Vilken?

1.





2.





3.



Misslyckat?

Läste precis ett inlägg på bilddagboken då en ung mamma tycker att om ens barn svär redan när
dem är små så har man misslyckat med sin mammaroll.
Jag har misslyckats då alltså, för mitt barn svär?
Jag har ingen kontroll på mitt barn, jag är en dålig mamma som inte kan uppfostra mitt barn rätt?
Hon ansåg att man inte kunde skylla på dagis och nej inte när det gäller allt men mkt kommer även utanför. Barnen kan höra flera vuxna som säger fula ord, mitt barn hörde ungdomar i bussen säga fula ord och reagera på det. I hans öron kanske det då låter som att det är okej att säga så. Dem gjorde ju det.
Så jag kan inte skylla på dagis, jag kan inte "skylla" på att mitt barn mår psykiskt dåligt utan NEJ, det är MITT fel, det är JAG som gjort fel...

Kände att jag inte riktigt kunde hålla med om det, blev lite smått irriterad.
Visst det är mitt ansvar att lära barnet vad som är rätt o fel, men det går inte över en dag. Hör man ett barn svära så anklagar man föräldrarna direkt....

När jag ändå är igång o klagar så kan jag fortsätta, har läst några bloggar och det är många kommentarer om det där med att mamman börjar jobba direkt efter förlossningen, att pappan är hemma o tar hand om barnet.
Vad är det för fel på det?
En del kvinnor mår dåligt av att gå hemma och vill ut o jobba. Många kvinnor kan inte amma eller vill inte och vad är det för fel på det?
Vad är det som är så fel med att pappan kanske vill va hemma från början istället.
Alla klagar på när kvinnan börjar jobba en vecka efter förlossning men ingen klagar på pappan när han gör det?
Barnet behöver inte ha bröstet, det går lika bra med flaskan!!!


Idag har pappa o bror varit här, blev lite fika o fira pappa eftersom han fyllde år igår.
Fick lite hjälp i lägenheten så nu har soffan ner plockat likaså sängen, dem tog med sig alla saker som ska till tippen så det va otroligt skönt att bli av med det.
Nu är det nog inte så mkt kvar, alla kläder och lite i köket. Leos rum ska jag ta ikväll då han sover, det mesta där inne är bara att kasta eller spara. Måste köpa nytt till honom, har inte mkt för just hans ålder.
Han kommer önska sig en hel del leksaker i julklapp. hehe

Nu är det bara en vecka kvar tills vi flyttar... Fattar inte att det har gått så fort, va ju inte länge sen som det va 2månader kvar.
Då tänkte man, men gud så lång tid det är kvar, nu tänker man: hur fan ska jag hinna!!!
Hoppas jag hinner med både packning o städning för det ska vara klart fredag kväll... Hoppas Leo låter mamma styra ifred och inte pillar på allt ;)

Nu blir det dusch av barn och sen sängen. Han vakna igår kväll av hostan och somna inte förens halv tolv och vakna strax efter sju...
Natt natt!!!

Fredag

Nu har man lärt sig att kroppen tar stryk av stress.....

Sitter o kollar på idol och har skrivit klart Leos önskelista till Tomten som han börja med förut, imorgon
kommer pappa o bror hit en sväng på lite fika, ska fira pappa som fyller idag.
Han ska även ta med saker o kasta på tippen.

Skulle bara blogga och fråga om det är nån som är intresserad av barbie dockor. Har lite sånt på landet som jag tänker sälja av med.
Ska även se om jag kan få ut barnkläderna på blocket, större chans att bli av med det där än på fb. Säljs det inte så skänker jag det till dem som verkligen behöver det.

vill försöka sälja så mkt som möjligt då jag sprara tills jag ska till Ullared med min Bästa :)

Nej nu ska jag kolla klart på idol o sen sova.
Natt natt!

Rullar på

Dagarna rullar på som vanligt här, är mkt packande o städande. Känns som man gjort mycket men ändå så är det massa kvar. Helt otroligt.

