Praktik

Förra veckan började jag min praktik på City Gross, gick jätte bra och redan första dagen så fick jag massa beröm av han jag jobba med. Han sa även att han aldrig mött en praktikant som jobbar så mkt ;)
Dock så funka inte tiderna då jag kom 25min försent till dagis så jag jobbar 8-16 om dagarna. Har varit vid mejeriet och sharken.
Första dagen va ett rent helvete efter jag slutat, har väl aldrig haft så ont i kroppen som jag hade då. Värlens rygvärk, ont i armar o händer och huvudvärk.
Va jätte jobbigt att gå hem och hade så ont så jag kunde inte ställa mig o laga mat till Leo, som tur va hade vi matlåda i frysen.
Torsdagen o fredagen va jag hemma då jag hade ont i ryggen men dem gjorde inte nåt speciellt på Cc iaf.
 
Idag gick jag upp halv 5 för att hinna duscha o fixa mig i lugn o ro. Trodde jag kunde smyga upp men Lillen kom upp 3min efter.
Lämna på dagis och åkte vidare mot CityG, kände redan då att huvudet började göra ont. 2tim hann jag o jobba sen va jag tvungen att åka upp, huvudvärken kom och mådde även dåligt och nu på em/kvällen har jag känt mig yr.
Blir att va hemma imorgon med och sen jobba på onsdag.
När vi va på väg hem från dagis så fråga Leo om vi kunde gå till lekparken men sa ifrån då jag inte va klädd för det och vi va tvugna att laga mat o styra. Tog 3min sen helt plötsligt började Leo gråta och samtidigt sa han att han vill ha sin pappa.
Det gör så ont i kroppen när han blir sådär, nästan så jag själv börjar gråta. Han saknar sin pappa så otroligt mkt och hans pappa bara skiter i honom. När Leo är super duper övertrött så blir han så, då börjar han gråta och vill ha sin pappa.
 
Imorgon blir det som sagt att bli hemma, lillen ska till dagis så jag ska passa på att städa lägenheten, kolla tvättid, handla och hämta en väska hos Sofia... Mycket på en gång.
 
Om det löser sig med skjuts o sånt så ska Lillen o jag åka iväg mellan tor-sön. Blir en sväng till Ed så Lillen får träffa farmor och sin pappa...Gud så glad han kommer bli då och då kommer inte jag finnas så blir lite semester för mig ;)
Tur man har en laptop man kan ta med
 
Om snart en vecka så fyller min älskade unge 5år...Vart har tiden tagit vägen?!?! ;)

Mello

Igår så hade vi ett litet avslut för coach Linnea som slutade, hon går på mammaledighet då hon väntar barn och hon kommer ju då inte tillbaka mer eftersom detta projekt tar slut i år.
Blev lite pingis och lek och sen avsluta vi med tårt tävling, 5lag som baka varsin tårta. Våran vann för finast(tror jag det va) Ett hjärta ;)
Blev mkt tårta att smaka sen!

Sen på em fick jag meddelande från Af där hon skrev att jag blivit beviljad praktikplatsen så på måndag börjar jag
Jaaa!!!
Äntligen ska jag få komma ut och ha nåt att göra, istället för att bara sitta hemma. Hoppas bara jag kommer trivas så jag slipper leta ny plats. 
Ska vara på City Gross, är ju egentligen mer inne för att jobba i en present butik men tänker testa på mataffär för att se ifall även det kan va nåt för mig.
Och så har ju City G inte bara matvaror utan även massor av annat. Blir 3 dagar i veckan så kör torsdagar och fredagar på Communicare, där kommer tiden att gå till att söka jobb o så.
Ska bli spännande, ska dit vid 9 på måndag, dock vet jag ju inte hur jag jobbar då eftersom han som har hand om detta va ledig i fredags.
Så kändes lite dumt att ringa till dagis och säga: Leo måste komma redan kl 8 på måndag men jag vet inte när jag hämtar honom :/
Men får ringa dem direkt på måndag när jag pratat med dem i affären.

