Glad skrutt

I veckan har det varit praktik o Cc som vanligt, fredagen spenderade Leo några tim hos Sofia o dem (tack babe) medans jag va på två föreläsningar på Scandic, va inget intressant och på sista så sa hon att i slutet så tar hon allt på engelska.. men hallå, jag o cissi va nära på att gå därifrån då.
Sen skulle vi va två o två och prata med varandra...på engelska..Behöver jag säga att jag gjorde inte det ;) usch...
 
Sen hem o hämta trollet och då åkte vi vidare till busfabriken som jag lovar Leo, när vi kommer till ingången så säger jag att hans överraskning är där inne och när vi kommer fram nästan till dörrarna så står Leos pappa där.
Leo tittar på mig och säger : pappa?
När jag säger ja så springer han fram och ger en stor kram. Sen dess har det varit pappas pojke, mamma finns inte då.
Förutom på kvällarna, både igår och idag så va det bara mamma som gällde. När han blev trött så kröp han upp i min famn och där va han tills han somnade, så mysigt och det känns bra i mitt hjärta.

Idag så fick Leo lite ensamtid med sin pappa medans jag gick bort till Sofia o låna tvättmaskin(fullbokat i våran tvättstuga o behövde lite till måndag) Och då fick jag lite egentid med Sofia,äntligen ;) Ja, barnen va ju hemma men dem skötte sig själva.
När jag kommit hem sen så gick vi bort till Hc en sväng, köpte en present till Leo som jag lovat och så blev det två par byxor med o lite smink till mig.
Han hade ju ett ett par tofflor på Lekia, nån figur och när man går så rör sig ögonen och dem lyser i mörkret(ögonen alltså).
Hem och bara ta det lugnt, fixa lite mat o kolla på fångarna på fortet. Idag hann L se hela innan han somna.
 
Nu blir det att läsa lite bloggar innan sängen. Idag blev det sovmorgon till 8 så hoppas på det imorgon med 
 
 
Puss

Bvc

Dagarna rullar på här, jobb o coach o dagis, blir inte mkt mer än så. En date med Sofia o dem blir det ju ibland med.

 I fredags så va vi på bvc, sista gången där. Tänk så stor han börjar bli. Kollade vikt o längd, syn och så fick han spruta.
Synen va helt perfekt, ser till o med på sista raden. Jag tetade o tog av mig glasögonen men ångra mig direkt, såg inte nånting av dem två sista raderna ;)
Leo växer på längden dock så ökar han inte i vikt, han har gått upp 60g på ett år, men det va inget bekymmer och han har ju lite att brås på, pappan är smal och jag va oxå så där smal när jag va liten. Han väger 17.60 och när jag va 7år(tror jag) så vägde jag 17.
Sprutan gick bra med fast han inte ville dra ner byxorna lite, han har så smala armar så hon fick ta sprutan i benet. Men gick bra sen iaf, till o med så han satt o kolla när hon stack honom...Ibland är mobilen bra att locka med ;) Ingen feber eller svullnad efter den så det va skönt. Vi stanna kvar en stund på Öppna förskolan o lekte några tim innan vi gick vidare mot hc o handla lite.
 
Helgen har varit lugn, brorsan va här mellan fre-sön, han skulle ut med några vänner och dem hade nog haft det bra på Puls för vi upptäckte imorse att han blivit målad i ansiktet, näsan o ena kinden va orange och den andra grön..Med glada gubbar. Leo tyckte det va jätte roligt att se.
 
Sen på lördagen blev det en sväng till Hc, handla lite och bara kolla. Köpte hem en likör igår(kors i taket)
så när lillen hade somnat så tog jag mig ett glas och guud så gott det va ;)
Likör 43 och mjölk är toppen!
 