Idag så sluta Leo på dagiset, blev lite glass på dagis och han fick även en fin sparbössa av dem. Det va även fotografering och han sa att det hade gått bra, det blixtra om paraplyerna och fotografen hade en knasig apa. :)
Imorgon ska vi in till stan, jag har ett sista möte med soc och Leo ska ev träffa sin pappa. Vet inte hur det blir än, han ställde ju in i fredags då dem skulle ha träffats en stund. Men men...
Efter det så blir det hem o styra lite, allt som ska till tippen måste va nerplockat o packat tills på lördag då pappa kommer o hämtar det. Så nu blev det ännu mer stressigt med allt. Men kommer bli skönt att bli av med det och kunna packa det andra då.
Och sen blir det nog en fika i byn med pappa o bror eftersom pappa fyller på fredag. Hade tänkt åka upp först men behöver alla dagar till att packa o städa.
Bara att flyttstäda en 4a lär ju ta evigheter :/

Nästa vecka har vi inget bokat så, jag har ett "möte" i byn, hoppas att få svaret jag vill ha men vore ändå skönt om det va den saken så man vet vad man har att leva med.
På fredagen ska ALLT va klart, för tidigt på lördagen så kommer pappa o Rickie ner och då FLYTTAR JAG!!!
Bara 2veckor kvar, så jävla underbart. Så jävla skönt att slippa detta jävla samhälle.
Tänker inte flytta från Norrköping en gång till, eller kanske till Sörping ;)

Leo, min älskade son. Lika trotsig o rolig fortfarande. Eller mkt har att göra med hur han mår men man får fortfarande höra alla vackra ord han kan och nu har han även börjat med att räcka ut tungan då han är sur.
Men jag älskar honom ändå ;)
Jag hoppas det kommer bli bättre efter att vi har flyttat, då vi börjar om från början. Bara han o jag i våran lägenhet. Han ville flytta redan idag och frågar lite då o då:
Är det november nu?
Kommer kännas så bra då han har två vänner där uppe som han kan träffa rätt mkt ;) Här har han ju inte träffat så många barn utanför dagis, sina kusiner ibland men han behöver det mer.

Nu blir det att kolla tv o sen sova så man orkar upp imorgon.

Natt natt!!!

p.s: Rickie, jag har en kaffebryggare så nu kan ni komma på kaffe i Nkpg :)
haha

Ses!

Kommer ha ett uppehåll med bloggen ett
tag nu tills vissa saker har lugnat ner
sig. Både som gäller denna och nästa vecka.
Får se när jag återkommer!

Känslor

På fm tog vi det lugnt, Lillen börja tjata redan när han slagit upp sina vackra bruna om att vi skulle måla.
Lova att vi skulle måla hans byrå idag så vid 10 gick vi ut o fixa det. Han va jätte duktig och som tur va hade han regnkläderna på så det va bara att torka av dem sen.
Imorgon när han är på dagis så ska jag måla andra omgången och sen börja på mina sängbord :)

På em sen så kom hans kusin hit o lekte lite, så jag passa på att gå till affären o sen hem o ta en dusch. Dem fick lite kvällsmat och sen gick hon hem och jag la Lillen.
Har broderat lite men så fastna jag här nu och har läst lite bloggar, snart är det dags att borsta tanden o hålla kudden sällskap...

Imorgon blir det som sagt dagis och jag ska måla och städa. Ska även plocka iordning bland alla kartonger, har ju en mr som gillar att pilla på allt som mamma packar ;)

Känslor, varför ska dem finnas. När man inte kan göra nåt åt dem.
Varför ska dem styra ens kropp o huvud!
Att gå omkring med denna känsla, dels gör den mig glad men tänk om jag blir besviken i slutändan?
Den kanske inte blir besvarad och då kommer allt kännas meningslöst. Då har man känt/mått så här i onödan, jobbig sits då isånna fall!
Önska man hade svar på allt ibland!?!?!

