Sjukstuga

I Torsdags så gick vi ju bort till Sofia m familj och fick träffa lilla Nova och jo, liten va hon minsann. På bilderna man sett på fb så såg hon ju stor ut men när dem kom in med vagnen i v-rum och man såg fötterna sticka upp så tänkte man: men shit, hon är ju liiten ;)
Så otroligt söt o mysig...Hoppas vi kan träffas snart igen!
 
Igår så lämna jag Lillen på dagis och då va dem ute när vi kom, stod en stund med han där o när jag gick sen så såg jag att han stod kvar på samma ställe en stund. En personal från hans avdelning va ute och hon gick iväg sen o lämna honom där.
Jag gick till spårvagnen och sen kan jag se Leo på gården och han står o tittar på mig hela tiden och ännu igen "fröken" som går fram till honom. Sen går han fram till staketet och då gick jag dit, för så brukar inte han göra och när jag kommer fram så står min älskling o gråter....Vilket han ALDRIG gör annars!
Går in  tar upp i famnen och då kommer den där fröken tillbaka ut på gården( hon hade alltså gått in en stund) och DÅ kom hon fram och märkte att L va ledsen.
Så jag följde med in en stund(innan dem tog in andra barnen) så vi satt o kramades en stund och tog ett tag innan han blev rätt lugn igen, han hade gråten i halsen hela tiden och sa att han ville följa med mig o gå till dagis en annan dag.
Sen kom hans favvo fröken o så fick hon ta honom så jag kunde gå, men hon skulle ringa ifall det inte funka. Jag ringde sen vid 13 och då va han lugn o lekte men han hade inte ätit nån lunch...
 
Jag undrar hur det kommer bli nästa vecka då dem ska vara på ett annat dagis och ingen av hans fröknar kommer vara där :/ Kommer bli väldigt tufft o jag kommer väl gå därifrån med gråten i halsen....
Men som det är nu så vet jag inte om det blir dagis i början på veckan, han är förkyld men pigg och jag är genomförkyld och orkeslös....
Men vi har ju imorgon på oss att krya på oss med.... 
 
Nej, nu ska jag ta hand om nakenfisen här o göra honom redo för sängen!
 
Puss på er!

Mys

Snart har jag gått på C i en vecka och det har gått hur bra som helst, är inte så jätte mkt folk varje dag så det är skönt. Jag är ju inte van att va bland folk så och jag avskyr att sitta i grupp så men det funkar.
Igår skulle vi presentera oss för varandra och när jag hörde när hon sa det så fick jag panik direkt och bara tänkte : neeeeeej... jag HATAR att prata inför grupp så men som tur va behövde man inte säga så mkt.
men fatta vad äckligt att känna paniken komma på en sekund. Usch...

Det är lata härliga dagar vi har där, fixar lite på cv, dricker te/kaffe kan sitta o messa. Idag hade vi tipspromenad och sen spela en del kubb så sluta redan vid 11 idag ;)
Imorgon är vi lediga så ska fortsätta fixa cv't då, om jag får sitta i lugn o ro för Lillen.(han vill va ledig imorgon med)
Vid 12 ska vi bort till Sofia o Rickie o mysa bebis ;) ihihih... Är så nyfiken på lilltjejen och samtidigt tänker man: men herregud en sån liten bebis, hur ska jag hålla henne... hahah... Samma tankar som man hade innan man själv fick barn...
Och när jag fråga Leo om han ville va ledig eller gå till dagis så skulle han minsann vara ledig för han ska ge presenten till Nova, det har han redan bestämt. Han hjälpte mig att välja presenterna så klart han ska få ge dem ;)
 
När lillen va på dagis förut så passade jag på att storhandla med, fick ju hjälp av pappa att köra hem varorna(så skönt när man får hjälp med det varje månad)
Efter jag packat klart så kom pappa o brorsan och då bjöd pappa på fika så vi satt där en stund o prata. Fick då en sommar peng av pappa :D (1000:-) Så köpte mig ett par skor, dem va med in i affären o det va väl tur det för pappa hitta ett par skit snygga skor så jag köpte dem direkt, dock dyra (399) men det kan jag va värd ;)
Så nu har jag lagt undan 500 till kolmården för i år ska jag banne mig åka dit, Leo vill så gärna dit....
 
Efter shoppingen så körde dem hem mig och det blev att packa upp varorna sen va det dags att hämta trollet.
Han fick en peng av morfar så han o jag gick bort till Hc o titta på Lekia, där hitta han ett garage som han köpte, sen åt vi mat på Lindahls med :)
 
Nu ska jag gå o mysa med Lillen innan det är dags att natta honom!
 
