Snabbis

Idag har jag o Leo varit i Kolmården men mer om det imorgon, nu blir det sängen så man orkar upp imorgon till C. Kan tänka mig att det blir tufft för Lillen att komma upp :)

Puss på er!

Småland

I torsdags så åkte vi ner till Vika där Leos farmor hämta oss. Åkte o handla lite och sen åkte vi ner till Edsbruk.
Vi kom väl dit runt 15 och efter ca en timme så kom Leos pappa upp o hälsa på, Leo satt vid köksbordet när T och farfar kom(jag vid bänken) och när t satte sig hos L så såg jag att L vände sig om försiktigt o kolla vart jag var.
Han tyckte inte om situationen där i början men skulle inte jag heller om det kommer nån jag träffat två ggr på 1år som sätter sig på huk direkt o säger: heej, får jag en kram... :/
 
Blev en sväng till badet och Leo tyckte det va jätte roligt att bada, efter det gick vi hem igen och då gick Leos pappa hem.
Lekte med farmor och sen framåt kvällen så grilla vi lite, granntanten blev på lyset och gud vad vi skratta åt henne. haha. :)
När vi satt där ute efter vi ätit så fråga L efter pappa så han ringde honom så han skulle komma upp en sväng igen. Men att vänta är inget roligt, fråga flera gånger: kommer min pappa snart? Han titta nerför backen: han kommer inte där. Han va verkligen pappas pojke sen.
Han ser T komma och Leo springer ner för hela backen, överlycklig att pappa kom, dem spela lite boll o bara va.
 
I fredags så följde Leo med farmor o gänget till Vvik och jag åkte till Gby en sväng, hälsa på hos Ulle men det va så mkt folk o stressigt så han tyvärr inte prata så mycket. Köpte presenter till mamma och sen köpte jag lunch på Ica o tog tidiga bussen hem.
Leo o farmor gick till skogen en sväng och Leo hade plockat massa kantareller, jag höll mig hemma ;)
 
Lördagen så blev det lugnt, gick o bada en sväng med farfar sen vid 14tiden så gick jag o L upp till gympahallen och träffade Sofia med familj. Grabbarna lekte av sig, vi va där i 2tim men hade nog räckt med en timme, blev lite trött o gnälligt sen. Jag passade på att mysa bebis ;) 
Mycket rolig stund, dock så fick jag världens huvudvärk sen men kunde vila en stund då Leo följde med farmor till skogen. 
Kan säga att Leo va väldigt trött efter leken i hallen, läste en saga för honom och sen vände han sig om o somna på 3sek :)
 
Söndagen så åkte vi hem men Leo hann träffa pappa en stund på fm så vi gick o fiska och hamna vid badstranden sen när Leo o hans pappa klättra på berget o kände på vattnet.
Och fy fan för den där bussresan, aldrig att jag åker buss en söndag igen..inte på sommaren alltså.
Vi skulle vara i Norrköping 15.50 men vi kom fram 16.50...2min efter vi lämnat vika så kom första bilkön och vi kröp fram som en snigel, en gång stod vi still 10min.
Sen kom nästa kö, självklart i sörping(börja innan sörping) så det tog en stund där igenom.
 
Leo va jätte duktig på bussen, inget gnäll eller nåt. Eller lite blev det i sörping men det gick snabbt över. 
Hem o lämna grejerna sen gick vi till Hc o åt middag på McDonalds ;)
 
Idag har jag varit på C och det gick rätt bra, skulle ha workshop idag(då en kommer o föreläser) men jag klara inte av att sitta i gruppen så jag gick o fixa mitt personliga brev ist.
 
Imorgon är det dags...Vi ska till Kolmården :)... Har väntat på den dagen i 3år nu :/ men har inte haft en tanke på att fråga soc om pengar dit förens dem på C sa det och jag fick det beviljat.
Känner mig dock lite nervös inför imorgon, tänk om Leo bråkar, tänk om jag tappar bort honom, tänk om han inte orkar gå...
Vi ska ju äta middag där(tack Karro o Martin <3) men så behövs ju Mellis o dricka. Vatten kan man ju ha i handväskan, men vad ska man ha till mellis, frukt? mackor?
Finns det nåt man kan ta med som inte behöver vara i en kylväska? För sån äger jag ingen.
Jag vill inte bära på massa skit och jag orkar ju inte dra omkring på en skrinda hela dagen plus att jag ska hålla koll på mr med.
Märks det att jag aldrig hittat på såna här äventyr? haha
Blir att tömma kameran ikväll för kommer nog bli många bilder imorgon ;)
 
Puss på er!