När jag va o träffa honom så sa han att praktikanterna bara brukar jobba som längst till 17, visst kommer va skönt att ha nåt o göra men tänker på Lillen. Tar emot att ha honom på dagis hela dagarna(bara 3 per vecka men ändå)
Inte kul att ha honom på dagis till ca 18 :(
Hem o fixa mat och sen är det typ dags att sova...Blir inte mkt att umgås dem dagarna....
När jag söker jobb så söker jag deltidsjobb just för detta...
 
Har kollat på Mello ikväll och jag hejjade ju på gubbarna och dem gick vidare till final... Yes! ;)
Städning av kök o vardagsrum har stått på schemat idag och imorgon tar jag hall o badrum, även dammsuga av i  sonens rum. 
Så skönt när man får iordning på lägenheten, har sett ut som ett bombnedslag för länge. Måste även kasta saker i soprummet och så har vi tvättstugan.. HOPPAS Lillen vaknar på en bra sida imorgon ;)

Nu blir det filmen på 4an och sen sova
 
Natti Natti

Tandis

Idag har vi tagit det lugnt o bara myst, blev lite städ på fm och sen tog vi en promenad. Leo ville så gärna visa vart han hade varit med dagis o kollat änder, fanns en hel del där. Promenaden tog iaf 30 min så det va lite lagom för Lilleman. Vi hade kunnat gå längre om inte jag blev blöt om fötterna och sen börja vi frysa båda två(svin kallt ut)
så vi gick hem och fixa lite varm oboy och satte oss o måla o lyssna på musik.
Dagen avslutades med lite film o barnkanalen och bus :)

Imorgon är det måndag igen, känns faktiskt lite segt att åka till Cc nu, vad ska man göra där? Finns inga jobb o söka och nu väntar jag ju på svar om praktiken. Hoppas verkligen jag får den, kommer bli långa dagar men skönt att  få komma ut lite. Är ju bara tre dar i veckan så det är skönt.
Lillen ska till tandläkarn imorgon bitti med, se hur det går då han sagt idag att han absolut inte ska gå dit, och även den tråkiga tvättstugan har vi med kom jag på.
Hoppas det blir en date med Sofia med, så barnen kan bråka...jag mena leka av sig lite ;) Dem är så härliga våra grabbar, dem kan om dem vill :D
Och så får ju jag mysa med Nova o snacka skit med Sofia, kan ju inte bli bättre :)
 
Ev så blir det att åka till Edsbruk första helgen i mars och eftersom jag har lediga dagar att ta ut så blir det nog att ta ledigt torsdag fredag så man får extra dar där nere. För Leos skull, han vill så gärna åka ner till farmor så jag får stå ut ;)
Och då blir det ju att han får träffa sin pappa med och han vet ju vart farmor bor så bara han kommer dit. Jag tänker inte hålla på o gå upp till hans lägenhet titt som tätt...
Ja, jag är lat men fy för att gå den vägen upp dit.
 
Kanske dags att släcka o sova lite så man orkar med morgondagen.
 
Love you!
 
 

Busfabriken

Som rubriken lyder så åkte jag o Lillen till busfabriken igår, kom dit vid 11.15 och landa hemma kl 18 igen :)
Lek o bus hela dagen, det värmer mitt hjärta att se Lillen ha så roligt och skratta så mycket. Studsmattan är fortfarande lika populär och jag vet inte hur länge vi va vid dem, Leo är ju höjd rädd så han är inte den som klättrar iväg hur som helst och hur högst som helst och mig gör det inget då jag är lika höjdrädd ;)
Åkte kana, hoppborgen och bollhavet..Dem har ju även stora bollar(typ pilates bollar) och där va vi en stund o kasta  sparka på varandra. Sen råka jag o Leo krocka med varsin boll så han åkte på en liten smäll mot ansiktet så han blev jätte ledsen, visa sig att han råkat bita sig i tungan och det va lite blod på den...Men det sa jag inte till honom för då hade inte han lekt mer(han klarar inte av när han blöder)

Blev även lite lunch där och sen försökte vi vinna lite nallar, vi vann en boll och en nalle...Lyckan va total för Lillen då...Även att han blir fem snart så älskar han fortfarande sina nallar o filtar precis som när han va liten.
Och det är mysigt med filtar, jag skulle kunna ha hela soffan full...Måste nog köpra några nya snart ;)


Efter ett antal timmars lek så kom brorsan o hämta oss, så vi slapp vänta på buss o spårvagn...Stort tack bror..
Passade på att åka förbi affären med då mjölken va slut hemma.
 
