska vidare till Ö...
Inte nog med att han skiter i sonen vad fan får honom att tro att han kan bestämma o passa på att åka när en annan ska göra det, ist för att ordna saker själv. Han mådde så dåligt dan innan men helt plötsligt orkar han åka iväg oxå...
Farmor'n mötte honom i trappan när han kom dit och hon kom in före honom, irriterad...Då har T frågat om hon har 50:- som hon kan ge till mig, fast han är skyldig mig...
När jag o M sitter vid bordet så kommer han, med världens jävla attityd och bara säger: har du gett henne pengarna då!!!!
Bara attityden o kroppsmässigt så betedde han sig som ett svin, M sa förstårs nej och då blev han ju sur och han lever ju bara på socbidrag, dricker lite vatten och bara går o smäller dörren efter sig...
Denna dag blev jag så jävla irriterad så jag skaka och kunde lätt sätta mig ner o gråta,länge sen man blev så sjukt irriterad....
Han va på det humöret hela tiden o man fick ju säga till han några ggr, men han va ute lite när L va ute iaf. Klaga sen vidare om pengar att han lever på bidrag och att han inte tänker sitta hemma o köpa hem massa mat utan han vill ha roligt och han lever på andra, äter hos andra... Han som sa det själv...
Hur sjuk får man va? TUR att inte min son är där varannan helg iaf.
ALDRIG att den "karl" kommer få ha mitt barn nån gång...någonsin....
 
 
Igår(även idag) hade lillen jätte svårt att somna, tog 2tim för honom(idag 1tim) och han sov till 9 i morse ...Det va evigheter sen han sov så länge...Blev chockad...
Förut så städa jag vardagrummet och jag är sjukt trött på mina möbler här inne då dem är för stora för rummet. Sen kom jag o Leo på en bra iden att vi kunde dela på bokhyllan så sagt o gjort." Jag plocka bort alla grejer o börja skruva så nu är överdelen borta(tack R som hjälpte mig att lyfta ner den)
På onsdag blir det att bära ner alla delar till källarn(då mamma kan hjälp mig) och vid nästa barnbidrag blir det att köpa vit färg till den. Hatar träfärgat..
Sen ska jag ha ljus och en murgröna på "bänken"... Kommer nog bli bra det där...
 
Imorgon är det ju valborg, se om man hittar nån brasa att gå o kolla på med Lillen
Onsdag ska vi ju självklart kolla kortegen, se om pappa ev kör i år :) Mamma o anders kommer då, dock stannar dem bara till torsdag men får ju träffa henne iaf.
Ser fram emot fredag, Lillen ska ut till sin morfar och jag får besök :)
 
Nu blir det de gamla vanliga, lite te innan sängen :)

Natt natt

Onsdag

Då har man jobbat klart denna vecka, vilken dag det varit. Stress hela tiden.
Igår kväll så låg jag o lyssna på musik o prata med P och hade då lurarna i telen. Vaknade av att Lillen väckte mig o sa att han ska kolla barnprogram...Det va ljust ute...NEEJ, va det första jag tänkte...
Och den tanken va ju rätt, vi hade försovit oss... Vakna 6.50 och Lillen ska va på dagis 7...
7.20 va han på dagis, hem o ta em snabbdusch, blåa hår sminka och stressa iväg. 8.40 kommer jag till jobbet. Bara 40 min försent, kollegorna bara skratta så gjorde ju inte så mkt.
 
Men sen blev det även stressigt på jobbet då Madde hade massor att göra då hennes kollega inte kunde hjälpa henne med hennes varor då hoon va ledig, vilken han ska göra.
Så vi jobba på o tömde några pallar
Va så skönt att gå därifrån sen, lugn o ro...Eller nu har jag hållt på med maten så sen när Lillen ätit o lagt sig så ska jag bara sjunka ner i soffan o inte lyfta på min feta röv mer.
 
På fredag blir det optikern och sen kommer P på besök(hoppas det blir som planerat då hans bil krångla) och sen åker vi med honom ner till Edsbruk där jag o Lillen kommer spendera helgen.
Lillen blev jätte glad och även hans farmor....Jag vet hur jag kommer må där nere men gör det för sonens skull.
Blir även att färga håret på fredag, är så trött på denna färg, för mkt orange i skiten
 
Nej nu ska jag servera sonen middag..

