Mitt liv

Jag har ännu en gång bytt lösen på bloggen för det jag vill skriva nu är väldigt privat, det blir som en riktig dagbok och jag vill inte dela det med vem som helst. Så ni som läser: ni är speciella ;)
 
Idag va jag o hämta Leo nu vid 15 och han blev jätte sur och ville inte följa med. Först lämna vi hans cykel där för den ville han inte han, sen vände han och jag gick före men fick gå tillbaka o hämta L sen.
Bar honom en bit men eftersom jag drog cykeln samtidigt så tappa jag taget om Leo. Han tjata o skrev o tjöt om att han ville att jag skulle bära. Jag sa åt honom 2-3 gånger att sluta och sen bara gick jag.
Som tur va så följde han efter hela vägen hem istället för att sticka åt ett annat håll. Men han tjata o tjöt hela jävla vägen hem och en gång stanna han till och plocka upp ett äpple. 
Jag försod vad han skulle göra så skulle precis sätta upp armen o skydda ansiktet men ung fan träffa mig rakt på näsan iaf(där glasögonen går över) Och jag börja gråta!! :/ Men hallååå, vad är det med mig? Börja gråta för en sån sak.
Kommer hem och då får han gå in på rummet, han fortsätter ändå o tjata där inne att jag ska bara och sen börja han kasta sina leksaker på dörren. Och det gamla vanliga : AAAAAAHHHHH(ja sofia, du vet hur han kan låta)
Jag sätter mig i fåtöljen och då bara släpper allt, börjar stor tjuta och jag bryr mig inte ett dugg om att Leo ser mig, det behövde bara komma ut.
Satt o tänkte på att jag måste bara skriva till nån, jag orkar inte med detta mer. Men vem fan ska man skriva till :/
Gick in hit till datorn och då hör jag Leo på sitt rum: din jävel och sen står han o skrattar. Han tycker verkligen det är roligt att reta upp sin mamma. Njuter han av det?
Nu vet jag inte vad han pysslar med, låter som han river hela lägenheten men jag orkar inte gå o kolla.
 
Börjar mitt psyke ta slut? Varför är jag en sån värdelös mamma som inte kan ta sig an sin sons trots?
Varför kan inte jag arbeta med att få bort trotsen?
Varför kan inte jag få ha ett lugnt och snällt barn som alla andra har? Varför ska min unge va så här?
Hans pappa har ju nått(diagnos vet vi ej) Kan det va nåt som Leo ärvt? För hans pappa va väl typ likadan när han va yngre. 
Hur ska jag göra? Hur får jag honom lugn? Hur får jag honom sluta säga fula ord och svära?
Hur ska jag få honom att lyssna på mig?
 
Känner mig taskig som skriver detta om Leo men just nu så känns allt så jävla pissigt. 
Ta mig inte fel, jag älskar min unge över allt annat men just nu orkar jag inte med detta. Och vi är ju aldrig ifrån varandra, jag får aldrig egentid...samla energi. Ta hand om mig själv.
Tröstätit har jag gjort ibland och det börjar väl märkas, känner mig super fet ungefär....
 
Alla säger att dem har sina ljusa stunder och det är ju tur det men min unge har mer mörka sidor än ljusa!!!
Nae, nu ska jag gå o se vad han har gjort och sen ta tag i disken!
 
Hej då!

Sätt ungen på ett plan hem!!!

 
Detta är efter stormen Katrina

Isaac i Louisiana

För några veckor sen flytta min kusin till Louisiana i USA för att studera. Nu har vi fått höra att det är på
väg en hård storm dit, just där hon bor. Den har fått namnet Isaac och den kommer på årsdagen av stormen Katrina som förstörde hela New Orleans. 
Den väntas komma in idag eller imorgon med orkanstyrka.
Jag hoppas verkligen att det inte blir så farligt som det sägs, att den hunnit lugna ner sig lite. Herregud, tänk om den kommer rakt över skolan...Jag hoppas med hela mitt hjärta att Emelie klarar sig!!!
Blir att hålla koll på nyheterna och fb idag och imorgon!
 