Småland

Idag har jag varit ledig så åkte ner på stan några tim då, kollade på Hm och hitta en tunika/klänning på rean. Rosa o grann ;) Blev även skopunkten där jag hitta ett par sommarskor till Leo.
Sen satte jag mig o fika lite och försökte skriva på mitt personliga brev men blev inte mkt mer på det pappret. Förstår inte att det ska va så svårt o skriva det, sjukt...

Gick till Br sen för o kolla lite, måste hitta nåt till Liam o Noel som fyller år snart men hittade det jag sökte på Lekia. Iallafall, blev kvar på Br ett tag o prata med Toa ( Viktoria)...alltid lika trevligt.
Hittade även en sån där badleksak eller vad dem kallas...En krokodil som Leo kan sitta på i vattnet, men tyvärr så kom jag på att jag då är tvungen att gå ut i vatten...inte bra ;) Men Leo blev glad när han fick den. 
 
Åkte sen hem o lämna sakerna, kollade lite på datorn och sen blev det en sväng till Hc. Träffade en tjej där o köpte ett lila set till Nova, det va så gulligt så kunde inte låta bli ;) Hämtade sen Leo, tillbaka till Hc för o handla och sen hem o bara va.
Fixa lite mat och nu har jag även packat allt till imorgon.
Så direkt efter C så blir det att hämta Leo och då åker vi direkt till bussen...Åker ner till Edsbruk till söndag. Ska bli skönt o komma bort lite och det kan va rätt skönt o åka till Ed över en helg så här då det är lugnt o skönt där.
Leo ska även träffa sin pappa lite då.
 
Leo låg o prata med mig förut(innan han somna) och då berätta jag att hans pappa fått lägenhet och ska flytta dit med tessan. 
Och vi har aldrig pratat om henne och då säger han att han inte vill träffa henne, han vill inte va med henne och att han vill träffa pappa när han är själv. 
Han känner sig väldigt otrygg nu när han vet att han ska träffa sin pappa för han påpeka att jag eller farmor måste vara med då, helst jag. Så han blev lite arg då jag berätta att jag ska till gamleby en stund på fredag.
Men som jag sa till honom, kommer pappa upp då så har ju Leo farmor där...För T får inte va själv med Leo iaf, han kommer ju inte ta honom därifrån iaf.
Men jag förstår verkligen att Leo känner sig otrygg....
 
Nu blir det lite te innan sängen, försöka komma i säng skapligt men brukar ha så jävla svårt för o somna :/
 
Hoppas ni får en bra helg och så är jag åter på söndag kväll igen ;)
P.s Sofia, vi syns på lördag om inte tidigare ;)
 
 
 
Som tur va så dög skorna åt herrn :)
 
 
 
50:- på rean, tänkte att det är jag värd ;)

Ett år

För fyra dar sen så va det ett år sen T och jag gjorde slut, ett år sen han äntligen stack.
Ett år utan bråk, ett år utan full sambo, ett år utan röda handleder, ett år utan svartsjuka
Ett år av lugn o ro för både mig och min son! Ett år i frihet!

Så jävla underbart!!!!!

Varför blev det så

Idag var jag åter på Communicare och det va jobbigt, inte för att gå dit utan för vad vi gjorde.
Va nån annan coach där idag(dem hade träffat henne förra veckan) och vi sitter runt bordet och hon sitter o ställer frågor till alla och så ska man sitta o svara o berätta. 
Jag sitter sist och under tiden alla andra pratar så får jag mer ont i kroppen och tänker " neeej, jag vill inte"
Tycker det är så jävla jobbigt att prata inför folk och kände att jag blev liite röd om kinderna när jag precis pratat klart och då känns det ju ännu värre än innan.
Sen sa hon att vi ska sitta o skriva ditten och datten och sen ska vi berätta det för alla, alltså skulle vi prata en jävla gång till inför gruppen.
 
Gick sen o fixa lite te och bara kände mig tjutfärdig, satt o skrev upp lite saker och pratade med coachen att jag vill inte prata sen igen för jag tycker det är jätte jobbigt och då kommer tårarna. Jag gråter inte så men tårarna rinner(vadå pinsamt) och hon ställer frågor o försöker stötta men sitter o säger att du kan väl säga nåt, kom igen, har vi en deal?!?...
Jag kände mig nästan tvingad till det så jag tog mina saker och gick! :/  Jag kan förstå att så som hon gjorde va för att stötta mig och för att få mig våga...att det till slut ska hjälpa mig att sluta tycka det är jobbigt och sluta vara blyg. Men det funkar inte på mig utan jag känner mig tvingad fast jag inte blir det....
 
