snart helg igen

Testar ett inlägg via mobilen, hoppas det blir bra och inte för många stavfel ;)

Idag har det varit cc och dagis o sen har vi bara tagit det lugnt. Blev lasagne till middag, första gången jag gjort det själv... ;). blev sådär.
Och denna kyla som kommit, fy fan vad kallt det varit idag. inte ens vinterjackan värmde. Jag hatar vintern, man blir deppig den här perioden.

Och så har jag haft ont i bröstet och huvudvärk plus att mensen kom två dar för tidigt.
önska man kunde slippa den, vilken dröm.

Nej, nu blev det mycket gnäll men allt är inte en dans på rosor.
Leo har varit lite lugnare idag men blev lite nu när han skulle sova så han fick se när jag kasta några julklappar(dem är inslagna).
Vet inte hur jag ska jobba bort denna trots, mamma fick se hans rätta sida i helgen och hon förstår nu att jag tycker det blir jobbigt ibland.
hur har ni gjort med era barn?
hur får man dem sluta med alla fula ord?

Nu blir det lite te innan sängen och jag hoppas det inte blev för många stavfel. är inte van att skriva med sånt här tangentbord på mobilen.

puss på er!
<3




hur får man bilden åt rätt håll :/

Trött

Kommer inte uppdatera bloggen på ett tag...Är så jävla trött på allt just nu!

Önskan

Dagarna rullar på som vanligt, dock har jag hamnat i en svacka då det känns meningslöst med Communicare fast jag vet att det är bra för mig. Hoppas jag kommer upp från denna svacka snart.
 
Leo, min älskade son.... Det sägs ju att det bästa man kan ge sitt barn är ett syskon.
Min son vill jätte gärna ha ett syskon men jag kan inte ge honom det. Ni anar inte hur ont i hjärtat det gör, jag vill oxå ha ett till barn men när man ser hur sitt barn gärna önskar sig ett syskon så får man ont.
Han har sagt det i flera mån att han vill ha det, igår eller om det va i förrgår så sa han
 
Leo: är nova en lillasyster?
Jag: ja, det är hon
L: om jag är snäll en hel vecka så kommer jag få en lillasyster?
J: nej det får du inte
Leo blev jätte sur och mumla att jag va dum i huvudet för att han inte fick det...
Hjärtat då!!! <3
 
imorgon är det torsdag och då kommer mamma o anders på natten :D
läängtar massor.
Och på fredag efter jag slutat (leo hemma med dem) så ska vi åka till Sörping och hämta min älskade systerson!!! Blir nog lugnt på fredag, bara va o mysa.
Lördagen sen så ska Melvin hem och då ska vi besöka Dollar och sen inviga Frasses. Är det nåt att ha? Blir nog även en sväng till Cissi med <3
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen krypa ner, imorgon blir det att städa klart och sen kommer farmor hit en sväng med.
 
Natt natt

En vanlig dag

Förra veckan så sluta mitt bredband att fungera, ibland ringde den inte upp och ibland stod det att jag var ansluten men kom bara in på msn.
Gick bort till 3 på hc så dem fick kolla upp det och det visa sig att det blivit fuktskadat :/ Hur det kan bli de vid datorn förstår jag inte... Men men
Fick ett bra erbjudande om nytt bredband + mobil + lägre månadskostnad...Kunde man ju inte tacka nej till, så ringde morbror o hörde efter(han står på det åt mig). Han kom dit efter jobbet så jag fick ut grejerna samma dag.
Fick bredband med wifi, så jag kunde va ute via det både på datorn och mobilen men när jag kom hem så fick jag inte igång det på datorn.
Dan efter så ringde jag upp kundservice på 3 och då berättar han att det inte funkar om man har windows xp..MEN jätte bra att dem sa det i butiken då eftersom jag har just det på datorn..Idioer.
 
Ringde dem och då fick jag gå dit och hämta ett nytt bredaband(vanlig man sätter i usb) men upptäckte när jag kom hem att jag inte fick med det nya sim kortet, så va bara att sticka bort dit igen.
Men nu funkar skiten iaf och jag är en Sony Xperia Miro rikare :)
 
Vet inte vad det är med min son denna vecka, i 3-4 dagar har han varit för jävlig. Trotsar hela tiden och dessa fula ord som kommer ur han.
Håll käften!!! Jävel!!! Du är död!!!
Vart får dem allt ifrån? Vi pratar inte ens om döden här hemma.
Ibland vill han flytta till pappa med... Jag vet ärligt talat inte hur jag ska möta detta, stänger jag in han på rummet så skriker han som en idiot, får han sitta på skämsstolen så sticker han och skriker. Han skriker till o med när han gråter...han tror väl inte att jag hör han.'Och att prata med han när han blir så där arg är meningslöst, han lyssnar ändå inte för 5 öre.
Och det sägs ju att trotsåldrarna inte är över än! 
Tror inte tomten kommer på besök i år! Jag har sagt att dumma barn får inte julklappar men L håller inte riktigt med där.
 