Puss på er!
 
 
P.s Jag har inte lärt mig nya blogg.se så jag vet inte hur jag får liten bild!!!!
 

Glädje

Såg nu att dem har gjort om blogg.se, än så länge verkar jag fatta den ;)
 
Idag har jag varit lite nere, ser ut som fan här men jag hittar ingen energi nånstans till att städa. Får passa på imorgon innan jag ska hämta Lillen på dagis.
Har blivit irriterad på Leos pappa med tanke på hur han lever sitt liv och inte tar sitt ansvar, ljuger mig rätt upp i ansiktet och jag hatar sånt folk!
Små sur för att Leo trotsar på som vanligt och skötte sig inte i affären så från o med nu får han absolut inte följa med till nån affär igen. Det funkar inte när han inte kan lyssna. Men det är glömt nu och vi har busat o pussats och nu när han skulle sova så fick han lite massage(har han tjatat om några dar)
 
Men som rubriken lyder så är det glädjens dag, fick ett sms där det stod:  Det blev en Nova...
Blev så glad när jag läste det, glädje rus genom kroppen o tårarna kom.  Stort Grattis Sofia o rickie till eran lilla dotter. Så glad för eran skull och nu längtar jag tills jag får träffa den lilla :)
 
Nu ska jag kolla klart lite här sen blir det tv en stund innan sängen. Imorgon börjar det på communicare, känner mig inte alls peppad till att börja :(
 
Natti Natti

Torsdag

Dagarna bara springer iväg tycker jag.
Igår gick vi till Sofia o grabbarna en sväng, blev massa lek o bus för grabbarna. Två gånger rök dem bara ihop, först tvillingarna och sen Leo o Noel. Men annars lekte dem så bra och man får skratta en hel del när man ser o hör dem ;)

Idag blev jag sängliggandes mellan 11-15 ungefär. Klippte naglarna på Leo och märker då att jag ser dåligt o konstigt och det är typ suddigt/ljusa fläckar i ögonen(mest vänster) känner att huvudet börjar bli konstig med så tog en värktablett o la mig i soffan en stund. Tabletten hjälpte inte och sen kom huvudvärken, ingen kraftig smärta utan lite smått sådär men den va ändå jobbig och till slut börja jag må illa så sa till leo att jag måste ligga en stund nu o vila.
Och han va så snäll o lät mig vila o sova lite, fast han väckte mig titt som tätt för att prata lite o visa nåt på tv. Men fick iaf ligga ner hela tiden och sen när jag vakna så kände jag mig mkt bättre.

Blev att fixa lite mat till trollet då och sen gick vi bort till Hc en sväng o titta lite. Gick in i några kläd affärer och kollade på bebis kläder och Leo tog fram några stycken han tyckte va fina och som han tyckte Sofias bebis skulle ha och alla kläder va rosa...Så han tror oxå på att det ligger en liten flicka där inne ;)
Sen hem o ha tvättstugan och nu har vi bara myst, lillen kollar tv så jag passar på att skriva lite här.
Köpte även en present till bebisen när vi va på Hc.

Imorgon är det då midsommar och eftersom Leo inte vill dansa runt nån stång då det kommer va massvis med folk så valde han att vi ska göra nåt annat. Han har fått välja helt själv, antingen dansa eller hitta på nåt annat.
Och då valde han busfabriken ;)

Puss!

Tisdag

Idag åkte jag o Lillen till busfabriken och guud så glad han va. Så härligt att se honom le o skratta så mkt som han gjorde idag. Vi va mkt vid studsmattorna och han tyckte det va jätte roligt då jag hoppa med honom. Blev lite lunch där med innan vi fortsatte hemåt till Hc, gick in o handla lite sen hem igen o träffa brorsan en stund innan han stack till trafikskolan.

Nu på em har vi bara myst o spelat lite, Lillen ligger i sängen o läser bok nu så hoppas han somnar snart.
Imorgon ska vi träffa Sofia o pojkarna :)

Känner mig smått irriterad ikväll...
Tror jag skrivit det förut men när jag bodde i Ed så kom min farmor ALDRIG ner o bara hälsa på o för att hitta på nåt. Hon kom väl ner på Leos dop o nån födelsedag.
Men nu när jag bor här så duger det helt plötsligt att höra av sig, vet inte hur många gånger jag träffat henne eller hon ringt mig.
Varför duger jag nu? Egentligen tar det inte så lång tid att åka ner dit, hon bor utanför Linköping.
Till och med min mamma va nere MASSA gånger och hon bodde då i Västerås...
Känner mig så irriterad över det och nu så tjatar hon om midsommar med, men jag vill inte träffa henne då. och till Ed kommer vi ju inte heller som vi så gärna vill :(....
Jag känner att dög jag inte då så duger jag inte nu!!!!