Känner mig super larvig av detta...är ju lixom 25år...Men det är sån jag är...Jag HATAR att vara blyg i vissa situationer...Jag HATAR att inte kunna prata inför folk...stackars kropp o mage som får ta stryk...
 
 
Nu sitter jag o väntar på att kl ska bli 15 så jag ska hämta lilltutt, har lite att göra i lägenheten men jag orkar inte. Höll på o somna förut men väcktes av telefonen...
Men det va lite skönt förut att kunna gråta, men tar visst på krafterna...
 
Nej det får bli allt för Larviga Carro
 
Puss på er ;)
 
 

Jag vill flytta

Det blev som Leo sa, eller nästan...7.55 vakna han så precis i tid till sitt program kl 8 ;)
Medans han kolla på det så låg jag o blunda en timme(jag låg på soffan o han satt hos mig) sen upp o fixa frukost då Lillen sa att hans mage lät. Sen har vi bara tagit det lugnt, en sväng till netto och sen på em så ringde R o fråga om vi ville komma bort till "nya" lekparken o leka så vi gick bort dit en stund innan det va dags att gå hem o fixa lite mat. 
Underbart väder idag, sol...Det har vi ju inte fått för mkt av denna sommar. 
 
Imorgon har vi inga planer mer än tvättstugan, bara ha en mys dag för sen på måndag börjat allvaret igen. Dags för dagis och communicare. Jag har inte kommit nånstans på mitt cv och det känns piss, får fixa det denna vecka.
Och denna vecka är sista för Leo på Önskestjärnan för sen ska dem tillbaka till sitt gamla vanliga, Lillen kommer nog sakna önskestjärnan för han verkar trivas väldigt bra där. 
 
Är så sugen på att göra nåt med håret, det är så tråkigt o livlöst och luggen är ovårdad. Men vad ska jag göra? Behålla lugg o klippa håret i tappar eller låta luggen växa ut o bara ha lång eller kanske rent av permanenta håret? Det gjorde jag för några år sen och trivdes skit bra i det. Tror ni jag skulle passa i det igen?
Måste även färga håret, nu har jag en sån jävla ful utväxt så blää. Utväxten är ljus och resten mörkbrun, jag vill ha nån mellan brun (säger man så) är trött på detta mörka och vill inte bli blond igen. Dessvärre måste jag nog gå till frissan o färga, jag färga med en ljusbrun för ett tag sen men det va bara utväxten som blev snygg, det andra blev ÄNNU mörkare...
Har ni några tips på bra färg eller är det ett besök hos frissan som gäller??? kan även säga att jag tappar hår..
 
Min älskade son, du har nog många tankar i ditt huvud just nu. Och en sak du tänker på är att du vill ha ett syskon. Här om dagen så satt vi o myste i soffan då han helt plötsligt säger: kan inte du skaffa ett barn till mig?
Det gjorde lite ont i hjärtat att höra det eftersom jag inte kan ge honom nåt syskon och det är ju det finaste man kan ge sitt barn...ett syskon...en lekkamrat...
Och även hur mkt jag än vill ha ett barn till så är det omöjligt och tyvärr så kommer nog Leo aldrig få nåt syskon.
 
Jag vill flytta, vill flytta till en större lägenhet(ytan). Rummena här är för små, köket är trångt och jag vill ha ett större sovrum så jag kan sätta ihop min dubbelsäng igen, vardagsrummet är för litet för mina möbler så det ser bara dumt ut och så är det för högt här... 
Vi bor ju på 6e vån av 7 och vi är nästan aldrig på balkongen för det är för högt och även om jag har en spärr/kedja i Leos fönster så har jag aldrig öppet för att jag är för rädd för det. Det är läskigt att bo så här högt med barn och speciellt då det är så himla roligt att stå på elementet och kolla på bilar o spårvagnar.
Helst skulle jag vilja på som i Atrium, markplan och uteplats och uteplatserna där är bra med högt staket och barn kan gå ut o in hur dem vill, dem kan inte rymma nånstans.
Det är fan att hyran är så dyr där och det är skit att man lever på soc, dem godkänner ju inte en för allt hög hyra eftersom vi bara är 2...
 
Nu blir det att kolla igenom lite bloggar och sen krypa ner, ska bli så skönt att sova i min säng ;)
Natti Natti! 
 