 
Igår blev det storstädning, fick ett ryck och nu ser hela lägenheten bra ut! Sååå jävla skönt, det behövdes verkligen. 
Dock ser mitt sovrum tråkigt ut men har kartonger här inne som ännu inte hittat till källaren *visslar lite*
 
Idag ska jag hämta Lillen vid två igen och då ska vi hem o baka och vid tre kommer Sofia m familj och då måste vi ju ha lite fika ;) Blir även lite middag sen framåt kvällen.
Leo blev jätte glad då jag sa att dem ska komma hit och dem ska va här några timmar. Vilket leende han fick ;)
 
Känner mig rätt rastlös nu, så blir nog en sväng ner på stan för o kolla efter "trådar" att hänga upp "lyktorna" med, sen förbi Hc o handla lite.
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss

Lördag

igår vakna vi vid 8 så blev att fixa lite frukost o kolla barnprogram. Satte mig sen en stund vid datorn och tänkte att nae vad ska man hitta på idag. Vi drar till busfabriken!
Sa åt Leo att: mamma ska bara duscha så ska vi åka iväg sen. Och han fråga vart men sa att det blir en överraskning. Det första han gissar på då är just busfarbiken men sa inget.
Sen fick han ont i magen så han la sig i sängen, han tyckte inte om att jag inte berätta vart vi skulle. Han blev för nervös så jag berätta vart vi skulle åka.
Fixade i ordning oss och sen åkte vi.
 
Kom dit vid halv 12 och han gick ju direkt till studsmattorna(favoriterna) men han hade inte roligt där, inte som han brukar. Han ville inte göra nåt och han höll mig i handen HELA tiden, det brukar han inte göra där.
Så vi tog en fika, försökte vinna några nallar och sen gick vi. Efter ca en timme där...Så 120kr åt skogen ;)
 
Han ville inte hem så vi gick bort till rusta och där började han trotsa lite vid ingången så tog ut han och satt utanför en stund, sen hämta vi en kundvagn som han fick sitta i och han va lugn i alla affärer sen.
På rusta hitta vi en stor lurvig mysig filt som fick följa med hem :) Sen gick vi in på Barnens hus men där titta jag bara, allt är så fruktansvärt dyrt där. Jag tycker om att gå o kolla på barnvagnar fast jag inte behöver nån, och då blir man ännu mer sugen på en till bebis :/
Sen in på House och gud så mycket fint dem hade där inne, där blir det fler besök. Hittade ett par hängande ljuslyktor som jag köpte, se om jag kanske hänger dem i fönstret i vardagsrummet(om det blir fint) 
 
Efter affärerna så åkte vi hem, kollade på film och myste med filten innan det var dags att fixa lite mat och sen va det nästan dags för sängen.
Dagen gick jätte bra och inte alls mkt trots :)
 
Satt en stund på fb på kvällen och tack för att DU fråga hur jag mår, att du märkte att jag inte mår så bra. Tack för pratstunden. 

Nu blir det att spela lite med trollet och sen ta tag i disken. Imorgon är det åter dags för dagis och Communicare.

Puss!!!

Onsdag

Idag har jag varit ledig så lillen va hemma idag med.
Har varit rätt lugnt, inte alls mycket tjafs från hans sida, är mer då han har varit på dagis.  Han vakna inatt så sov inne hos mig och när vi vakna imorse så sa han: sov, du får inte se vad jag ska göra. Och så gick han iväg.
Jag låg där o blunda och sen kommer han med frukost på sängen till mamma :) blir man rörd eller blir man rörd, mackor och mjölk(i finglas) Mammas älskling <3

Sen har vi bara myst resten av dagen, spelat massa spel och kollat filmer och så hjälpte trollet mig med att rulla köttbullar. Tror det bara blev tjuriga miner 2-3ggr så det kändes bra :)
Får se hur han är imorgon då han ska till dagis igen, han vill bli hämtad halv två så ska hämta han då och se om det blir bättre då han får va med o "bestämma" lite.
 
Förkylningen börjar bli bättre dock så är öronen värre, gud så konstigt det känns i dem och jag hör sämre med. och klantig har jag varit med, skulle in i badrummet och gick på dörren :/ så har en bula och är öm nu och sen när jag skulle gå ut från mitt rum så gick jag in o väggen med lilltån och fy fan vad ont det gjorde...
 
