Semester

I fredags förra veckan så åkte vi ner till Edsbruk, tack Johanna att Mia fick låna bilen o hämta oss(som det blev). Jag hade tagit ut 5dagar ledig så vi stanna en vecka.
 
I fredags så jobba Mia så jag o Leo gick upp till hans pappa då Leo ville se sitt rum som pappan pratat om. När vi kom upp så kom T o mötte oss och hade med sig hunden. Och jag lovar att den hunden är ju helt sjuk...nej men inte väluppfostrad iaf. 
Skäller som en idiot hela tiden och ska verkligen rusa fram för att hälsa(vilket han inte fick). Det va som om han skulle attackera oss, en gång så fick jag rycka undan Leo bakom mig...
Inne sen blev det inte mycket bättre, Leo blev rädd så hunden fick vara instängd. Efter en halvtimme/timme så fick hunden komma fram o lukta lite på Leo(L bestämde själv) och sen va det inget mer med det.
Sen bar T Leo på armen och det gilla inte hunden, började åter igen skälla som en idiot och hoppa(flera gånger) på T och L o även en gång på mig...Både T o T fick säga åt honom men hunden lyssnar verkligen inte på dem...
Efter en stund gick vi hem till M igen och T följde med, jag handla lite mat och fixade tacos.
Kvällen blev bara lugn.
 
Leos farmor jobba alla dagar förutom måndagen men dem hann ju umgås på fm och vissa kvällar va Leo vaken när hon kom hem. han har även träffat T alla dar(förutom en) men det har varit korta stunder.
Så det har blivit lekplatsen och en dag va vi uppe vid skolan o lekte. När vi kom upp dit så va Leo tvungen att besöka toan så vi va tvugna att gå in till T (vilket jag tänkt att vi absolut inte skulle) men hunden va instängs i köket(galler vid ingången) men ta mig fan så höll han på iaf...skällde o hoppa på Tessan och lyssna inte ett jävla dugg, tror till o med han högg mot tessan när hon tryckte ner hans huvud... Vad är det för fel på hunden? Eller det största felet kanske ligger hos husse o matte?
Men jag lovar att dit ska INTE Leo mer iaf....
 
I måndags då M va ledig så åkte jag till Gamleby en sväng, träffade tjejerna...Blev lite te o prat ;) Sen hem igen och bara ta det lugnt, hade ont i huvudet så jag mådde illa. 
Egentligen skulle man ha papper o skriva upp varje dag vad man gör men en dag så träffa vi Sofia m fam, alltid lika roligt o trevligt :) och självklart blev det massa bebismys med. Blev kvar där några tim och blev bjudna på mat av R's mamma, jätte gott :)
 
I torsdags så åkte vi hem på kvällen med Sofia o Rickie och mitt på dan så kom Leos pappa ner en sväng och stanna kanske en timme....EN timme fast han visste att Leo skulle åka hem. Anledningen till det:
"jag måste hem o äta mat, man måste äta för att överleva vet du. och så måste jag ta hand om lägenheten"
Det sa han med en liten halv tjurig ton...Men alltså jag visste inte vad jag skulle svara, vadå ta hand om lägenheten, det har han sagt hela jävla veckan att han måste städa o tvätta... Och äta kunde han ju faktiskt gjort senare... Han brydde sig inte om Leo ett jävla skit, fast leo sa att han ville att pappa skulle stanna en stund till...
Ska en förälder göra så? Men det är bara ännu mer bevisat nu: Tommie är ingen pappa!!!
 
 
Nu ska vi fixa iordning oss för att sen gå o handla lite då vi ska ha tacos ikväll. Vi storhandla igår men ändå så glömmer man saker :/ haha... Har även tvättstugan i em(måste tvätta om ALLA rena kläder då dem luktar skit efter vi varit där nere) Sorry, men sant!!!
Imorgon ska vi över till grannen(brorsan) och fira pappa då han fyller år. 
 
På måndag är det dags för dagis igen, jag är visst ledig måndag o tisdag såg jag på schemat...Skööönt ;)
Kanske man ska gå o kidnappa novis en dag o mysa lite med henne ;)
 
Puss på er!

Dreams


Besök

Så har även denna helg sprungit förbi, varför ska helgerna gå så fort?
I torsdags natt så kom mamma o anders hit, dem kom vid halv ett ungefär så jag hade inte lagt mig innan så va lagom trött när dem kom. Blev att prata lite och sen stupa jag i säng.
 