Eller tänker jag fel???

Suck..

Nu blir det en kopp te och brodera lite...

puss!

Sommarlov

Denna vecka har vi sommarlov och på måndag börjar jag hos communicare. Kommer va där i 3mån så det blir dagis hela sommaren för Leo men det som är skönt är att jag bara ska vara där mellan 9-12 :)
Imorgon ska vi till busfabriken och sen funderar jag på om vi ska till Sörping nån dag med o gå till smultronstället.


Hittade en sida på nätet förut där man kan mixa ihop två bilder o se hur deras barn skulle se ut.
Jag testade det och valde en bild på en vän till mig och detta blev resultatet ;)




Natti Natti

Capella

Dagarna springer iväg som vanligt, i måndags va jag nere på stan en dag med Sofia. Kikade i lite affärer och sen tog vi en fika. Mycket trevligt att komma iväg själv med henne ibland, bara vara vi lixom ;)
Blir alltid många härliga skratt då, som förr i tiden.
Tisdagen tror jag inte jag gjorde nåt, inte mer än att städa och Leo på dagis...
Minnet är bra men kort.
I onsdags efter vi hämtat barn på dagis så gick vi med Sofia o grabbarna till lekparken en stund och efter det köpte vi glass innan vi gick vidare hem till Sofia o lekte vidare...eller barnen lekte ;)

Torsdagen gjorde vi inte nånting, hade bara en mysdag inne och igår så gick vi till Öf några tim. Sen hem o träffa Niclas då han va här och då passa jag på att gå o handla lite, skönt att kunna göra det själv.
Han åkte sen iväg o fixa sin tatuering och guuud så jäkla snygg den blev. Han gick ju till en privat först och den blev inte bra för fem öre.
Sen kom han tillbaka o hann äta lite mat med oss innan pappa kom o hämta honom.

Idag har vi haft en inne dag då det regnat hela morgonen o fm, nu på em har solen tittat fram. Gick till Netto en sväng förut och självklart blev jag genom sur på foten(dags för nya skor) och sen har vi haft tvättstugan med :/

Imorgon...om det inte regnar så ska vi åka ut till Capella Ecumenica och titta lite, farmor som drar med oss. Tydligen ska det va nån gudtjänst där med och det lät ju inte lika roligt...fy fan.. Hoppas verkligen Leo kan sköta sig där ute på ön och hoppas det går fort dit med båten....Hatar att åka båt.


På måndag blir det möte med Communicare, ska bestämma när jag ska börja så kanske blir redan nästa vecka. Känns väldigt surt men bara bita ihop.


Capella Ecumenica:




Idag hjälpte Leo mig att rulla köttbullar och denna gången lyckades jag med dem.
Han åt av dem, gjorde han inte förra gången ;)




Mitt fredagsmys när lillen somnat, svenska jordgubbar och lite likör.




Våra små hjärtan i onsdags <3




Min blogg är ju låst men jag vet att Sofia älskar mig ändå fast jag lägger ut denna bild ;)
Lilla bebis, dags att komma ut nu..."moster" Carro vill gärna träffa dig....





En del säger ju "faster" o "farbror" fast dem inte är det men faster låter så gammalt så blir "moster" ist ;)

Puss på er!

Drömmen...

som aldrig får bli sann.
Har väl aldrig haft en sån hemsk dröm som jag hade i natt, drömde att en läkare hittat en tumör i Leos huvudet och den måste ju bort hur eller hur. MEN han skulle bli blind efter operationen, skulle inte gå att rädda hans syn. mamma pappa, moster, alla kusiner... ja hela familjen va hos oss och jag berätta vad läkaren sagt och vi alla slänger oss ner och börjar tjuta...min kusin vänder sig mot mig och vi kramas o gråter. Hade inte berättat det för Leo så han satt i köket(tror jag) o la pussel för sig själv. Jag gick till spegeln och tog bort mascaran under ögonen och då hade jag linser på mig :/ och tog bort den ur ena ögat och det ögat såg jätte konstigt ut, såg tomt ut på nåt sätt...

Vaknade 00.44 och börja gråta, kan gråta fortfarande när jag tänker på drömmen. Så jävla hemsk.
Gick in till L o pussa på honom, sen in i badrummet o ta bort sminket och sen gick jag in till L igen o satt där en stund o bara höll handen. Tårarna kunde inte sluta rinna.
Hade jag haft min dubbelsäng så hade L fått sova hos mig inatt...
La mig i soffan igen och kände mig lustig i bröstet...tänkte att jag ska väl inte få panikångest mitt i natten, kollade lite på tv för att försöka slappna av och jag låg nog vaken en halvtimme.
Det är tur att det bara va en dröm!!!