Nu blir det lite te o macka och sen skapligt i säng, hoppas jag slipper hostattackerna
 
 
Puss god natt

Energi tack

Hur mycket ska man orka som förälder?
Hur mycket skit ska man ta från sitt/sina barn?
När ska man be om hjälp?
Kan man be om hjälp utan att klassas som usel förälder?

Jag vet inte vad jag ska göra åt min sons trots, det håller på varenda dag..hela tiden. Han är mer dum än gullig vissa dagar, vill gärna se mer av dem gulliga. 
Vägrar att lyssna på vad jag säger, blir sur och irriterad och när han bråkar så får han gå in på sitt rum och då bryter ju helvetet loss. Han står o skriker(jag undrar vad grannarna tänker) AAAAAAAAAHHHHHHHHH, din jävel, din tjockis, HÅLL KÄFTEN!!! Och så slår eller sparkar han på dörren. Öppnar dörren titt som tätt och så är jag där o stänger och säger att du får komma ut när du är lugn och jag säger till. Då blir han ännu mer arg.
 
Han kan bli sur för att han måste gå hem till dagis, det är oftast då det börjar.Då kan han gå o gråta hela vägen hem.
Vad ska man göra? Varför får han såna här utbrott? Han har ju för fasen varit i trotsåldern sen han va 2½(dock inte så här illa)
Varför kunde inte hans pappa ta sitt ansvar? Då hade jag ju iaf fått va själv ibland.  Hur mycket mer orkar jag? Idag efter brorsan gått o Leo va på sitt rum börja jag gråta :/ 
Hade L haft sin pappa hade han nog varit lugnare, jag förstår att L mår dåligt över separationen från sin pappa men jag kan inte göra nåt åt det tyvärr...
 
Och inte har man barnvakt heller, eller man har ju inte det ofta. Han är ju typ aldrig borta en hel helg, nu va det flera månader sen. Han ska iväg den 7sept hela helgen men det är ju långt dit....
Känner mig taskig som bara "kastar skit" mot min son men mitt psyke mår inte så bra som jag vill tro. Jag orkar inte med detta nu....det erkänner jag...
 
Jag har ingen energi till nåt, hemmet ser för jävligt ut, på riktigt. Jag skulle inte kunna ta hem nån när det ser ut som det gör nu. Och jag har fortfarande problem med illa luktande doft från ena garderoben i hallen(fast den är tom) så det luktar sunkigt när man kliver in. Då vill man ju inte ta hem folk.
Har fått tips att tvätta med klorin men glömmer alltid bort det. Har gjort det en gång och det blev faktiskt bättre me skulle behöva göra det en gång i veckan för att det kanske ska försvinna helt. 
 
Nej, nu har ungen hållt på i en timme så jag ska ta min cola o choklad o trösta mig o soffan....

Lördag

Vid 14 tiden så åkte vi till stan för att äta middag på S:t Georg's med en del av familjen. Firade att brorsan fyller 18.
Blev en grillad lax, sååå gott. Men vilka priser det är, tur att man blev bjuden ;)
Efter det så gick jag o Leo, nicke, pappa och kicki en sväng på marknaden medans Kickis mamma och två barn gick hem. Blev att titta lite där innan vi åkte hem igen.

Vi halv åtta så va jag o lämna Leo hos Sofia o Rickie för att sedan åka ner på stan en sväng. Peter Johansson spela ju ikväll ;)
Va jätte bra och vad folk det va ute, efter en liten stund så började jag gå mot spårvagnen. Eftersom det är sån väntetid så tänkte jag va ute i god tid.
Står vi hållplatsen och då kommer det plötsligt fram en svartskalle(neger) och pratar med mig, jag tittar åt ett annat håll o hoppas han ska förstå att jag inte vill prata med han.
Men han gav sig inte utan va på väg att sträcka fram handen så då titta jag på han o svara på hans jäkla fråga. Idioten prata bara engelska med.
Men INNAN han ställde sig fråga(då jag ej titta) så börja han presentera sig och fråga om allt va bra... :/
Så jag bad en kompis ringa upp bara för att ha nån att prata med...
Det är läskigt att va ute ibland ;)

Åkte sen o hämta trollet, prata lite med S o R och barnen kolla fyrverkeriet. Väl hemma så kröp Leo ner, prata 5min sen somna han direkt ;)

Och jag ska göra detsamma nu, är skit trött och börjar få huvudvärk. Man orkar inte mkt när man har en nedrans förkyldning.