Idag har vi tagit det lugnt, sovmorgon till 9 så jag klagar inte. Var borta på Hc en sväng förut då mumintrollet va på besök där, det gick bra att stå en bit ifrån o kolla men han ville inte gå nära.
Precis som med elefanten på busfabriken, han håller sig gärna på avstånd. Försökte berätta för han att elefanten inte är dum utan vill hälsa på barnen och han vet att det bara är en person som klär ut sig.. Så igår "tvinga" jag fram han lite så vi hälsa på E, tog i hand och sen fick E kittla Leo lite på magen..allt för att L skulle få se att det är inget farligt.
Återstår att se om det hjälpte, märker vi nästa gång vi åker dit.
Hoppas det blir snart igen och då ska vi försöka få med oss familjen Mellgren med ;)'
 
Ska läsa lite bloggar nu och sen ska lillen o jag kolla Mello och äta massa onyttigt :)

Puss på er!

Chans?

Det är ta mig fan att han alltid ska göra så här, säger en sak och sen sent på kvällen säger han nåt helt annat

Du är ju ta mig fan sjuk i huvudet! 

Som ni förstår så kommer inte Leos pappa upp, han har tydligen fått feber. Tog en hel jävla dag för han att komma på det, jag skickade ett sms på fm men det dröjde ända till 22.30 innan jag fick ett svar...Och då va han sjuk...
Hur många chanser tror han att han får egentligen???
Skrev till han nu att det va väntat, att han kan ta sina pengar och åka till sin flickvän ist för det betyder ju mer för han än sin son(han va hos henne för några dar sen)
Och skrev även att jag inte vill höra nåt mer ifrån han.... 

Blir så arg o ledsen, arg för att han gör så här...ledsen för Leos skull. Nu visste iinte Leo nåt men ändå.
Jag vet hur besviken Leo har blivit dem andra gångerna detta har hänt. Leos pappa prata om att han nog kommer flytta till sin tjej och det får han mer än gärna göra, då kan vi åka ner oftare o hälsa på Leos farmor.
Vill T träffa sin son så är det upp till honom, det är inte min plikt att se till så dem träffas...
 
Nae, lika bra att försöka sova, upp tidigt imorgon...
Funderar på att åka till busfabriken iaf...
 
God natt!

Torsdag

Eftersom jag vabba förra veckan så missa jag info om studiebesöket idag i Linköping(måste anmäla om man ska med) så just nu sitter jag ensam på Cc, en coach är här men hon styr med sitt.
Lugn o ro, kollar mail o dricker te, är ju inte helt fel.
 
Blir nog inte kvar här så länge till, kan lika gärna göra nytta hemma istället för att sitta o glo här. Ser ut som ett fucking bombnedslag hemma, hur kan jag va så slarvig!?! ;) Men måste bli ordning på torpet för
imorgon kommer Leos pappa upp o hälsar på en stund(kan ju hoppas vad han lovat nu)
Dock har jag inte sagt nåt till Leo än för jag vet hur hans pappa funkar. Men om han kommer upp så kommer Leo bli överlycklig när han ser att pappa är med o hämtar på dagis.
Och då ska vi till busfabriken... En lyckad dag för min älskade son...Bara hoppas det blir så med...
 
Nehe, vad ska man göra nu då.. Jo, min coach gav mig en uppgift igår om att jag ska skriva två saker som jag åstadkommit som jag är extra nöjd med i mitt liv. Satt hur länge som helst igår men kom inte på ett skit...
Hon sa att jag kunde fråga en vän så vad säger ni? Har jag åstadkommit nåt som jag kan va nöjd med??
Hatar såna här svåra uppgifter ;)
 