Nu är L på dagis och jag ska snart ställa mig o diska lite och sen plocka lite i lägenheten.
Vad har ni för planer i midsommar?
Nån som vill träffas? Känns så trist om L o jag bara ska sitta hemma, ingen rolig midsommar för honom.

Puss!


Klippning x2

Idag har Leo varit hos frisören, för första gången och det gick jätte bra. Satt som en pinne och sa inte ett ljud ;) Och han blev så fin. Tack kicki för klippningen...
Efter det så gick o testa xbox som dem har borta på hc, jag passade på att gå in på hm o gina tricot medans dem spela. Köpte mig en tröja på gina, älskar det nya modet med dem starka färgerna.
Efter det så gick vi hem o tog det lugnt, jag brodera lite och Leo lekte på sitt rum o kollar lite barnprogram ibland.

På em/kvällen så tog vi en promenad bort till Hc igen, kände mig så jäkla lat idag så det blev McDonalds till middag...Leo klaga ju iaf inte ;)
Gick även o köpte lite blommor, hoppas dem överlever nu bara. Jag har absolut inga gröna fingrar.
Väl hemma så kolla Leo på en film och jag diska lite innan han ropa o ville att jag skulle komma. Möttes av att han hade tuggummi överallt, han sa att han hade i håret o visa ovanför örat. Men såg att det inte bara va där utan fortsatte bak på nacken och lite i håret där med. Det sluta med att saxen åkte fram så nu har han en liiten ljus fläck ovanför örat...
kanske han lärt sig att inte leka med tuggummi, för då tar mamma fram saxen ;)

Kom på att jag glömde berätta att vi va ju på folkrace i onsdags, första gången för Leo.
Vi åkte dit med Rickie o grabbarna, alla grabbarna tyckte väl det va lite intressant iaf. Dem titta lite och sen pyssla dem med lite annat. Leo vart intresserad då dem krocka lite och körde på två hjul...
Vi stod längst bort så att säga så vi promenera till framsidan när det va paus för att titta lite, kolla på alla bilarna. Stod där vid stängslet och sen tittar jag ner på barnen och säger: Rickie, vart har du ditt andra barn?!?!?!?
Då är Liam borta :/... Han hade gått sin egen lilla väg ;) Började leta överallt, tror vi leta en halvtimme efter honom. Sen fick jag hjälp av en kvinna som tog upp mig till killen som pratar i högtalarna så han meddela att Liam va borta och att dem skulle komma dit med honom... Mitt i allt detta så ropa han ut att "mamma finns här o väntar på dig"...Tänkte inte hålla på o rätta honom där utan ville ju bara få hit Liam så fort som möjligt.
Gick sen ner till R o barnen och då precis kommer det en man med fru och i famnen har han troll ungen... Snacka om en lättnad, och det syntes även på R....Gud vad dem kramades och tårarna va på väg på lilla pappa där....
inte lätt att hitta ett barn där när det va 9200 i publiken ;)
Efter det så började vi gå mot bilen och väl hemma sen så blev det en macka och sen natta trollet.
Sa det att nästa gång åker vi utan barn ;) hehe


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen vänta på att kl blir 23 då polisskolan börjar...Kan jag inte missa ;)
Natti Natti




Grodans nya                orkade inte ändra bilden, vrid
på huvudet ;)




älskar rosor                  Leos blomma som han valde till sitt rum


8år

I måndags så blev det städning och sen vid halv ett så kom mamma o anders. Blev lite te o kaffe sen hämta vi Leo redan halv två. Tog det lite lugnt då o bara va, sen vid 16 åkte vi och hämtade brorsan när han slutat praktiken och åkte vidare till elgiganten(?) som hade öppnat då...hur mkt folk som helst...
Leo skötte sig inte så jag gav honom till mamma. haha... Sen gick dem över till Ingelsta shopping så jag o Niclas passa på att kolla klart inne på elgiganten.
Sen vidare till Hc och sen till Netto, hem o laga mat och bara va. Mamma och jag satt o spela kort hela kvällen så blev sent i säng(som vanligt när vi spelar) ihih

Tisdagen sen så åkte vi ner till Sörping till min kusin. Hon ska ju flytta till USA i aug så hon hade rensat bland sina saker och vi fick ta det vi ville ha...Så det blev lite då ;)
Efter det så blev det hem o fixa lite mat och sen bara va...Så skönt att inte behöva göra massor hela tiden utan bara vara med varandra...Är ju inte ofta vi ses tyvärr...
Leo hade svårt att sova på kvällen, vakna två gånger så sista gången fick han va uppe med oss. Jag mamma o anders spela kort och Leo o Niclas myste i soffan med lite chips...