Puss!!!
 
p.s Skruttungen blir hela 10mån idag 
 
 
SÅG NU NÄR JAG SKULLE BLOGGA ATT DETTA INLÄGG INTE KOM UPP FÖRRA VECKAN SÅ NI FÅR TVÅ IDAG ;)

Optik

Blir visst lite ändrade planer nu, blir ingen borgen för min del :(
Fick en massa andra utgifter nu, ska till optikerna på fredag och sen kommer jag även få en tid till läkaren för undersökning av huvudet ;) Nae men ska kolla upp varför jag har ont i huvudet så ofta. Fick ju ont igår igen och denna gång även suddig vid ögonen så blev att ringa.
Så nu har jag gjort det P, är du nöjd nu. hehe... Men ser inte fram emot läkarbesöket, har inte mkt för sjukvården och allra minst här i Norrköping.
Du får följa med o hålla handen.

Plus så är det ju dop senare i maj med så pengarna kommer gå åt ändå, men ev så blir det nog bio den 3e och så får jag ev besök med.
Så nu hoppas jag på att Lillen åker ut till landet...
 
Nej nu ska jag ta o städa lite innan jag hämtar Lillen, blir lite tidigare idag då jag valt att stanna hemma då jag hållt på o ringt, skulle ju egentligen börjat för 2tim sen med han sa att jag skulle ta det lugnt och fixa det där så det blir bra nån gång....

Puss på er!

Optik

Blir visst lite ändrade planer nu, blir ingen borgen för min del :(
Fick en massa andra utgifter nu, ska till optikerna på fredag och sen kommer jag även få en tid till läkaren för undersökning av huvudet ;) Nae men ska kolla upp varför jag har ont i huvudet så ofta. Fick ju ont igår igen och denna gång även suddig vid ögonen så blev att ringa.
Så nu har jag gjort det P, är du nöjd nu. hehe... Men ser inte fram emot läkarbesöket, har inte mkt för sjukvården och allra minst här i Norrköping.
Du får följa med o hålla handen.

Plus så är det ju dop senare i maj med så pengarna kommer gå åt ändå, men ev så blir det nog bio den 3e och så får jag ev besök med.
Så nu hoppas jag på att Lillen åker ut till landet...
 
Nej nu ska jag ta o städa lite innan jag hämtar Lillen, blir lite tidigare idag då jag valt att stanna hemma då jag hållt på o ringt, skulle ju egentligen börjat för 2tim sen med han sa att jag skulle ta det lugnt och fixa det där så det blir bra nån gång....

Puss på er!

Myslördag

Denna helg har varit trevlig och roligt o mysig, spenderat både gårdagen och idag hos Sofia m fam. Alltid lika trevligt, igår blev vi bjudna på hemmalagad pizza och idag fick vi grillat. mums!!!
Leo och jag bestämde oss för att ta en promenad idag då det va så varmt, först blev det netto o köpte varsin glass och sen vidare till dagis för att leka där. Fick sen meddelande av S att dem skulle till fotbollsplanen så tänkte att vi går bort dit en stund men blev visst kvar hela kvällen hos dem ;)

Lillen ligger o lyssnar på saga i sängen(om han inte redan somnat vilket jag gissar på) och jag ska ta lite te och läsa lite bloggar tror det, kvällsnöjet ;)
Brorsan kommer vl sen med då han ska sova här inatt.

Imorgon är det åter dags för jobb, Leo ser absolut inte fram emot morgondagen, han vill inte gå till kl 17 utan vill helst hem redan kl 14, känns så jobbigt när han säger det samtidigt som han blir lite ledsen, även fast jag vet att det går bra på dagis sen.
Men jobbar ju bara drygt 3veckor till sen slipper han såna här långa dagar. Ser fram emot sommarn då vi har semester 3veckor(kan bli längre om jag inte får nån aktivitet)

Dem senaste dagarna har jag bara känt att jag saknar att ha ett förhållande, vet inte vad det är men att jag bara saknar att ha nån, dela vardagen o funderingarna med, att kramas o pussas med nån. Men samtidigt är det ju skönt att vara singel ;)

Som det verkar nu så ska Lillen ut till morfar den 3maj, hoppas det blir så. Kommer va så skönt med egentid och Leo får egentid med morfar o morbror, riktig grabbhelg då pappas sambo jobbar.
Då blir det att fixa lägenheten ordentligt och så blir det nog Borgen, LS spelar ju :) Är ju såå tråkigt att gå själv så jag hoppas att Sofia o R kan följa med...iaf Sofia ;) Hoppas hoppas..
Hör du det nu S, hoppas ;)

Nej, nu ska jag fixa lite här!
 
Puss på er!