 

Trollen

Igår så kom Liam o Noel hit en sväng medans dem andra åkte o handla. Alla tre lekte så bra och dem va lugna (kors i taket ) ;)
Förutom Leo som bråka med mig några gånger och då åkte han in på rummet (mitt) en stund.
Sen så kom R o hämta alla tre grabbarna så åkte dem hem till L o N och lekte, jag passade då på att fixa lite i lägenheten. Laga lite mat till mig o brorsan och sen vid 19 gich jag hem till Sofia o dem. Barnen lekte på och jag myste bebis :D, jag passar på dem små stunderna det blir eftersom hon oftast blir arg när hon är hos mig ;) haha
 
R körde hem oss vid halv nio och då skulle Leo ha te helt plötsligt :/... Han fick lite och sen satt han o måla med morbror innan han kom i säng vid 21.50.
Lite sent men så sov han ju till 10.30 idag...Det va inte igår, blev förvånad då jag kolla på klockan. Men ikväll bestämde han att han ska vakna kl 07 imorgon för han ska kolla på Pippi långstrump kl 08 när det går på tv...suck.. ;)
 
Dagen har varit lugn, har ju gått fort då man sov så pass länge. Men blev att ta disken och sen va vi på hc o handla lite, efter det va det att fixa mat och sen har vi bara myst. Spelat o målat lite.
Imorgon vet jag inte vad som händer, blir nog lugnt då med. Har lovat Leo att gå ner i källarn o ta upp några nya böcker och sen ta ner dem vi har här uppe. 
 
Har ännu inte löst hur vi kommer till Ed på fredag men hoppas kunna fixa det, Leo vill ju så gärna ner.
Och helgen efter det så kommer ev mamma o anders :D som vi längtar, är ju över en månad sen vi träffa dem(blir nästan 2mån den helgen) Och det är alldeles för lång tid.
Och så blir det kalas den helgen med, för mina troll som fyller 5år (fyller den 2aug).. Shit vad tiden har gått fort, tyckte inte det vä länge sen dem va små mini bebisar. För dem va inte stora när dem föddes ;)
Missa mkt av deras tid då dem va mindre då jag o S inte hade så mkt kontakt då, eller vi pratade ju med varandra men sågs inte mkt då vi bodde i olika städer, men det har jag tagit igen nu på senare tid och har bra kontakt med grabbarna :)... Dem är ju mina godingar.
Älskar er grabbar!!! Och självklart lillasyster Nova med <3<3<3
 
 
Nej nu blir det att kolla klart på nätet och sen kolla tv, blir att sova i soffan igen fast sängen blivit ledig nu. Ska kolla på Walk the Line sen och den börja visst inte förens 22.25...
Och om sängen, brorsan har bott här i två veckor, blev en vecka längre eftersom Lillen fick vattkoppor och då fanns det stor risk att han skulle smitta pappas sambo..Så jag har sovit i soffan i två veckor och det har inte varit skönt då jag är längre än soffan.... :/

Men men, natt natt på er!

tråkigt väder som vanligt

Grått o små kallt ute, väntar bara på att regnet ska komma.
Är det nån som ska till landet i helgen? Jag vill ut på lördag till Nartorp då det är S:t Anna dagen, då grannen där ute säljer sin honung som är så j*vla god. Tyvärr så ska pappa o dem ha gäster så vi kunde inte åka till dem.
Ingen som vill följa med mig ut dit....
Kanske låter konstigt att åka ut dit bara för en sån sak men den är bra mkt godare än dem som säljs i affärerna och han säljer inte sin i affär....
 
 
Nu ska jag o Lillen bort till Hc en sväng, titta lite och handla lite mat.
Ni får ha det toppen!
 
 

Brinner

Har kollat på Allsång på skansen och hade tänkt ta en promenad runt ringarna men fick skippa det.
Vi såg för en liten stund sen att det brinner i Hageby(flerfamiljshus) och då blev ju brorsan nyfiken så han är där borta o tittar nu. Dem trodde det va nåt på vinden så hoppas inga kom till skada.
Får ta en promenad imorgon kväll istället.
 
Annars har dagen varit lugn, inte gjort mkt alls. Gick en sväng till affären förut och självklart så regna det då, men det va skönt att gå i regnet ;)
Prata i telen förut och fick frågan: Hur är det annars då?
Och jag hör på mig själv hur det låter när jag svarar, jag sa att det va bra men det va som att jag inte mena det. 
Är allt bra? egentligen?
Tror inte det, inte allt iaf.
 
Jag är arbetslös, jag trivs inte med hur jag ser ut och jag orkar inte med mitt trotsiga barn, jag känner mig ensam.
Vad ska jag göra. Ja det första är ju inte så lätt o fixa, finns tyvärr inte så många lediga jobb(som passar mig) men jag vill börja träna(vart? vad kostar det? vem vill va barnvakt ibland?) Jag trivs inte ett dugg med mig själv,
mina tankar är: Jag är tjock o ful...
Vem vill ha en som mig, som ser gravid ut bara jag sitter ner. Jag vill få bort min mage, mina feta lår, armarna och rumpan får gärna bli mindre. DÅ skulle jag må jätte bra. Vart ska jag börja?
Jag skulle behöva en Pt som är på mig så jag inte lägger lata sidan till....
 
