Lördag

Igår fm kom mamma o anders hit :), blev lite kaffe och prat sen åkte jag o anders till Ingelsta(willys) så jag kunde storhandla och dem andra va hemma eftersom Cim skulle komma.
Hon hade redan hunnit hit när vi kom tillbaka så blev att packa upp varor och kolla när mamma fick sin tatuering. Fick va lektant också till cim's son, så himla söt och mysig. Litet charmtroll.
 
Efter en stund va det min tur...äntligen. Har tatuerat min mamma och pappa på armarna, kan inte lägga in en bild här men finns på fb och instagram. Är jätte nöjd med dem och dem blev jätte fina, dock satt jag i en konstig ställning med armarna så jag hade världens äckligaste "träningsvärk" i armarna o händerna hela kvällen. Men idag känns det bättre.
 
På måndag ska Sofia tatuera sig och då ska även brorsan göra det, han såg mina och tyckte att dem blev bra eftersom han nu bokat in sig. Men lite orolig är han nog eftersom det misslyckades totalt när han gick till en "privat" förra gången.
Men Cim är duktig och det kommer gå bra. Jag och Leo ska följa med bort till Sofia då, dels för att va stöd åt brorsan och sen nyfiken på att se när Sofia får sin första tatuering ;)
Och plus i kanten är att man får mysa med två bebisar, lilla Oliver och så min lilla Nova..Hoppas hon är vaken bara ;)
 
Nej, nu ska jag väcka snarkande mormor och så ska vi fxa lite frukost, sen ska vi bort till Hc en sväng och så måste jag komma ihåg att köpa salva till tatueringen.
 
Igår kväll kom jag på att det va precis på dagen ett år sen jag skaffa Leo tatueringen, gjorde den 25/1 2012 :D
och igår blev det två till...
Kommer bli fler!
 
 
Puss!!!

Akut hjälp

Jag ska tatuera mig på fredag och har hittat stilen jag vill ha. Ska ha Mamma och Pappa. 
Har tänkt att jag ska ha på vristen (varsitt ben) och sen ev ett hjärta bredvid.

Men nu helt plötsligt är jag osäker på placeringen. Jag vill ju gärna kunna visa tatueringen men samtidigt dölja den. Och hur ofta visar man fötterna för nån? På sommaren men då tittar man ju inte ner på folk ;)

Vart kan jag annars ha dem. Kan man ha dem nånstans är dem kan sitta ihop så man bara har ett hjärta?
Snälla hjälp mig nu!!!
 
 
 
 
 
Om man väljer annan plats ska man då ha en annan stil???

Mys

Va ju ett tag sen jag skrev men har inte hänt så mycket sen dess.
Vi va ju på Ikea den 12e, jag pappa, kicki, elin och farmor. Hittade massa smått o gott, fick ju en summa att handla för men blev visst lite mer ;) Men det va deras fel när dem plocka i lite extra hehe. 
Är så nöjd med datastolen jag fick, rosa och svart...snyggt ;)
 
Annars så har det varit Cc och dagis i veckorna. Idag har jag dock varit hemma och passade då på att ringa City gross så ska dit nån dag i veckan och träffa dem och prata om praktik. Hoppas jag får en plats där, vore så skönt att få komma ut och göra nånting. Att göra nån nytta ;) 
 
På fredag va det tänkt att vi skulle till Borgen men eftersom alla andra nu tackat nej så struntar jag också i det,tråkigt men skulle ju va ännu tråkigare att åka dit själv. Jag kanske ska gå nästa gång Lasse Stefanz spelar, 
ska ju dit med P nån gång med så får tjata på han att ta det snart ;)
Så blir att vara hemma och mysa med mamma ist :D och självklart dem andra med, blir nog att äta nåt gott med.
Har inga andra planer för helgen utan det blir att ta det lugnt, vi träffar ju bara mamma o anders en gång i månaden så så planerar man ju inget större.
 
Nu blir det att kolla klart filmen på 4an och sen sova, imorgon är det dags för Cc igen.
 
Natt natt kära vänner!

Onsdag

När jag skulle kolla min blogg så såg jag att sista inlägget va "trött" men jag kände mig så säker på att jag gjort ett inlägg efter det. Loggar in och när jag tryckt fram att jag vill skriva så va det tomt(inte laddat klart) sen tröck jag på en annan sak och DÅ ser jag hela mitt inlägg jag gjort men som adrig blivit inlagt... Faaan, och jag kommer ju inte ihåg vad jag skrev där :/
Men vi får köra på ett nytt nu då och hoppa det kommer med.
 