God gärning

Inatt sov jag 4-5 timmar, är skapligt seg idag.
Dels så har jag sovit helt fel, vakna o hade ont i armarna, nu har jag skit ont i nacken/axeln. Inte skönt.
Och inte nog med det så hade jag världens lustigaste dröm, om bålgetingar?!?!
Va i nån skola och vägen upp till dörren så vifta jag bort en geting och när jag tog handen på handtaget så nudda jag en och fan vad ont jag fick.
Sen gick jag gången ner och mina skor va tunna under(precis som i verkligen då dem börjar gå sönder) och då trampar jag på såna där as och verkligen känner hur det surrar o gör jävligt ont.

Varför i helvete drömmer man om bålgetingar?!?!
lite komiskt men ändå, mardröm ;)

La Lillen vid 18-15 förut då han va jätte trött och jag höll på att somna då, satte mig vid datorn en stund och vid sju känner jag att: fy fan, jag skulle kunna lägga mig nu. Men skulle nog bli lite för tidigt.
Mycket planerande nu på kvällen, folk som kan hjälpa o vad ska man ha kvar eller kasta. Är ju tyvärr en spara(fått efter min far ;) och det finns säkert massor i gästrummet som jag inte behöver eller kommer använda nån gång. Gäller bara att kunna kasta.
Men har iaf bestämt mig för att en hel del av barnkläderna och nallarna kommer jag skänka till kyrkan i Norrköping som åker utomlands med det till dem som verkligen behöver det. Hellre det än att sakerna ska ligga o skräpa i källarn eller på nån gammal loppis...

måste ta mig till tippen oxå med lite skit, ska kasta av med madrasserna och 3 tv'n...
Lillen kommer få så litet rum så han behöver inte sin tv utan får kolla i vardagsrummet istället och då ska jag köpa ett litet skrivbord o stol till hans rum istället.
Längtar massor nu, det är skönt att ha en stor lägenhet men längtar faktiskt till jag får en mindre nu. Mycket mysigare och vi är ju ändå bara 2 så denna fyra är ju liiite för stor...

Nej, nu ska jag ta min onda nacke o sätta mig o läsa skvallertidning..

Puss!!!

Inte sluta le

Att en liten kväll kan göra så mkt... Kommer ha ett leende på läpparna i många dar nu!

Igår så stor städa jag nästan hela lägenheten.
Sen vid 18 så kom pappa så han o Leo körde ner mig till byn där Robban kom o mötte mig. Annars
hade jag nog inte hittat. haha
Satt o prata lite sen skulle dem jobba lite så jag kolla på idol. Sen va det ju dags att basta, men jag gjorde inte det.
Har gjort det en gång i mitt liv och det va inte skönt, fy fan.. Sen av en annan anledning oxå...
Johan kom upp o prata lite med mig innan han gick ner till Robban. Efter det så blev det film och sen satt vi typ o somna i soffan allihopa...Jag somna visst till filmen. haha

Idag så kom pappa o hämta mig redan vid 10(sovit 5tim) åkte då o handla lite(tack för maten pappa) och blev även bjuden på frukost på Linas.
Gick in en snabbis på Saker o Ting, skulle handla lite te o kom även ut med en stor tavla ;) Tack pappa!
Hem o packa upp allt o sen gick vi igenom massa saker till flytten, blir en hel del att kasta. Gäller nu att få ihop folk o vem som hjälper vad o bla bla...
Pappa åkte igen vid 13.
Tack för allt pappa! Älskar dig!!!

Har fått en del saker till vardagsrummet av pappa, soffbord o tvbänk och bokhylla. Plus att han ska fixa nya köksstolar då mina är helt trasiga...
Lillen har även fått en leksaksspis....