Upp vid åtta på fredagen och sen åka iväg på studiebesök med Cc, Leo va hemma med mormor så länge. Va besök på Öppna gymnasiet här i stan och det verkade bra men jag fick inte upp ögonen mer för att plugga. Även om det skulle behövas så finns inte viljan där.
Efter det så åkte vi tillbaka till Cc och hade deltagarfredag(som alltid) denna gången dela vi upp oss i 3grupper och fick göra olika saker. Ena va frågetävling med musik och andra spela vi pingis och den tredje pratade vi bara lite.
När jag slutat sen så kom mammao dem och hämta mig då jag inte orkade gå ner till Söder Tull ;) (höga klackar på skorna), va tvungen att ladda på busskortet men gjorde det igår istället.
Blev hem och bara mysa och dem fixa lite mat, sen kom även brorsan över. Kollade tv'n och sen satt vi o spela kort till kl 02 ;)
 
Lördagen så tog vi det lugnt på morgonen, fixa i ordning oss och sen åkte vi ner till Cissi o tände några ljus och sen vidare ut till morbror o hans sambo ute på vikbolandet.
Där blev det fika och mat o massa prat. När vi skulle åka hem sen framåt halv sju? så ville inte Leo ta på sig skorna och sen bestämde han sig helt plötsligt för att han skulle sova över där(?)... Så han vinka och sa: Hej då mamma!
Vi testade L lite så vi satte oss i bilen och åkte iväg en liten bit så han skulle se att: ja nu har mamma åkt.
2min senare så ringer dem o säger att Leo är ledsen...Precis som vi trodde...Vände om och hämtade honom och sen åkte vi till stan, stanna till på affären o köpte lite gott och kom hem lagom till Körslaget.
Vi började titta lite på filmen sen men mamma  jag satte oss o spela kort istället, brorsan va med en liten stund oxå. Fast denna kväll satt vi bara uppe till 01. haha
 
Idag så har mamma o A åkte hem :(, alltid lika tråkigt. Tänk om vi kunde bo närmre varandra...
Men prata nyss med mamma och dem hade kommit hem o så...Dem åkte redan vid 10 då det visa snö på vädret(redan) och det va just deras resväg upp men hade inte kommit så mycket.
Brorsan har varit här hela dagen så vi har bara tagit det lugnt, han o L har busat o styrt som vanligt. Nu e han hemma och Lillen sover så nu ska jag kolla Solsidan i lugn o ro ;)
 
Imorgon är det åter dags för dagis och Cc, men vi har sovmorgon då jag inte börjar förens 13. Annars är det inget planerat i veckan(förutom Cc o dagis) Ev så drar vi neråt landet på fredag och så hoppas jag att Sofia o barnen vill träffa oss nån dag med :)
 
Puss!
 


Hipp hipp

Grattis!!!

Till världens underbaraste vän som fyller 25år idag!
 
 

Tingsrätten

Idag hade vi studiebesök med Cc och det va på Tingsrätten här i stan, vi fick vara med under en förhandling så det va spännande att se hur det gick till. Dock va inte dem åtalade med(dem dök inte upp) men vittnet kom iaf. Vi hade fått en tid då vi skulle vara där mellan 10 o 11 men denna förhandling tog bara 20min, hade varit roligare om det va lite längre och alla va med.
Men dem hade ju erkänt tidigare så va väl inget krav att dem skulle vara med.
Efter det så gick vi ner på stan och tog en fika innan det va dags att åka hemåt. Blev att läsa lite bloggar o slappa innan jag skulle hämta Trollet.
 
När jag hämtat honom så mötte vi Sofia o barnen vid dagis och följde med dem hem. Barnen va som vanligt mellan golv o tak och ena stunden sams o andra osams...Som vanligt med andra ord ;)
Blev massa bebismys med, måste ju passa på ;) Hon är så himla go o mysig, nästan så man vill äta upp henne :D. och ju mer man träffar o myser med henne desto mer får jag känslan av att jag vill ha ett barn till...inte bra inte bra ;)
 
Kom hem strax efter 19 och då blev det en kvällsmacka och sen sängen för lillen. Jag har precis tagit en dusch och brorsan är här o kollar tv'n...Har han ingen egen?!?!?!
 
Den 19e funderar jag på att vi ska åka ner till Ed men samtidigt känner jag mig så osäker... Varför då?
Funderar även på att ta ut 5 dagar ledigt av mina 20dar som jag har rätt till och då stanna några dar i veckan med. Tycker det är så himla dyrt att bara åka över en helg då det kostar mig 400:- och då får man bara en heldag med dem. Jag vet att Leo skulle bli överlycklig och speciellt nu om vi då stannar längre... Plus att jag då ev ska träffa J den veckan, vill så gärna träffa J då det va lääänge sen jag gjorde det. 
Och åker vi ner nu så åker vi inte ner under jul utan får ta det nästa år igen då....
Så varför tvekar jag!?!?!
 