Och min älskade son, jag älskar honom över allt annat, han är mitt allt, min lilla Groda. Men fy fan vad han går mig på nerverna just nu, detta eviga trots. 
Han har sin pappas humör och det är inte att leka med ;) Jag vill ju inte hänga ut min son här men ni är väl 3-4st som läser o alla har barn.
Han blir arg för minsta lilla, han åker in på sitt rum och sitter då o skriker och kastar leksaker på dörren. 
Det jag får höra är: håll käften tjockis jävel....   Vart har han lärt sig det? Inget jag har sagt här hemma.
Hur får jag honom att sluta med dessa ord?
Hur får jag kontroll över trotset?
När slutar det?
Folk säger att man inte ska stänga in dem på rummet eller att man inte ska sätta dem på en "skämsstol" Vad fan ska man göra då?
Att sätta sig ner på hans nivå och försöka prata är omöjligt, det går inte med honom. 
Och nej jag tänker inte be om hjälp nånstans, sist jag skulle få hjälp(till mig själv) så blev jag lurad och den kossan gjorde en socanmälan så vi fick en utredning på oss...Vill jag gärna inte va med om igen.
 
Jag behöver ladda batterierna, jag behöver egentid, jag har ingen tålamod längre och ibland vill jag bara stänga in mig o gråta. Jag är mamma 24/7 och jag är Carro 0/0... 
Jag har en mamma som bor i Jämtland som inte kan ta Leo ibland, jag har en pappa som just nu inte kan ta honom pga opererad sambo men annars så är det inte mkt till barnvakt där.
Dem bara skrattar lite och säger : "du måste försöka få honom att sluta med det där, prata med honom lugnt och försök att inte skrika"
Vad måste man göra för att kunna få barnvakt ibland....Skrika: JAG ORKAR INTE MER JAG MÅR SKIT!!!!
Nej tack!
 
Nej nu ska jag fixa soffan och sen kolla om filmen är nåt att ha, fick precis veta att jag kommer få en viss summa av Leos farmor så vi kan åka ner dit om två helger :)
Så jävla skönt, komma bort o bara koppla av. Leo kan leka med sin farmor, vi kan gå o bada och jag kan få lite egentid. Kommer ta en låååång cykel sväng då vi är där.
Nån som vill ses då jag är nere ;)
 
Puss på er!

Tatueringar

Skrev ett lång inlägg förut med massa gnäll o klagande(om trots o egentid o allt) men sen krångla internet och såg nu att det inte kom med. Kanske tur det!
 
Så till rubriken...Önska jag va miljonär nu, har hittat så fina tatueringar jag vill ha och alla betyder dem nåt ;)
Tänker lägga ut bilder på dem så får ni gärna säga vad ni tycker ;)
 
Är inte hundra säker än men funderar på denna på benet och sen skriva mina syskons namn: 
 
 
 
Denna ska bli en kärleksförklaring till en person som ligger mig varmt om hjärtat:
 
 
 
 
Dessa tre hjärtan ska jag ha i nacken..För mig o mina syskon
 
 
 
Dessa ska jag ha som på bilden, vet inte om jag ska ha hjärtan eller ta bort dem ???
 
 
 
Denna på benet bara för att det är så jäkla snyggt med stjärnor
 
 
 
Nå vad säger ni?
Har ni några tips på nån snygg man kan ha på benet, vill få med fjäril o blommor och sen såna där krusiduller ;)
plus att det måste bli snyggt med namn till med...
kärleksförklaringen berättar jag inte namnet på än utan det får ni se den dagen/året jag har gjort den...
 
Hoppas inte internet krånglar nu så jag slipper skriva om allt ;)

God natt mina kära!

Ge mig svar

Denna vecka har varit lugn, ledig måndag och onsdag. Igår fick jag hämta Leo redan halv ett då han fått vattkoppor.
Så nu blir det sjukstuga en vecka till, men skönt att han har det nu och inte då han är äldre. Han har fått massa koppor på hela kroppen och det kliar massor och gör ont. Stackars mammas Groda!
Men smörjer in med zinksalva och det hjälper en lite stund, han har fått blåsor vid läppen och såg förut när han sov att han låg o slicka sig om munnen i sömnen. Såg lite gulligt ut men fick dutta till med fingrarna så han skulle sluta.
Kan inte va lätt när det kliar så mkt alltså?! jag skulle bli galen. Han hade feber igår men den är borta nu och det är skönt för honom.
 
