Möte

Måndags kvällen sluta väl inte riktigt som tänkt, kollade tv och prata med både mamma o pappa i telen. När jag lagt på sista samtalet så fick jag en tryck i bröstet och det blev bara värre o värre. 
Har aldrig varit med om nåt liknande, så jävla obehagligt o jobbigt, kunde varken sitta, ligga, stå eller gå..visste inte vart jag skulle ta vägen och andas genom detta va ju inte det lättaste heller.
Och eftersom jag är ensam med barn så får man ju lite mer panik om det skulle hända nåt. Ringde 1177 och dem sa att jag är för ung för att få hjärtattack och eftersom det sitter som det gör så är det nog bara gaser, det kan trycka uppåt från magen. Drick varmt och va uppe o gå så ska det nog släppa sa hon.  Allt hon prata om va magen så jag sa irriterat att det sitter ju i bröstet...
Tror ni hon lyssna....NEJ...Så hon sa bara att blir det inte bättre och att du tycker det är väldigt obehagligt får du åka upp till akuten. Jag tacka för mig o la på...
 
Ringde i panik till pappa och berätta så dem (han o kickie o brorsan) satte sig i bilen och åkte in så under tiden ringde jag även till mamma så prata med henne under hela tiden jag vänta på pappa.
Båda sa att jag skulle sätta mig ner o försöka ta det lugnt, inte det lättaste när inget va bekvämt o jag grät flera ggr och skulle försöka sitta o ta djupa andetag...gick väl inte riktigt så bra, testade även med en fryspåse och det va lite till hjälp.
Tog på mig bh o bytte tröja ifall jag skulle va tvungen att åka upp till akuten(tänkte ringa ambulans när jag va ensam men gjorde inte det)
Och efter jag bytt tröja så satte jag mig i soffan och då helt plötsligt släppte det största trycket, bara så där.
Pappa o dem kom så vi satt o prata och under tiden så lugna allt ner sig och det blev ingen akut som tur va, dem gick vid 00 och brorsan sov över, skönt att veta att han fanns här ifall det skulle komma igen.
Lillen vakna när dem va här så han fick komma upp en liten stund (då hade det som tur va gått över helt) och jag är så glad att han inte vakna när jag hade det som värst.
Sov sex tim den natten då lillen ville upp redan kl 06 och va jätte trött hela dagen sen. Inte så konstigt kanske.
Men nu vet jag iaf hur en riktig jobbig panikångestattack känns och vill verkligen inte va med om det igen...
 
 
Idag har jag varit på möte på af, gick bra och jag blir ledig hela sommaren :) och ev i höst så blir det att plugga inom detaljhandel.
Imorgon blir det tvättstugan o städa och på fredag packa då vi åker till landet över helgen, hela gänget. 
 
Nu blir det lite te och tv, försöka komma i säng skapligt.
 
Puss på er!

Trevlig kväll ;)

I onsdags va det sista dagen på praktiken, dagen gick rätt fort och det va skönt. Dock kändes det konstigt i huvudet hela dagen som att huvudvärken va på g och det va den ju. På kvällen kom den och jag mådde även illa.
Pratade med Sofia o Patrik och båda två tyckte absolut att jag skulle ringa läkaren igen(en mån sen jag ringde) så för min Bästa's skull så ringde jag dit i torsdag. Inte mkt klokare men fick svar att det dröjer innan man får läkartid och dem tycker jag ska kontakta en sjukgymnast då jag antagligen har spänningshuvudvärk, mkt pga stressen som är runt omkring...
Och med tanke på hur det är så är det inte konstigt man har ont...

I torsdags så träffa jag min Bästa på Mirum en stund, kollade lite i bibblan men blev inte att låna nåt. Sen blev i bjudna hem till dem så gick dit efter jag hämtade Lillen på dagis. Va ute nästan hela tiden så vädret va underbart, blev lite mat och även en sväng till lekparken. Ni betyder mkt för mig <3
 
Fredagen sen så fick Leo va ledig, mormor o anders skulle ju komma så då ville han va hemma. Blev att städa och klippa L på fm och sen kom mamma o anders vid 12 tiden(tror jag) blev mys och bara va, sen vid 16 åkte dem för att hämta M och även brorsan kom hit.
Underbart att ha mina nära o kära samlade <3
I lördags va vi på dop i linghem, min kusin son döpte sin dotter, lilla Fanny. Det gick faktiskt jätte bra i kyrkan, ingen panik och inga tårar...Första gången på 9år typ. Men jag va spänd för fasen vad det kändes i nacken efter en stund. Blev lite fika efter och sen åkte vi hem, mamma o anders körde hem Melvin så jag o L åkte med brorsan. 
När dem andra kom tillbaka sen så blev det att fixa lite mat, jag tog en promenad o prata lite med Patrik. 
Va tvungen att få nåt annat att tänka på, dagen blev lite jobbig efter info vi fick om min systerson...
Jag lovar er att händer det inte nåt snart så kommer jag göra en anmälan mot soc och även dra in polisen. Nu har moster Carro fått nog!!!!!!!!!!
Blev lugnt på kvällen o blev massa kort spel, mamma o jag kom visst i säng vid 1 tiden båda dagarna ;)