Nu blir det en sväng till affären och sen ska jag nog måla om Leos byrå :)

Bägaren runnit över

Idag tog jag det lugnt på fm, diska o styrde lite. Hämtade sen Lillen på dagis men han va uppe hos farmor o farfar för det mesta, va väl nere en liten stund hos mig.
Han och farfar va även ute o lekte en stund, skönt att man har fönster åt alla håll o kanter här.

Sen lämna jag han där uppe och åkte på träning, hade jätte roligt och snacka om att man inte är van. Fick även en
skaplig smäll i bakhuvudet av en boll. hehe
Efter att jag kommit hem så gick jag upp o skulle hämta Lillen o då låg han o sov :) Han va så söt min prins.
Hans farmor berätta då att det inte hade gått så bra ibörjan, han hade varit jätte ledsen och frågat:
- Kommer mamma tillbaka?
Kände mig så himla ledsen sen när vi gick ner, ledsen för att han mår så här, ledsen för att jag lämnat honom(bara för en kort stund) Och så blev jag så jävla förbannad över att hans pappa fått honom så här osäker, fan vad jag hatar den karl'n.
Och inte nog med det, fick veta att dem flyttat till huset idag, till mig sa han att dem skulle göra det i helgen och bara därför kunde han inte ha sin son då.
Va fan håller han på med, dumma jävla undanflykter håller han på med. Han måste ju vetat att dem skulle flytta idag men ändå så ljuger han o säger helgen.
Han vill verkligen inte träffa sin son?!?!?
Nästa fredag så har han sagt att han ska ta pojken och jag lovar, gör han inte det då då får han ta mig fan inte träffa Lillen mer.
Det är hans sista jävla chans!

Lillen måste ha en trygghet i livet, att veta då o då är jag hos mamma och ibland hos pappa. Att få in rutinerna på dem sakerna. Han kan inte leva med denna osäkerhet som han gör.
Det är fel mot honom!

Nu har jag fått säga det jag ville så nu tackar jag för mig!!!

Egentid

I måndags så va dagis stängt så vi hade en mys dag hemma.
Igår blev det dagis och efter det så kom Ronja o lekte en stund. Dem leker bra ihop trots åldersskillnaden.

Idag har jag bara tagit det lugnt, diskat lite men annars inget. Är rätt skönt o ha såna dagar med. Men måste
ta tag i packningen igen.
Ronja följde med hem en stund och på kvällen sen gick jag o Lillen dit, jag skulle va barnvakt åt Ronja o Mio. Men det gick ju inte så jätte bra, Mio ville inte alls vara hos mig utan det va bara syrran som gällde. Han börja gråta så fort ronja reste på sig eller jag kom nära. Ni skulle sett han då jag skulle byta blöja, stackars barn så ledsen han blev.

Imorgon när Lillen är på dagis så ska jag passa på att stor städa lite så det ser lite vettigt ut när pappa kommer
på fredag :) Han ska ha Lillen mellan fred-lörd då jag sticker till Gamleby en sväng.
Ska träffa Johan o Robban, ska bli skönt att komma iväg lite o bara få vara Carro. Sen hämtar pappa mig skapligt på
lördagen.
Hoppas det blir en trevlig kväll!

Som vanligt så har jag inte kommit i säng än, varför ska det va så svårt att lägga sig INNAN 23 nån gång, att man aldrig lär sig då man vet att Lillen alltid vaknar vid ca 07.15-07.30...

En liten uppdatering blev det iaf....

Natt natt

Smile

Igår va vi i helgenäs hela dagen, kom hem strax efter sju tror jag?.
Va barnvakt åt Wille medans Robin o Johanna åkte till stan, Wilda valde att följa med dem..
Det gick hur bra som helst, men ibland fick man säga åt dem. Dem har en vilja båda två och vill gärna säga emot ibland. Gull ungar...
Sen på em så kom dem andra hem och då blev det lite prat o kvällsmat. Hur mysigt som helst att vara där, underbara människor.
Fick även gå igenom en del kläder så blev lite nytt till mig o Leo, det behövdes om man säger så.
Tusen tack!