Brorsan blir kvar över helgen och nästa vecka eftersom han kan bära med sig smittan hem. Och pappas sambo är rätt nyopererad och eftersom dem tog bort mjälten på henne och lite av buksportköteln(stavning?) så är hon ganska känslig och hon har aldrig haft vattkoppor. Så för säkerhetsskull så får han vara kvar.
Bra för den delen men fy fan vad han går mig på nerverna ibland, trodde man hade vuxit upp lite när man snart fyller 18. Kommer nog bli ännu en tuff vecka plus min lilla Groda som oxå går mig på nerverna, försvinner aldrig denna jävla trots????
Egentid, vad fan är det!?!?
 
Mycket tankar i huvudet hela tiden, kommer det bli bättre? Kommer jag någonsin finna kärleken igen? Vem vill ha en ful tjock tjej som mig... Kommer jag kunna lita på killar till 100% igen?
Finns det nån som inte behöver dricka varje helg?
Kommer jag någonsin att få fler barn?
 
Leo vill så gärna ha ett syskon, han frågar ofta: varför skaffar inte du ett till barn i magen? Vill inte du ha fler barn? Varför går inte det?
Det bästa man kan ge sitt barn är ett syskon, en lekkamrat för livet...Men jag kan inte ge honom det!
 
Och du...Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Du vill inte ha mig som jag vill ha dig men ändå så finns du i mina tankar hela jävla tiden.
Vi har vår telefonkontakt ibland och det glädjer mig att du ringer ibland, även fast det brukar bli mitt i natten ;)
Jag somnar alltid med ett leende på läpparna efter dem samtalen.
Jag försöker glömma dig men det går inte, sitter jag o kollar på andra killar så är det ändå dig jag tänker på till slut....
Varför är det så här...Kommer det sluta nångång!?!?!
 
Nae, nu blir det sängen. Hoppas Grodan sover till åtta iaf ;)

Natt natt

God natt

Efter en kväll med regn, åska och blixtrar så säger jag God natt!


Tjingeling

Dagen började vid 8 och jag låg o drog mig en stund i sängen medans lillen kolla på tv, sen blev det dags för lite frukost. 
Sen vid tolv så följde vi med Rickie o grabbarna till busfabriken och vi va där i ca 6tim. Snacka om att vi alla va trötta o svettiga efter dem timmarna. Barnen lekte som tusan o va överallt ;) Vi hade lite bollkrig i bollhavet med två andra barn och kan ju säga att jag har ont i armen efter det ;)
Mycket studsmatta som vanligt...

Va hur mkt folk som helt där idag och det va ju för att Tjingeling va där o sjöng idag. Försökte få med Leo alla gånger att dansa (för att visa att fanten inte är farlig) men han våga inte, han har blivit livrädd för elefanten...Blev det sist vi va där...Dock förstår jag inte varför då han vet att det är en kille som klär ut sig...
Men Liam o Noel va med o dansa o sjöng :)
 
Lillen o jag köpte med oss McDonalds hem och han kom i säng strax innan 20 och somna på 4min...Han va precis slut efter denna dagen. Men dem hade nog mer spring i benen för barnen ville leka hemma hos L o N efter busfabriken men det tar vi en annan dag ;)
 
Nu blir det lite te och sen sängen, imorgon kommer brorsan in o ska sova hos mig hela veckan.
På måndag och onsdag är jag ledig så veckan börjar jju bra. Och det är bra för då kan jag va med lillen lite längre på dagis då det är första dagen på "sommardagiset" 
 
Natti Natti!!!

Vc besök

Igår va vi på City G en sväng, Rickie va snällt o följa med dit o hade med sig grabbarna. Efter det så följde grabbarna med oss hem och alla tre vart jätte glada.
När vi satt i bilen o börja prata om det så säger Noel: får vi det? för du har ju städat nu och då får vi komma till dig. Det sa du i affären...
haha så go han är.
Ingen av grabbarna verkade tro på mig för att fråga flera gånger om dem verkligen fick följa med. Leo sa: skojjar du nu? skojar du på riktigt... hahaha
Älskar mina troll ;)
 
Väl hemma igen så lekte dem på rummet, alla va så snälla o inget bråk. Sen blev det lite fika...glass...Det va populärt. Efter en stund så kommer R o hämtar oss alla och vi följer med hem till dem där vi blir bjudna på grillat. Så gott o trevligt..Tack! 
Mös självklart med Nova med, första gången så skrek hon som vanligt ;) (hon va lite små hungrig) och andra gången höll jag henne en stund innan vi åkte hem och då somna hon i famnen på mig..Såå jävla mysigt.
Jag vill med ha en bebis!!!
Sen blev det hem o en kvällsmacka o sen i säng med Lillen.
 