Dem åkte hem skapligt på söndagen då dem har långt att åka och på em så gick jag o L och brorsan o titta på när Melvin hade fotbollsmatch. Han blev glad att vi kom, det syndes.
Dem va jätte duktiga fast dem förlora, men det va inga tjurig miner. Och sjävklart börja det regna när vi va där med, på öppen gräsplan ;)
Brorsan åkte hem vid 16 tiden och sen vid 17 så kom Patrik, blev lite kaffe o prat. Efter jag lagt lillen sen så kolla vi tv och bara va, så mysigt så. ;)
Dock blev jag lite irriterad på kvällen då jag fick meddelande från en okänd person som sa att en kompis(en gemensam) har sagt att han o jag va ihop :/?, bara det att jag har inte det och har inte ens kontakt med den personen. Efter lite mer info så kunde man inte annat än att skratta åt det, dem grejerna som han sade är så typiskt honom..och han har inte alla hästarna hemma...
Efter en mysig kväll med P så åkte han vid tolv tiden och jag kolla lite på datorn innan jag kröp ner.

 
Idag va det ju tänkt att Lilleman skulle till dagis men vet inte vad det va i morse, han brukar alltid komma o väcka mig o säga åt mig att komma upp(snozzar mkt) men när jag kom upp så hade han bäddat ner sig i soffan med kudde o filt(vilket han aldrig gör) och han va hängig o trött och han kändes lite varm så han fick va hemma.....
Vilket jag har fått ångra hela jävla dagen...Det har varit trots hela jävla tiden, hur orkar han? Och vilken uppkäftig attityd han har, han vet verkligen hur han ska reta sin mamma...
Imorgon blir det dagis!!
Och jag ska en sväng till elgiganten o kolla kaffemaskin.
 
Nu blir det dusch och sen film innan sängen kallar!
Puss!!!

Tar emot

Valborg  så blev det ingen brasa då det va intällt men när vi kom hem igen så såg vi att dem elda bakom husen här så vi kunde stå på balkongen och kolla på långt håll, lillen blev iinte besviken iaf o det va ju tur det. Han sa att det gör inget för han är rädd för elden.
 
Dagen efter så tog vi lite sovmorgon och sen gjorde vi oss redo för 1maj tåget, åkte ner till stan där vi mötte min morbror med sambo och min bror. Va sjukt mkt motorcyklar och många va riktigt snygga och vilket ljud det är från dem. Me like!
Pappa körde i Mc tåget och hans trike va ju självklart snyggast ;)
När Mc tåget va slut så fick vi stå o vänta ett tag på bilarna så då träffa vi pappa en snabbis och kolla in triken(i sommar blir det en sväng)
Besök på toan och sen va det tänkt att vi skulle åka upp till Folkets park o kolla bilarna där ist eftersom vi ändå skulle dit men så kom dem lagom tills vi va klara så vi stod en stund med morbror(min) där men vi missa mer än hälften av bilarna för vi åkte till Folkets park ist(borgen)
Leo åkte 3 karuseller och så vann vi lite nallar, sockvadd beställde han med och när vi stod i kön så kom mamma o anders dit :), blev en snabbrunda runt där på tivolit med dem innan vi åkte o handla lite till tacos. Brorsan stanna kvar med vänner och kom senare sen.

Väl hemma så blev det att fixa mat direkt då kl hade tickat på(vi va ute från 12 till 17 OCH Leo va snäll hela dagen) efter maten så spela vi lite med Leo innan vi avsluta kvällen i soffan.
 
Torsdagen sen så gick vi till Hc en sväng innan dem skulle åka hem, jag fick ett halsband och ett par skor (till dopet) av mamma o anders..Tack!!!
Jag tog en sväng på Hm med och hitta ett par skor o tröja till Leo att ha på dopet, han fick välja mellan att köpa nya skor eller köpa en skjorta att ha...Då valde han skorna...haha
Hem o spela lite med lillen sen åkte mamma o anders hemåt, tar ju ett tag för dem(8tim) Ser inte fram emot den resan i sommar. 
 
I fredags så åkte Leo ut till sin morfar o morbror och jag fick lite egentid, skönt men ändå så sakna jag Leo innan han åkt(konstigt man fungerar) sen strax efter 16 så kom Patrik, blev lite prat o kaffe, kolla tv och en promenad innan han åkte hemåt igen, han åkte vid halv tio och jag somna nog en timme efteråt, så trött.
Va mycket trevligt att han kom.

Lillen kom hem på lördagen igen då han bara ville stanna en natt och då gick vi bort till Sofia o dem för lek och lite grillning till middag, även Sofias föräldrar va där och det va en mkt trevlig och rolig kväll.

Nu blir det sängen så man orkar upp imorgon igen, känner inte för det ett dugg tar verkligen emot men är väl bara att stå ut tills nästa onsdag då man slutar praktiken. Att jobba i mataffär är inget för mig utan det ska vara present/inredning...Som saker o ting

Natt natt gott folk!

RSS 2.0