Tack Sofia o Rickie för att ni ville va barnvakt <3

Natt natt!

Veckan

Dagarna springer iväg..Lixom åren...
På lördag fyller min lillebror 18år!!! Herregud nyss va han en liten skit och nu redan myndig. Undrar om han har samma tankar som jag hade när jag fyllde 18. Vi båda får fira våran stora dag utan våran älskade syster.
Livet är bra orättvist!
 
Måndagen så va ju Leo med kicki och dem hade haft det jätte bra. Varit i vasaparken och även lunchat på McDonalds. Så nu har dem bestämt att varje gång dagis är stängt så ska dem hitta på nåt tillsammans :)
 
I tisdags så va det dags för dagis igen och fortfarande så gråter han varje gång jag lämnar honom(även idag) Varför?
Han vill ju inte med hem sen när jag väl hämtar honom. Snart två veckor har han hållt på så där.
Upptäckte även på morgonen att någon stulit min cykel, mindre kul. Fick ha den två dar. plus att Leos cykelstol satt på den med :/
Så där rök mina träningsdagar till C.
 
Igår va det de gamla vanliga. Idag hade jag bara ett enskilt möte på C sen ledig resten av dagen.
Har städat av lite, sen blir det att dammsuga och skura golven. Har även tvättstugan nu.. *suck* ;)
Ikväll blir det att åka ner en sväng på stan, Leo ska åka karuseller och jag ska då passa på att lyssna på Rix fm festivalen. Lillen lär väl klaga lite men det får han ta..Mamma måste ju ha roligt ibland oxå.
 
Ska se om jag kan fixa barnvakt till Lördag kväll för då vill jag såå gärna till gamla torget då Peter Johansson kommer dit o spelar.. Älskar han ;)
På lördag fyller ju brorsan år så då ska vi ut på resturange o äta här i Norrköping.. gött :)
 
Längtar till den 7e sept, då får jag äntligen barnledigt!!! Då blir det borgen, Lasse Stefanz spelar ju och jag har aldrig  varit på dem så nu är det dags.
Nån som vill följa med? Slipper jag gå ensam ;)
 
Nej nu måste jag gå till tvättstugan sen hämta Lilleman.
Puss på er!

Landet

I fredags så åkte vi ut till landet, va ju några månader sen man va där så va skönt att komma ut.
Leo märkte direkt att dem satt upp poolen så det dröjde inte länge förens han ville hoppa i och även om det bara va 19 grader i poolen så va han i.
Han plaska inte runt men stod där o gick lite försiktigt och sen råka han snubbla och föll i och gud så rädd han blev stackarn. Och då kan ni räkna med att mamma va snabb med o ta upp han.
Tycker inte om när barn ramlar i vatten...
Sen blev det att äta lite och bara mysa framför tv'n. Leo lekte som tusan med morfar o kicki och till slut va han så övertrött att han bara skratta åt allt och sen ville han sova. :)
 
Lördagen va vi ute hela dagen, Leo o brorsan tog en raggar runda i a-traktorn och jag plocka lite vinbär, finns hur mycket som helst att plocka av men jag gav upp då myrorna och spindlarna fanns överallt och jag hade en envis jävla blinning som förföljde mig hela tiden. Han bet mig några gånger med *sur* 
Jag fick även åka trike :D Längtat hela sommaren efter det och nu blev det av, sån härlig känsla att åka men samtidigt läskigt då man inte är säker nånstans...Blir en tur nästa år igen ;)
Sen på em/kvällen grilla vi lite och lagom till vi ätit upp så kom getingarna och ville smaka, alla satt vi som idioter och försökte slå bort dem. 
Dels så tycker man inte om dem och sen så tål inte pappa dem.
Blev mys o bus framför tv'n även då innan sängen.
 
Idag så gjorde vi inte mycket innan vi åkte hem.
Nu har jag äntligen fått hem en cykel, gammal men den rullar så nu blir det att cykla till C varje dag. Så härligt, dock kommer jag ta spårvagnen om det regnar ;)
Fick även med oss lite vhs filmer till Leo och så tog jag hem kartonger med barbie dockorna + tillbehör. Har sagt att jag ska ha dem o spara om jag får en flicka nån gång så tog dem nu innan pappa "råkar" kasta dem.
Men jag behövde inte vänta på en flicka, Leo tycker det är roligt att leka med dem. Satt både hos pappa o lekte och vi satt nu en stund på kvällen och lekte. 
 