 
Idag va det tänkt att vi skulle gå till dagis o communicare men efter jag skicka en bild på Leo till mamma igår så blev det ändrade planer. 
Han har röda utslag(knottriga o tjock rand) vid halsen, ser ut som ett halsband på honom. Så då sa mamma att jag måste visa en doktor det.
Så ringde först 1177 och dem tyckte det va konstigt att det satt som det gjorde(ifall det skulle va värmeutslag) så vi skulle kolla upp det.
Fick en tid till läkarn halv elva och när vi kliver in på Vc så är Leo jätte nervös, han sa: jag känner mig konstig i huvudet mamma...Han är precis som mig.
Kom in till läkarn rätt fort o hon kolla utslagen o även halsen och såg att mandlarna va stora o han va visst vit på tungan. Så vi fick gå till labbet då hon börja mumla om streptocker o skit.
Leo va jätte duktig när dem stack i fingret o tog prov från halsen(han tyckte verkligen inte om det) och proverna visa ingenting...SKÖNT!!!
Så det hela är ett virus i samband med förkylningen!
 
Efter Vc så tog vi en fika på hc och sen har vi bara varit hemma o myst och bara varit. Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske busfabriken? Är jäkligt sugen på att åka till Smultrontället med. Nån som vill följa med dit?

Nej nu blir det kvällsmacka och sen i säng skapligt!

Pussar!
 
 
 
 
 

Begravningen

Idag är det 8år sen Cissis begravning va...Shit vad åren går. Några minnen har man men många svarta luckor och ännu mer svarta luckor från dödsdagen.
Kommer ihåg att grannen hjälp mig att sy in en blå klänning åt mig som jag skulle ha på begravningen och när jag o mamma va hos henne så tyckte jag klänningen satt bra o så. Men när jag tog på mig klänningen den dagen så va jag absolut inte nöjd.
Till och med mamma såg på mig att jag vantrivdes i klänningen så blev att byta, tur att jag hade kvar kusinens vita sommriga klänning. 
Vi kom ju dit tidigare och va där när dem ställde i ordning blommorna och sen satt jag o brorsan(tror jag det va) på bänken precis vid ingången till kyrkan och då kommer bilen....och ut tar dem en jätte fin vacker vit kista och det va så man tappa andan...Så hemskt att behöva uppleva en sån sak..Dem rulla förbi precis bredvid oss o in i kyrkan.
Vi sitter längst fram, bredvid kistan...mamma o papoa o syskon o kusiner o allt vet vad. På andra sidan sitter morbror o mormor o fler folk(vilka kommer jag ej ihåg)
Kommer ihåg att alla i kyrkan börja gråta när dem spela Det vackraste med Cecilia Vennersten...Cissis sång... Ser att morbror o mormor gråter och ser man andra gråta så gråter man själv, även om man vill vara stark. Bredvid mig sitter D och Melvin, han va så lugn o snäll i kyrkan.
Jobbigast va när vi skulle gå fram o lägga blommorna på kistan, då grät jag som värst och sen kunde jag inte sluta. När jag väl satt mig på stolen så grät jag så jag skaka, kunde inte sitta still. 
När alla andra lagt sina blommor så gick dem förbi oss o gav oss kramar, kändes så bra att dem va där...
 
Vi ställde oss framför kistan, tog ett sista farväl och sen gick vi ut.... Vad som hände sen är typ svart, vet att vi satt o fika nånstans men vad man sa eller gjorde eller vilka man prata med minns jag inte...
Är rätt jobbigt att inte minnas allt men kanske lika bra de!?!? 
Vet att mitt ex (inte leos far) va med då men vet inte om jag va med han eller prata med honom...
Sjukt egentligen att inte minnas men blir nog så när man upplever något hemsk, jag har ju ännu mer luckor från den 6e juni. 
 

Detta va nog inte intressant för er men jag behövde skriva av mig det, så skönt att ha bloggen till det och skönt att kunna skriva såna här privatsaker då bloggen är låst! 
 
Nu ska det blir skönt att sova, imorgon fyller mamma år men inte kan man fira henne för det :( Fan att hon ska bo uppe i Jämtland..Kärring ;)
 
Puss på er!