Blev sen hit idag men det gjorde ju inte så mkt märkte jag ju sen men Lillen va på sitt bästa humör idag.
Va svår att få upp och sen skulle han inte äta frukost, han började äta 7.40 och kl 8 ska vi va på dagis.. Men hallååå!!!
Sen vägra han ta på sig kläderna så då stängde jag av tv och jäklar vad arg han blev ;) Satt o gnällde/tjöt i soffan om att jag skulle sätta på tv'n att han lova klä på sig o bla bla.. Men jag va döv på det örat idag.
Fick klä på honom kläder och ytterkläder och medans jag gjorde det så stod han o sa "sluta" och putta på min arm hela tiden.
Jag har ju inte mkt tålamod men höll mig lugn och struntade i honom, pratade inte med han ens.. sen kom vi till dagis och då försökte han slå till mig på armen två gånger så då blev jag lite sur och då fick han gå direkt till fröken och så bara gick jag. Såg att han blev ledsen men han kan inte stå o hänga på mig o hålla handen när han bråkat hela morgonen och jag dessutom va sen.
Så hoppas han inte är allt för arg på mig när jag hämtar honom sen ;)
 
Nej, nu måste jag försöka göra nån nytta här!
 
Puss!

Sjukstuga

I måndags blev jag hemma då jag kände mig hängig och hade ont i kroppen, precis som man kan känna innan en förkyldning bryter ut.
På kvällen börja Leo hosta så förstod att han skulle åka på nåt då med. 
Blev hemma tisdag med så Lillen fick ledigt då, hosta hela dagen och på kvällen kom febern. Och han har legat i feber hela veckan, inte sky hög men en dag va den uppe i 39.1, han har varit rätt pigg ändå, lite hängig o sovit middag. Det som oroade mig va att han inte åt nåt på två dagar, några små tuggor av nåt och sen massa vatten, visst dem klarar sig men lite orolig blir man.
 
Igår va han feber fri men kom på kvällen igen men när han vakna imorse så va den borta. Hoppas det iinte kommer tillbaka mer nu. Är det bara hostan som vi vill ha bort med.
Förut va jag aldrig orolig när det gällde nåt, varken sjuk eller slå sig och så men sen man blev ensamstående så är man lite mer orolig...
 
Och han är bra på att skrämmas med(även fast det inte va mening). Han har ju haft ont i kroppen nu när han haft feber och inte alltid orkat gå...
Natten till torsdagen(tror jag) så vakna han på natten och ville gå på toa så han gick dit. Jag somna om i två min o vakna och tänkte, visst fan, han gick ju på toa.
Kollar i sängen(han sov inne hos mig) o det va tomt, ut i hallen och ser att det är mörkt i badrummet(vad nu???)
Öppnar dörren och ser Leo ligga på golvet framför toan, hjärtat gjorde en dubbel volt, tänder fort som tusan och ropar Leo!!!
Då tittar han upp nyvaken och säger "jag orka inte gå"...
Lilla hjärtat orkade inte gå tillbaka så han hade lagt sig på golvet o somnat... Mammas älskade prins, tyckte så synd om honom, att han inte ropa på mig?!?!?
Så det va ju ingen fara fast man får andra tankar när man såg han bara ligga där på golvet...
<3
 
Idag blir det lugnt, lillen är fortfarande trött på dagen så vi är inne o myser och försöker bli helt friska. Måste se till o boka en tvättid med ifall vi kommer iväg till dagis o Cc på måndag. Måte ju ha rena kläder annars med men ja... ;) 
Har läst med att Melodifestivalen börjar visst idag så det kan jag ju inte missa :)
 
Nästa vecka (8e) prata Leos pappa om att komma upp o träffa honom, men vi vet ju hur det brukar bli så ingen ide att berätta för Leo. 
Leo lär ju märka det ifall pappa är med till dagis...
 
Måste börja planera Leos kalas med, blir ju den 9mars då 8 är på en fredag men vet inte hur jag ska göra.
Kommer alla som jag tänkt bjuda så blir vi 15st och då får vi inte plats här... Man kan ta det på två dagar men vilka bjuder man till vilken dag...
Och då blir det två tårtor med, ska man ha kakor o bullar oxå eller räcker det med tårta???
Hur brukar ni göra... Eller kan man bjuda på nåt annat innan tårtan....
Och jag älskar att planera saker in i minsta detalj så kommer nog börja redan ikväll ;) 
Måste ju beställa marsipan med.
 
Presenter, vad köper man till en som blir 5år???
Ide torka och Lillen vet inte ens vad han vill ha....
 
Nej, nu blir det att fortsätta lite här och sen mysa med sonen!
Hoppas ni får en bra helg!!!

RSS 2.0