Nej, nu ska jag ta mig lite te och kolla vidare här på nätet. Tycker ni är dåliga på att kommentera ;)
 
Puss på er!

Dop & 25års firande

I fredags så gick jag fm på Cc och på vägen hem hämta jag Lillen på dagis och strax därefter så kom Liam, Noel och Nova till oss. Dem va hos oss en stund då Sofia o R skulle handla, grabbarna va i sitt rätta jag o bråka fint alla tre ibland, dock blev nog N lite tjurig eftersom jag sa åt dem o då ville han hem till mamma ;)
Men sa det till han att han o brorsan får ju inte bråka hemma heller. hihi Såå söta dem är.
Nova va jätte glad o log hur mycket som helst, så mysigt med dem små.
 
Sen kom Sofia och Rickie o hämta oss och då åkte vi ner till lokalen för att duka inför lördagen. Ävens Sofias föräldrar va med o det blev jätte fint, dock hade man gärna låst in barnen nånstans för dem va överallt o ingenstans och lyssna verkligen inte. Tur vi älskar dem ändå ;)
 
Igår så va det då dags för dop, hade tänkt att vi kunde ta sovmorgon men Lillen skulle upp halv sju så det va bara att gå upp o se glad ut. 
Brorsan kom vid 10 så då börja jag fixa i ordning mig och sen blev det en sväng till Hc för o handla lite. Hittade även en till dop present till Nova då o kunde inte låta bli. :)
Sen vid 13 så cykla jag ner till lokalen o mötte upp dem andra så gick vi til kyrkan tillsammans, hade känt mig lugn innan och inte ett dugg nervös.
Kändes även bra när jag klev in i kyrkan, men sen när vi va i det lilla rummet så började det kännas lite pirrigt, tänkte nu är det kört, nu kommer panikångesten. 
MEN vet ni vad: JAG KLARADE DET!!
För mig är det stor att klara av att va i kyrkan utan att må dåligt och utan att gråta. Det ända som blev jobbigt sen va ju att stå där framme, man fick så jäkla ont i benen och armarna. Inte det lättaste att stå o hålla en bebis hela tiden. Kände hur ont jag fick o blev svettig både här o där. Tyvärr blev jag väl röd i ansiktet med men men, skit samma. 
 
Sen tillbaka till lokalen o efter en liten stund åkte jag o R o hämta Leo(han ville inte va med i kyrkan) Så när vi kom tillbaka blev det smörgåstårta,så himla gott. 
Efter en stund hade dem lite presentöppning innan jag o Sofia fixa det sista med cupcakes'en.
Vid 19 åkte Leo hem till sin morbror igen och sen åkte folk hem lite vart efter, sen kom musiken igång och det blev mycket skratt då några drog igång o dansa ;)
Fick även höra att några trodde jag o Sofia va systrar då vi va så lika, lite roligt att höra. Speciellt eftersom hon betyder så oerhört mycket för mig.
Hoppas hon o jag kan ta en kväll snart, bara hon o jag. Prata om allt o inget och bara va, kanske ska ta en tripp till Borgen du o jag?
Älskar dig gumman! Lämna mig aldrig! <3
 
Tack Sofia o Rickie för en jätte rolig och trevlig dag/kväll och tack för att jag fick äran att bli Novas gudmor!
 

Ny vecka nya tag

Har delat upp gruppen på Cc i två nu så denna vecka går jag em förutom på tisdag och torsdag. Och i samband med det så har jag ändrat dagistiderna och nu måste jag lämna L en halvtimme innan jag börjar och en halvtimme efter jag slutat. Kommer bli stressigt varje dag, idag kom jag nästan 15min försent till Cc och va 5min sen när jag skulle hämta L.
Vid halv 4 går de till en annan avdelning så där satt L själv med ena fröken o vänta på mig, släckt ner överallt hade dem oxå gjort. Och hon va otrevlig mot L o satt och prata o telen... 
Stannade till på Netto när vi gick hem och sen har vi bara myst, spelat o fixat lite mat. Nu leker L på rummet innan det är dags att hoppa i säng, imorgon blir det upp tidigt igen.
 
Fick idag veta att ännu en ung människa lämnat oss. Vi träffades några gånger, han va vän med mitt ex. Som jag har förstått det så fick han inte den hjälp han behövde/ville ha och tyvärr så sluta det så här.
Det är sorgligt, han blev 33år(?)
Tänker på hans familj!
Vila i frid Danne!
 
 
 

RSS 2.0