Tandläkarskräck

Tog mig till tandis men dem hade fullt upp och va sena idag så fick ju sitta o vänta 30min, gjorde ju inte saken bättre. Hinner man ju bli ännu mer nervös.
Inne i rummet sen så hade dem musik på och det är lugnande, då kunde man koncentrera sig på det och kolla ut genom rutan. Men fy fan när dem börja sen, skulle bita på en grej då dem va tvugna att fota tanden, så obehagligt och även när dem spruta bakteriedödande sen.
2 som höll på med 4 redskap i mun på mig, då va paniken nära.
Diagnosen: inflammerat tandkött, visdomstanden växer snett och kan inte komma upp ordentligt då det inte finns plats. Den nöter på tanden framför vilken kan resultera i hål i den tanden.

Så nu väntar jag på remiss till käkkirurgen för att operera bort tanden...i Linköping :/
Känns hemsk att behöva genomgå detta men lika bra att göra det innan det förstör den andra tanden. Måste höra efter om dem kan söva en då, bara tanken att ligga vaken och se hur dem håller på o alla grejer i munnen får mig att vilja ringa återbud redan nu. 
Sover man så ser man inget och man märker inte när det känns obehagligt o allt...
Mamma kom o håll min hand!!!! ;) 
 
Nu ska jag ta o krypa ner!
 

Skräck

Dagarna springer iväg här.

Påsken firade vi ute hos pappa, va rätt trevligt ändå utan att säga för mkt. Skärtorsdagen kände jag att en förkylning va på väg och den bröt ut då på helgen.
Melvin kom en sväng på lördagen med och han o Leo va ute o lekte, klättrade i berget(Niclas va med dem då) och sen rymde dem två bakom garaget vilket inte va så bra med tanke på att det finns hur mycket skit som helst under snön där och dem kunde gjort sig illa.
Niclas gick ut för att säga åt dem och det va väl tur det för Leo hade fastnat i snön där men han gjorde sig inte illa så det va tur de. Farmor kom även på lite påsklunch.
 
Här i stan har ju snön som gott försvunnit men när man kom ut på landet så tänkte man: Herrejävlar va snö, pappa har sjukt mkt snö kvar och det är säkert 40-50cm på tomten :/ 
Va väl något mindre på dem små gräsmattorna men ändå...
Skönt man slipper skiten här ;)
Blev att åka hem på lördags em, pappa va tvungen att köra K till sjukan då hon låg i feber och då hon har sämre immunförsvar(tagit bort mjälten) så måste hon kontakt sjukan direkt. Hon hade fått influensan men hon fick iingen hjälp mot den :/
9 dagar låg hon i feber utan hjälp, men nu verkar febern förvunnit iaf och det är ju tur det.
men sjukvården i ett nötskal...
 
Jag va hemma tis-ons och sen på onsdags kvällen fick Leo feber så blev vab resten av veckan. Febern förvann till fredagen men hostan höll i sig lite längre. Bakade en tårta i torsdags så i fredags åkte vi till Communicare för att tacka, min sista dag där.
Känns skönt men samtidigt tråkigt, vad händer nu då?!
 
Igår så fick vi lite besök...av 3 godingar ;) 
Liam Noel och Nova <3
Grabbarna lekte/tjafsa/bråka på som vanligt så dem fick sköta sig själva, fick säga åt dem några gånger men annars så fick dem lösa det själva.
Jag myste med Novis sen blev hon väldigt trött och då hon inte va hemma hade hon lite svårt att komma till ro, hon skulle ner på golvet och samtidigt som hon gnällde lite kröp hon ut i hallen, blev ledsen och ropa efter mamma....Lilla snuttan då... och samtidigt så hörde hon ju brorsorna där med(leos rum) så vi titta in där så hon fick se att dem va kvar. Två-tre ggr kröp hoon ut där o ropa på mamma.

Sen va det dags att fixa lite mat och eftersom snuttan inte somnat så fick hon sitta i vagnen o leka lite för att ligga ner vill man absolut inte, men till slut fick hon det iaf så till slut somna hon :)
 
Idag är L tillbaka på dagis men jag är fortfarande hemma, har ont och är svullen i tandköttet vid visdomstanden så ringde tandläkarn förut o fick en tid kl 15. Har antagligen bakterier så måste spola rent o få bakteriedödande, i vissa fall ger dem även antibiotika men hoppas inte det behövs.
Vill verkligen inte tid ångrar lite att jag ringde men lika bra att spola rent skiten...Kommer va sååå nervös, inte varit hos tandläkarn på säkert 10år. Tycker inte om dem!!!
 
Får se hur det blir imorgon om man orkar jobba eller inte, har ju inte ätit ordentligt på hela helgen så man är ju inte allt för pigg...
Nu blir det att försöka få i sig lite te och sen en dusch så man är redo till sen....

 
 

RSS 2.0