Idag har vi bara tagit det lugnt, lite städ o disk annars bara myst o kollat film o målat. Imorgon är det dags för jobb o dagis igen.
Vill så gärna klippa mig o färga håret, vill unna mig det men 800:- är rätt mkt pengar för en annan men nån gång kanske man kan lyxa till det för sig själv?...
Blir att fundera på det
 
Nu ska det duschas barn innan sängen
Puss på er!

Kalas x 3

Så va helgen över och alla kalas, så skönt. På torsdag kvällen kom mamma o anders, blev att prata lite och sen sängen. Kom visst i säng kl 01 tror jag det va ;) Fredagen så började vi dagen med frukost på sängen o sång o paket för Lillen, sen blev det lite mer presenter. Vid 12 så kom Sofia o dem på lite kalas, blev lite cupcakes och bus på barnen. Va så roligt att se att dem kunde leka med varann utan att bråka :) Straxt efter dem gått så kom mamma o dem tillbaka då dem varit o hämtat Melvin, blev att äta lite tacos och sen på kvällen så kom Cim och fixa våra tatueringar. Tog en liten stund då O inte riktigt ville leka på golvet men efter han gått till sin pappa så blev det full fart med tatuerandet. Sen blev det tv o mys resten av kvällen. Upp tidigt som vanligt i lördags, förstår inte varför ungen ska vakna kl 7 när man är ledig. Men man tror ju kl är mkt när solen lyser in i sovrummet så så sett kan jag förstå han. Lite frukost och städ o sen fixa vi det sista med pirattårtan och den blev rätt bra, fast han blev vit ist för beige i ansiktet ;) Sen kom gästerna och herregud vilken liv det va på barnen, 4barn mellan 3½-12 som leker o stojjar..Man hade behövt hörselskydd. Vad gjorde vi efter kalaset då, lite mat o mys... Att man inte bloggar varje då, då skulle man komma ihåg allt ;) Söndagen så åkte mamma o anders hem tidigt, då dem har långt att åka. Blev en snabbis på stan innan dem sista gästerna kom, blev åter igen lite tårta men denna gång en smurftårta. Efter dem gästerna åkt så fixa jag lite mat till Leo, brorsan o Melvin och sen blev det film o mys. Leo va precis förstörd efter denna helg, han bara satt helt stilla i soffan o kollade på filmen, sa inte ett ljud och va lixom i sin egna lilla värld. Fick inte i sig nån mat heller för han hade ont i munnen, an däcka i mitt knä sen och då åkte brorsan o Melvin hem. Har varit en toppen helg med all kalas o gäster hit o dit och alla presenter. Blev både det ena o det andra, dvd, cd-spelare, film, musik,hoppboll,jacka,skor,pall, piratkläder, skattkista, "ipad", nån röd gubbe som låter lustigt och kläder, lego... Så han har blivit mer än nöjd det lilla trollet Tack alla för i helgen! <3

Åren går fort

Lördagen gick bra hos Leos pappa, märktes lite vid frukosten att Leo kände sig osäker.
Han hjälpte till att duka av frukosten och sen ville han torka av bordet och det sluta med att han kröp på alla fyra på bordet o torka ;) så himla go.
 
Blev kvar en stund där uppe och kollade igenom lite kartonger o fann lite kort så fick med mig lite hem. Sen gick vi hem till Mia igen blev lite mat och sen bara slappa.
Igår så åkte vi ju hem, min älskade bror o hans kompis kom o hämtade oss så vi fick med oss kartongerna hem. Blev en rolig och intressant bil resa hem.. Men inget mer om det än.
 
Väl hemma så blev det lugnt, spela lite och sen lite kvällsmacka innan sängen.
Idag har jag varit hemma då jag vakna med en jobbig huvudvärk så Leo fick va hemma då med. Blev en sväng till Mirum(ica) för att handla lite, så till Leo att det är lika bra vi går bort o kollar så det finns marsipan vi ska ha. 
Vi fick tag på sugarpaste(stavning?) till pirattårtan men när v gick till ica så va den beiga marsipanen slut!!!... som jag måste ha till pirttårtan.. Fick bli en svart till smurftårtan men tänkte hur fan gör jag nu...
Men ringde till Ica maxi och dem har beige så får försöka ta mig ut dit...
 