Begravningen

Idag är det 8år sen Cissis begravning va...Shit vad åren går. Några minnen har man men många svarta luckor och ännu mer svarta luckor från dödsdagen.
Kommer ihåg att grannen hjälp mig att sy in en blå klänning åt mig som jag skulle ha på begravningen och när jag o mamma va hos henne så tyckte jag klänningen satt bra o så. Men när jag tog på mig klänningen den dagen så va jag absolut inte nöjd.
Till och med mamma såg på mig att jag vantrivdes i klänningen så blev att byta, tur att jag hade kvar kusinens vita sommriga klänning. 
Vi kom ju dit tidigare och va där när dem ställde i ordning blommorna och sen satt jag o brorsan(tror jag det va) på bänken precis vid ingången till kyrkan och då kommer bilen....och ut tar dem en jätte fin vacker vit kista och det va så man tappa andan...Så hemskt att behöva uppleva en sån sak..Dem rulla förbi precis bredvid oss o in i kyrkan.
Vi sitter längst fram, bredvid kistan...mamma o papoa o syskon o kusiner o allt vet vad. På andra sidan sitter morbror o mormor o fler folk(vilka kommer jag ej ihåg)
Kommer ihåg att alla i kyrkan börja gråta när dem spela Det vackraste med Cecilia Vennersten...Cissis sång... Ser att morbror o mormor gråter och ser man andra gråta så gråter man själv, även om man vill vara stark. Bredvid mig sitter D och Melvin, han va så lugn o snäll i kyrkan.
Jobbigast va när vi skulle gå fram o lägga blommorna på kistan, då grät jag som värst och sen kunde jag inte sluta. När jag väl satt mig på stolen så grät jag så jag skaka, kunde inte sitta still. 
När alla andra lagt sina blommor så gick dem förbi oss o gav oss kramar, kändes så bra att dem va där...
 
Vi ställde oss framför kistan, tog ett sista farväl och sen gick vi ut.... Vad som hände sen är typ svart, vet att vi satt o fika nånstans men vad man sa eller gjorde eller vilka man prata med minns jag inte...
Är rätt jobbigt att inte minnas allt men kanske lika bra de!?!? 
Vet att mitt ex (inte leos far) va med då men vet inte om jag va med han eller prata med honom...
Sjukt egentligen att inte minnas men blir nog så när man upplever något hemsk, jag har ju ännu mer luckor från den 6e juni. 
 

Detta va nog inte intressant för er men jag behövde skriva av mig det, så skönt att ha bloggen till det och skönt att kunna skriva såna här privatsaker då bloggen är låst! 
 
Nu ska det blir skönt att sova, imorgon fyller mamma år men inte kan man fira henne för det :( Fan att hon ska bo uppe i Jämtland..Kärring ;)
 
Puss på er!

2juli

Vi är redan inne i juli och vi har inte ens varit vid nåt bad än. Vart är sommaren?
Idag mår jag bättre, förkylningen är borta men är dock lite seg i kroppen fortfarande. Leo är bättre med, lite små förkyld bara men hoppas det blir bättre till imorgon. Han är lite hes än oxå och så har han fått värmeutslag på magen med. 
Vi har ju varit inne om dagarna o bara myst o varit sjuka(förutom några svängar till affären) så idag gick vi bort till den "nya" lekplatsen o va där en stund. Tänkte att vi måste ju ha frisk luft men istället har jag haft huvudvärk hela em. Hoppas bara inte vi blir mer sjuka då det va rätt kalla vindar ibland. 
 
Är vi bra imorgon så blir det ev en sväng till Sofia m fam, Leo vill så gärna leka med grabbarna och jag vill ju gosa bebis ;) o självklart träffa min Bästa! Vad vore livet utan henne <3
Och så har hon köpt hem hallon te till mig med, guuud så gott...
Ikväll så har Leo varit uppe o kollat på Lotta på Liseberg med mig, han skulle se bananen :/ och efter programmet va slut(halv tio) så märktes det att han va övertrött, låg o busa i sängen och han asgarva åt allting. Så härligt att höra honom!!!
 
I slutet på denna månad så är det ett år sen jag äntligen blev fri..singel...Fattar inte att det redan gått ett år snart, så jävla underbart. Det bästa som kunde hända, ni förstår verkligen inte känslan...eller ja några av er kanske förstår då ni vet vilket svin jag varit ihop med. 
och på dem här 12mån så har han träffat våran son 2ggr...2GÅNGER!!!!.Det är sjukt, jag förstår inte hur en människa kan göra så mot sitt barn...
MEN.... Leo har det mkt bättre med bara mig, han behöver ingen manlig/pappa förebild just nu, räcker med att han har sin mamma. 
 
 
 
Kommer ett till inlägg snart om enbart min syster. Då det är 8år sen idag som begravningen va! <3
 
Natti natti på er!

RSS 2.0