Nu blir det att kolla tv eller film innan det är dags att sova, imorgon blir det C och dagis är stängt så Leo ska vara med Kicki några tim. Dem ska visst till vasaparken om det e bra väder.
Blir även en snabbis till Sofia efter C innan jag ska hämta L och så ska jag passa på att pussa lite på min guddotter ;)
 
Natt natt mina vänner!

Har råttan vaknat igen?

Gick bra på C idag, tog en tablett när jag kom dit och den hjälpte. Visst kände jag lite i huvudet att det va jobbigt och det kändes i kinderna, att jag kände mig varm. MEN det kändes inte i kroppen och jag hade inte ont i magen.
Så underbart.
Imorgon ska vi på studiebesök i Skärblacka så då behöver jag inte ta nåt eftersom vi inte ska sitta i gruppen o prata. 
På torsdag så har jag ett möte på Af och sen ett möte med coachen, annars är jag ledig på dan.
 
Leo är trotsig o härlig, han grät när jag lämna han imorse men när jag hämta honom så bråka han som fan och skulle inte med. Började svära o slå mig och sen spände han tårna/fötterna så jag knappt fick på honom stövlarna...big fucking suck.!
 
Idag fick jag frågan om jag vill bli Novas gudmor och självklart så tacka jag JA!!! En stor ära jag fått. Jag kommer
alltid finnas där för henne, genom vått och torrt!
och självklart grabbarna med fast jag inte är deras gudmor. Dem barnen ligger mig varmt om hjärtat.
Älskar alla mina fyra barn ;)
 
Leos pappa ringde förut, fråga om han fick ha Leo i slutet på månad...En vecka.... Men jag sa nej då det inte passar sig att han har honom. Dem har träffats 3gånger på nästan 13månader och T har inte brytt sig om Leo.
"har inte haft pengar" har han sagt, det är dyrt att åka" Sa då att det är dyrt med barn. 
Han lägger inte ett ända jävla öre på Leo så då kan han gott spara ihop och åka upp till honom ibland.
Pappan sa att det kommer gå bra för Leo har eget rum där. Vad spelar det för roll om han har eget rum eller inte?!?!. Kontakten blir ju inte bättre för det.
Och pappan bor ihop med Tessan igen och Leo vill inte ha med henne att göra, men det verkar T inte fatta.
T tycker att Leo är så pass gammal att han kan bestämma själv...eller hur!!!
Frågade Leo och fick till svar(med arg blick): Jag hatar henne!!!
 
 
Nu blir det att fixa det sista på maten och sen åker brorsan hem, jag o Leo ska mysa innan det är dags att sova.
Puss!

Besök från Jämtland

I torsdags morse så kom mamma o anders hit :D, så himla roligt att träffa dem igen då det va nästan 2mån sen. Blev lite kramkalas sen åkte jag till C, Leo ville vara hemma hos mormor så han va ledig både torsdag och fredag.Mötte upp dem på Hc, tittade lite och sen gick vi hem o hämta bilen och åkte till Willys i Ingelsta och handla lite. 
tog det bara lugnt hemma sen och bara va, spela lite zatzy och mix max. 
 
I fredags va det C igen och när jag satt på spårvagnen hem sen så såg jag att jag glömt nycklarna hem, kliver av spårvagnen och ser att deras bil är borta. Faan, utelåst från min egen lägenhet ;) haha.
Dem hade åkte till Sörping så jag gick till Hc o luncha lite, dem andra kommer dit och Melvin är med :D Han springer fram till mig och ger mig en stor kram, det är stort...Det brukar inte han göra, det värmde verkligen mitt hjärta. Sen kom även min pojke springandes o gav mig en kram :D, båda mina älsklingar.
Vi gick till McD, då dem skulle äta och sen åkte vi hem. Blev lte fika och sen åkte vi till sörping, stannade till hos Cissi o sätta några blommor och sen körde vi hem Melvin.
På em kom även brorsan till oss och då blev det kräftmys på kvällen.
 