Livet känns bara stressigt just nu, sover inte ordentligt är trött hela dagarna. Förra veckan höll jag ju på att somna på spårvagnen..kl 11!!! Halvsov en liten stund förut i soffan medans lillen satt hos mig o måla, känner mig nästan lite illamående nu ikväll. Känner mig stressad inför helgen, hur fan ska jag hinna allt?!?!?! 
Måste städa då det ser ut som ett bombnedslag, handla det sista till kalaset o det ska bakas muffins och det ska fixas med tårta.
Även i helgen mådde jag nog inte riktigt bra psykiskt, hade en sån konstig känsla i kroppen då vi va där nere, går inte ens att beskriva det. Men som mamma sa, är väl inte så konstigt då jag vantrivs där nere, skönt då att kunna tänka att snart ska man åka hem...
Mensen, vart har du tagit vägen då? Läste att det kan hoppa över en månad och att det oftast då beror på stress.
Och NEJ jag är inte gravid!!!!
Trött på Leos trots, hela dagen har han hållt på. Gjort tvärtom och så himla uppkäftig, han är precis som en liten tonåring...Förut så kände jag att tårarna va på väg så fick stänga in mig på toa så han inte skulle se mig ledsen..
Vill ju må bra och ha lite mer tålamod skulle ju inte skada...
 
Får se hur dagen blir imorgon, Leo ska iaf till dagis så får se om jag orkar jobba eller om jag är hemma hela denna vecka. Inget känns roligt just nu...
 
Puss!

Helgen

Igår va det tänkt att jag skulle gå till Cc men mina resor va slut på busskortet och mitt bankkkort
är spärrat då jag lyckats tappat bort det. Jiippiie, och jag va ju tvungen att ladda på busskortet för att ta oss till Vika.
Men tog mig till banken iaf så kunde ta ut lite pengar, sen hem o hämtade Leo på dagis och vi han bara hem o kasta sopor och sen tog vi spårvagnen ner till stationen. Dock kom vi ner för tidigt men hellre det än att stressa.
 
Alla resor gick bra, Leo va lugn o duktig. Kom hem till L's farmor och då blev det ju kramkalas för dem och när vi kommer in i lägenheten så sitter L's pappa där. Förstå glädjen som va då, har väl aldrig sett ungen ta av sig ytterkläderna så fort.
Så det har varit pappas pojke nästa hela tiden men han håller gärna koll på vart jag är. Som nu då vi är uppe hos pappan(ska sova här) så skulle jag ta en dusch och då kom han o sa att jag inte får låsa dörren ifall han skulle vilja komma o fråga eller säga nåt.
Han va jätte trött ikväll då han gick upp 7 så han kröp ner hos mig i soffan o somna i famnen :) Såå mysigt, inte ofta det händer.
 
Va även en sväng på lekplatsen här vid dagis och gud vilken tråkig plats. Man märker skillnaden nu efter man gått i Norrköping ett tag. Finns inget att leka med, massa asfalt och en kana o några få gungor.. 
Att dem inte gör nåt åt det?!?!
 
Imorgon blir det lugnt, ska gå igenom några kartonger som vart kvar i vårat gamla förråd här. Som jag inte kunde få med mig till Norrköping då den vaktmästarn glömde bort att han skulle hålla dörrarna öppa.
Är säkert bara massa skit men kanske finns nåt som följer med hem, risken är ju att det kan bli både 2-4 kartonger ;)
Men brorsan ska ev hämta oss här på söndag så då får jag hem sakerna iaf....
 
Nu ska jag se om exet bäddat sängen åt mig sen blir det att krypa ner, vet ju aldrig när Lillen tänkt vakna ;)
 
Natt natt

RSS 2.0