Nej, nu ska jag ta tag i disken här och sen lägga mig o vila en stund. Har åkt på en förkyldning och det har även satt sig i huvudet...
Puss på er!
 

Måndag

Ännu en ny vecka har kommit, vi är redan inne i November. Men hallå!!! vart tar tiden vägen? 
Denna höst har ju bara sprungit förbi och snart är den förbannade vintern här. Tänk om man kunde bo utomlands dem månaderna, skönt ;)
 
Idag har jag varit på Cc, händer dock inte så mkt längre. Finns inga jobb att söka och att försöka få tag på praktik nu är onödigt då handel inte får ha praktikanter under dec. Så det blir att söka i jan igen. 
Har även börjat fundera på att läsa upp kärnämnena och sen plugga på distans till undersköterska för att sen kunna söka jobb inom hemtjänsten...Men det är bara tankar än så länge.
 
Efter jag hämtat Leo så mötte vi Sofia o barnen utanför dagis och då bestämde barnen att vi skulle följa med dem hem o leka. Haha, dem är så jäkla goa våra grabbarn. Dem vill så gärna träffas o lekas och dem tjatar om varandra men när dem träffas o leker så är det lika mycket lek som bråk ;) Dem är som syskon dem dem grabbarna. Tycker det är jätte roligt att dem har sån bra kontakt och hoppas dem har kvar den kontakten när dem blir äldre med.
Precis som jag o Sofia ;)
Och min älskade guddotter, lilla Nova. Man kan inte annat än älska henne, så himla underbar och idag fick vi ett gott skratt. Vi satt vid matbordet(hon i sin stol) och då la vi nappen på bordet framför henne och då helt plötsligt lutar hon sig fram så hon kom nära nappen. Då öppnar hon munnen och försöker fånga nappen, satt o snutta på kanten med...
Så mysig unge som ler varje gång man kommer o man pratar med henne....
Älskar förstårs hennes bröder med men det vet ni ju redan....
 
Måste komma ihåg att köpa reflexer, när jag o Lillen gick hem så va det ju svart ute. Han har ju reflexväst men det hade vi inte med oss då vi inte hade planerat innan att vi skulle följa med Sofia hem.
Han va övertrött när vi skulle gå så jag fick bära honom en stund men sen blev det lite bus med morbror innan han däcka på 2min i sängen :)
Mammas älskade trollunge!
Måste försöka få en klipptid till honom för han ser verkligen ut som ett troll i håret, ungen vägrar klippa sig ;)
 
Nu blir det lite te innan Mr X kommer ut på msn en stund, sen blir det sängen. Imorgon står dagis och städ på schemat!
 
Natt natt!!!
 
Sofia: Love you <3

Samojed

Jag vill ha en sån här fluffig mysig björn....

En kväll med babe

Igår så åkte Lillen till morfar, blev lite tidigare än vi trodde då pappa kom o hämta honom redan efter kl 15.
Efter att han åkt så tog jag en dusch och fixa lite sen cykla jag bort till Sofia. Där blev jag bjuden på mat och sen gjorde vi oss i ordning för en kväll på Borgen.

Kom dit vid halv nio ungefär och det va inte mycket folk som hade kommit, blev fler under kvällen men det drog inte lika mkt som när Lasse Stefanz spela.
Det va Black Jack som spela och vet inte vad det va med dem men de kändes så stela på scenen, lite tråkigt faktiskt. Men roligt och trevligt hade jag med Bästa!
Dock sluta kvällen med en sprängande huvudvärk för mig, kände av det innan jag åkte till Sofia men tänkte att det blir nog inget av det...så fel jag hade. Va nästan så jag började må illa när vi hade lämnat borgen.
Sen fick vi stå o vänta på spårvagnarna och det va så himla kallt så blev lite segt.
När jag kom hem så blev det bara att gå på toa och sen gick jag o la mig direkt....
 
Jag somnade nog rätt fort för jag hade inte ens märkt när Sofia hade svarat på ett meddelande. Kom på det när jag vakna att ja visst ja, hon skulle ju skicka ;)
ch då märkte jag att kl va 11.30!!! Shit har jag sovit så länge.. Skönt att kunna sova ut men jag vakna med den där jävla huvudvärken...
Men efter lite frukost och några panodil så blev jag människa igen.
 
Va borta en sväng hos Sofia o dem idag med, hämtade mina saker och cykel. Blev bjuden på lunch där med...
Tack!..Sen hem o diska o städa lite.
Vad rastlös man blir när man är barnledig, vad ska man hitta på när man är själv?
Men imorgon kommer prinsen hem igen :D... Undrar om han saknat mamma, liite kanske ;)
 
Nej, nu blir det sängen, upp tidigt då lillen kommer på fm...

Natti Natti vänner!
 
 
 
p.s Du finns i mina tankar, jag försöker glömma dig men du har satt dig fast. Kan du bara inte försvinna!

RSS 2.0