 
Igår började Lillen dagis igen, jag skulle gått till Cc men fick mejl om att jag var ledig då dem hade inbokade samtal. Sweet ;) Blev en sväng till Hc och kom hem med ett par stövlar. 
Idag va jag på Cc och det va lugnt, inte så mkt folk så det va skönt. Dock kom jag hem med huvudvärk som inte velat släppa helt än, fast jag tagit tabletter. Lillen har varit lugn och snäll idag, inte mkt fula ord.
Tur han kan leka av sig på dagis om dagarna igen, då är han trött när han kommer hem. Han sov hela kvällen igår och vakna till när jag skulle lägga mig så då fick han lägga sig hos mig. Han va ju nyvaken så han somna ju om på 5min och inte 2tim som det annars brukar ta.
 
Imorgon är det dagis o Cc igen och på em/kvällen är det tvättstugan som gäller. Fredag har vi deltagarfredag och då är det visst nån som fyller år så då ska han bjuda på massa go fika ;) 

Lördag så ska jag pappa och kicki till Ikea, när jag fyllde så fick jag ju i present av dem en dag på ikea. Så nu ska dem bli fattiga ;)
Leo ska till Sofia o dem så länge och leka med barnen. Tack Sofia för att han får vara hos er så länge. Dels så får jag handla i lugn och ro utan rastlös barn som vill springa överallt o pilla på allt, dels så blir det roligare för honom att få leka med grabbarna då han inte tycker om att gå i affärer. Båda nöjda o glada ;)
 
Sen längtar jag till den 25 då vi är ett litet gäng som ska ut till borgen, ska bli så roligt och skönt att kunna hitta på nåt.
Nu ska jag ta lite te och kolla nån film
 
 
Love!

Trött

Är så förbannat jävla trött på denna jävla trots... När fan går det över, ungen går mig på nerverna hela tiden.

"Du fattar ingenting"
"Du finns inte"
"Du är död"

Några av dem sakerna jag får höra varenda eviga dag. Vad ska jag göra? Jag har inget tålamod till detta? Kom inte o säg att detta är normalt i en trotsperiod för det känns fan inte normalt....
Det är sååååå nära att jag skickar ner honom till sin pappa....
När får jag egentid igen???

Ni tycker säkert jag är jätte dum nu men jag måste bara få skriva av mig nån gång. Kan inte bära allt inom mig....
Men dem som känner mig vet att jag älskar MIN son!!!

2013

Ja då va vi inne i 2013 nu. Igår den 1e så blev man 26 år, men jag fyller 25 varje år nu ;)
 
Nyårsafton fira vi med pappa kicki och Elin, gick över till dem vid 16 tiden och då fixa vi lite mat och spela lite med Leo. Sen blev det att äta och sen tog vi det lugnt och bara myste framför tv´n. 
Vid 21 kom kicki hem från jobbet och då fika vi lite på tårtan jag gjort. Strax efter 23 gick vi ut och smällde en raket och skulle släppa upp lanterner men av 5 så fick vi bara iväg 2st. Så dåliga dem va, dem va mycket bättre förra året. I år va dem myckket större och själva "ballongen" va mkt sladdrigare. Det gick att tända dem efter mkt om o men, men dem flög inte iväg och ena min blev det brännhål i..
 
Efter det så gick vi in då vi valde att kolla fyrverkerierna inne för Leos skull och vi gjorde rätt val. När dem började sen så small det som fasen från alla håll och vi hade ju balkongdörren och köksföntret öppet då vi ville höra men när v stod med Leo på balkongen så blev han rädd och ville inte alls kolla mer.
Men efter en stund i soffan så satt vi sen på köksbordet och kolla en bra stund, då tyckte han det va fint.
 
Jag förstår honom, han är precis som mig när jag va liten...jag tyckte oxå det smällde för högt och höll alltid för öronen och ville hem(om vi ej va hemma)
Och då är det skönast att stå inne.
 
Igår fyllde jag då år men jag hade inget firande utan tog det bara lugnt med Leo. Vi lekte på hans rum och kollade filmer och spelade spel och åt tårta o godis. Riktig mysig dag!
Fick present på nyårsafton av pappa o kicki, en egen shoppingdag på Ikea :) 
Dem ska fixa barnvakt och så följer pappa o kicki o Elin med till Ikea så jag kan handla. Blir ju skönast utan barn då kan man kolla o handla i lugn och ro och jag tror nog Leo har det roligare med morbror än att gå i affären.
 
Idag står det städning på schemat, så svårt att komma igång bara, man blir lite seg när man sovit ända till 10.15 ;)
 
Hoppas på att detta år blir ett bra år.
Vågen ska visa -10 (måste köpa en först bara)
Hoppas på ett jobb
Lillebror tar studenten
Ser fram emot en vecka i jämtland i sommar
Min son blir stora pojken, 5år!!
Min äskade guddotter blir 1år i sommar 
 
Och så kommer det förhoppningsvis hända massa mer bra och roliga saker.
Nu ser v först fram emot en dag på ikea och ett besök på Borgen med goa vänner
 
 
Puss
 
 
 
 
 

RSS 2.0