Lördagen så va vi på 5års kalas hos Liam o Noel, mycket trevligt och roligt ;) och nu fick dem äntligen sina pilbågar ;), blev några timmar där och sen hem o bara va med familjen. blev mycket zatzy spelande i helgen, typiskt mig o mamma. 
Söndagen blev lugn, mamma o anders åkte hem på fm och sen gick jag o Leo bort till Sofia m fam då jag skulle fota dem till tidningen. Gick ganska bra ;) haha
Blev även bjudna på grillat, tack!
 
Idag va det åter dags för C och dagis, Leo blev jätte ledsen när jag skulle gå. Det går över efter 2min när jag gått men fy fan så jobbigt det är när det blir så. Jag skulle lätt kunna ta med honom men då lär jag honom fel. Och jag vet ju ändå att det går bra sen. Men jobbigt att se honom så ledsen. <3
 
Gick bra på C med, kände av oron i kroppen så jag gick lite fram o tillbaka där med min te kopp, tur att det inte va så många där då, då hade dem väl undrat vad fan jag håller på med ;)
Vi samlades en liten stund i rummet men sen gick vi en promenad runt strömmen, så skönt att börja morgonen så. Kändes jätte bra, man blav lite mer avslappnad och man gick o prata med folk man inte gjort annars.
Så fick lite mer kontakt med både Emelie och Henrik. 
Sen skulle vi fylla i veckoplaneringen och då skulle vi sitta tre o tre för att coacha varandra och ge lite råd...
Shiit tänkte jag, men jag hamna med Emelie och Henrik så det gick jätte bra, kändes inte jobbigt alls.
 
Ska testa imorgon bitti och ta en tablett (orodämpande) och se om det kanske hjälper mig lite, dock vill jag inte gå på tabletter men samtidigt så vill jag inte må som jag gör varje morgon, kanske känns bättre nu när jag lärt känna dem lite bättre?!?!...
 
Det va allt för mig denna dag, nu blir det lite te och Lotta på Liseberg. Även vänta på att brorsan ska komma hem som är på fotbollen.. i regnet.. haha
 
Älskar er, speciellt min familj och Sofia <3

Kolmården

Ja äntligen kom vi dit, som jag har längtat.
 
Uppe med tuppen för o fixa i ordning oss och sen tog vi en buss så vi va där kl 10 då det öppna och redan då va det massa folk där.
Gick till Bamses Värld först o lekte lite innan vi gick och kollade djuren sen, hamnade vid fågelvisningen så vi tittade lite innan Leo ville gå vidare. 
Leo tyckte verkligen om att vara där o se alla djuren, dock skulle jag tagit en skrinda för några gånger fick jag bära han en liten stund...För han hade ju inte tid att sitta o vila benen ;)
 
Kom sen till Marine World och kom precis i tid till en show med delfinerna, kom fem min innan och vi fick plats längst ner, nära delfinerna ;)
Jag tycker det är de bästa med hela Kolmården, att få se dem. Leo ville gå därifrån några gånger men när vi va i det området för andra gången så ville han in dit igen. Tyvärr så va kön jäkligt lång då så vi skippa det.
Nåt han fastna för va Brådjupet, där skulle han kunna stå hur länge som helst.
Blev lite mat i Farmors kök innan ett besök på kulmården.
Vi blev ju bjudna på maten dit så det blev lite över plus att L fick en peng av morfar dit så blev både 2korv m bröd o klubba, pysseltidning, glass. Synd att allt är så jäkla dyrt där annars hade jag gärna köpt en o annan nalle.
 
Nu har jag stått o lagat flygande jakob, köpte pizza o hamburgare förut så va tvungen att fixa kycklingen jag tagit fram. Är skit trött så hoppas det är klart i ugnen snart så det kan svalna så jag får sova sen.... *snark*
 
Imorgon bitti kommer mamma o anders hit så då är Leo hemma här hos dem medans jag är på C, hade ett möte med coachen idag så kändes bra att berätta hur jag känner för att sitta med en grupp o prata inför en grupp.
Nej, korsord nu..
Love you!
 
pingvinen, en av favoriterna
 
 
satt länge och titta där
 
 
Världens snällaste björn...och han är min :)
 
 
 
 
Min älskade skruttunge
 
 
Love
 
 
 
 
 
 
 
5min efter att bussen börjat åka hemåt så somna han sött <3

RSS 2.0