Onsdag...6juni...Cissis dag...
8ÅR!!! sen min älskade syster gick bort, vart tar tiden vägen? Hur fan har vi orkat i alla dessa år.
Denna enorma saknade, kommer finnas där hela livet. Fan Cissi, dags o komma hem nu!!!
Åkte ner till Sörping så vi va där till 9.30, mötte upp familjen där o så köpte vi blommor.
Kl 10...som alltid...Så va vi vid graven. Tro tusan att Cissi va med oss, det va grått o trist väder men när vi kom till graven titta solen fram och när vi gick därifrån försvann solen :)
Varje år är vi alltid vid graven kl 10...Det va just kl 10 den 6juni 2004 som hon dog!
Efter graven så åkte vi till Smultronstället och gud vilken god glass jag valde...Kommer absolut bli ett besök till där i år ;)
När vi kommit hem sen så åkte mamma o anders hem och jag gick till Hc en sväng o köpa lite mat.

Idag har det varit lugnt, jag o Leo gick bort till Hc förut o luncha lite. Köpte även ett par skor till honom då hans andra gått sönder.
Sen nu på kvällen så gick vi tillbaka dit o storhandla. Måste ju passa på när pappa kan köra hem varorna ;) haha
Det gick jätte bra i affären o Leo hjälpte mig stryka på listan men sen kom vi ju fram till kassan och det är då det brukar vända. Han blev lite små sur och det höll i sig ända hem.
Skulle hjälpa mig bära toapappret och självklart så satte han sig på den så det gick sönder och han tappa ut några rullar... Lite gnäll då det tydligen va jobbigt för han o plocka upp när han tappa ;)
vi plocka upp varorna o han tog lite gröt sen blev det sängen direkt.

Jag ska oxå krypa ner snart, imorgon ska Leo till frissan...Måste ju passa på när nån annan betalar ;)
Och om det inte regnar så ska vi nog träffa Sofia o dem...Håller tummarna för att det INTE regnar...
Tycker detta inlägg blev rörigt men jag skyller på att jag är trött ;)

Natti Natti!!!




Glass är gott                  Prinsessglass               8år av saknad <3




Helgen

spenderades ute på landet. Mycket trevligt och roligt fast vädret inte va de bästa.
Fredagen tog vi det bara lugnt, prata lite och på kvällen så busa pappa o kicki med Leo och gud så han skratta, har väl aldrig hört ungen skratta så mkt. Det värmde verkligen i mitt mamma hjärta, vi kollade på Lets Dance med och Anton vann...Jaaa!!! ;)
Kvällen slutade med att Leo däcka hos mig i soffan vid 22.30 :)

Lördagen så va vädret piss, blåste storm hela dan och det va svinkallt ute. Men det hindrade inte oss utan vi va ute hela dagen, Leo hjälpte morfar att snickra o han täljde nån gren och det sparkades boll. Jag o farmor(som kom ut en sväng) rensade lite ogräs medans pappa o K tog en promenad med Leo så han fick köra sin polisbil.
På em/kvällen sen så tog Leo o morfar en sväng i Nickes a-traktor och sen åkte dem lite fyrhjuling, Leo älskar att åka dem. Pappa hade även kört ut triken så den provsatt jag och Leo men när pappa skulle starta den o köra in den i garaget igen så sprang Leo fort därifrån innan han hunnit starta den. Han tycker den låter för högt.
Så i sommar ska jag o pappa åka trike, det har jag bestämt ;)
Avslutade kvällen med lite korv m bröd och tv.

Idag hann vi inte med så mkt, lite frukost och sen åkte vi hem igen, här hemma har vi bara tagit det lugnt. Va på netto förut då Lillen ville ha tacos till middag så det har vi myst med.
Imorgon är det dags för dagis igen och så kommer även mamma o anders :D, hoppas dem kommer skapligt så mamma kan följa med o hämta Leo, skulle va roligt o överraska honom med det ;)

Nu blir det att läsa lite bloggar och sen krypa ner, hoppas ni mina läsare har haft en bra helg!

Natti Natti!




"Jag gör som Emil i Lönneberga" // Leo




värsta åket ;)




Leo o morfar som precis kommit tillbaka efter en åktur

RSS 2.0