När vi kom hem sen så visa jag Leo alla kläder han fått och han blev jätte glad, speciellt över tröjorna med bilar på.
Han provade en del och sen sa han stopp, då hitta han en tröja som han tyckte mkt om, han ville inte ta av sig den så han har sovit i den inatt.

På kvällen/natten så satt jag o prata med två kompisar och det va ju tur att ingen va här. Dem hade väl trott att jag va dum i huvudet som satt o skratta för mig själv.
Så knäppa grabbarn så det är inte sant, ;)

Idag blir det lugnt, hoppas på att Sofia o dem vill träffas innan dem åker hem igen och så hoppas jag
Jb stannar till här,men det lär väl inte hända.

Imorgon är dagis stängt så blir lugnt då med, måste försöka få tag på lite mer kartonger så jag kan packa lite mer. Det mesta använder man ju hela tiden men lite mer finns det att packa.
Snart är vi där ;)

Nu ska jag tvätta håret och sen ska vi till lekplatsen o leka med Sofia m fam(fick precis veta det)

Puss!!!

Fredag

Helg igen och vi är ju inne i oktober vilket innebär att det bara är en månad kvar tills jag flyttar.
Tyckte inte det va länge sen det va 2mån kvar o jag tänkte: gud, det är ju jätte långt kvar. Men
tiden går fort...

Idag har jag städat o packat hela fm. Packa lite små saker o torka av skåpen i och ovanpå. Även
luckorna fick sig en omgång, lika bra att börja lite smått.
Denna helg blir lugn, inga planer som vanligt :/ Söndag ska vi träffa Sofia m familj en snabbis innan dem åker hem igen.

Vill att det ska bli den 27e okt så man kan åka ut till landet, fy f*n vad jag saknar huset. Är inte ofta
man är där ute o jag hatar det. Jag älskar att vara där ute...
Pappa fyller ju den 28e så ska upp o fira honom lite...

Nu blir det sängen så man orkar upp imorgon...

Natt natt

;)

30 <3

Aldrig

Ska man få känna sig bra, har ju känt mig yr o lustig ibland och kan bli varm bara pang på.
Nu har även magen börjar, får ont i magen som varar några sekunder som kommer lite då o då under dagarna.
Är allt detta stress???

Idag är det en riktig höstdag för fy vad det blåser ute.
Va så roligt att se en som gick omkring med en lövblåsare förut, till vilken nytta i detta väder?
Haha

Ska kolla lite på nätet och sen ska jag ta tag i Lillens rum, dags för det nu.
Hoppas ni får en bra dag!


Allt jag vill är att höra din röst ibland!
Även träffa dig ibland!
Håller man på att bli kär,
även fast man inte tänkt så!
Känner mig nere då jag inte pratat
med dig på länge!
Tänk om allt är för ingenting!!!

Måndag

Idag har det varit dagis för Lillen och jag har då packat lite.
Det mesta som är kvar nu är sånt som vi kommer använda denna månad som är kvar. Dock skulle jag behöva rensa i gamla förrådet så jag delar på mitt o hans....

Leos farfar fyller år idag så vi har varit uppe hos honom på lite fika. Leos pappa ringde då och fråga om nåt och sen fråga han vad vi gjorde. Sa då att vi va hos hans far men han reagera inte nåt speciellt...
Så va tvungen o fråga: vet du vad det är för dag idag?!?!
Nae, det hördes att han fundera och sa då att din pappa fyller år idag. VA fick jag till svar och sa att det va jävlaigt lågt att inte komma ihåg det.
Fick mig en funderare då, kommer han glömma bort Leos födelsedag oxå?
jag måste sluta o tänka på allt o om o vet i fan...

Nu ska jag lägga Leo och sen krypa ner under en filt i soffan, har fortfarande ont i huvudet så blir inte
mkt gjort nu på kvällen. Kolla tv och ev sy lite mer på Leos tavla...

Saknar min Bästa <3

Natti Natti




RSS 2.0