Jämtland

Igår kom vi hem efter en vecka i Jämtland, har varit en jätte bra vecka. Vi har inte gjort nåt speciellt utan bara varit, skönt det med.
I fredags så tog jag leo och brorsan tåget till Västerås och mamma mötte upp oss vid tåget, hon fick en stoor kram av Leo direkt.
Sen mot bilen där Anders vänta och sen åkte vi hem till mamma. Åt lite tacos och kollade på The Voice. Vid 22 så satte vi oss i bilen och åkte mot Jämtland, va framme vid 5 tiden, Leo o brosan somna om direkt och vi andra tog lite macka innan vi la oss.

Sen har dagarna bara flytit på, va o kollade Dollar Store med. En "farlig" affär att gå in i, man blir lätt fattig då ;)
Va ute om dagarna och Leo åkte pulka. Leo va ute en hel del med sin morbror och dem hade jätte roligt. Både på dagarna och kvällarna så har mamma o jag spelat MASSA kort spel och zatzy...Älskar't
Nu i fredags så va Anders ledig så då va vi ute o grilla lite korv(ingen grill utan eld på marken) och det va så mysigt och sen blev det snabbt in för då började det bli svinkallt. Jackorna luktar inte gott efter den stunden.
Sen på kvällen så åt vi pizza och kolla på The Voice och som veckan innan så satte vi oss i bilen vid 22 igen och åkte mot Västerås.

Dock så gick inte denna resa som vi hade tänkt oss. Det blev ett litet äventyr, hahaha. Det är 46mil till Västerås(vi sov rätt mkt) och när vi har ynka 9mil kvar så pajjar bilen :/ Så kl 04 stod vi o vänta på bärgningsbilen som kom en timme efter sen..
Men då har man testat på att åka PÅ en sån med. Leo och brorsan satt i bärgningsbilen(där det va varmt för Leo..ville inte ha honom i våran bil) och vi andra 3 fick sitta i bilen på bärgningsbilen och det va lite annorlunda att åka baklänges i en bil. haha.. Vi satt o frös men lyckades somna en stund.

Väl framme i Västerås sen så blev det att slappa i soffan och äta lite frukost och sen bar det av till tåget. Väl framme i Norrköping så blev man bara glad...INGEN SNÖ alls kvar....Underbart :)
Så veckan har varit toppen, dock så är jag fortfarande sjuk och har haft en jobbig vecka så sett, fått flera hostattacker om dagarna och kvällarna/nätterna ska vi inte prata om...Sovit vääldigt dåligt..
Men börjar bli bättre så det finns ljusa tider för det med ;)


Denna vecka blir lugn, dagis för Lillen och jag har möte imorgon. Det ska även bli storstädning av hela lägenhet o bakning och så hoppas jag att jag hinner med en te dejt med babe med.
På lördag är det kalas för Leo, herregud han blir snart 4år :)

I år har jag inte bjudit hans andra sida av familjen... pga den enkla anledningen att det är inte upp till mig att se till så dem kan fira honom. Men när vi va i Ed så prata hans farmor och ena faster om att dem ville komma upp o fira honom och vill dem det så får dem ju göra det. Jag menar ju inte att jag förbjuder dem bara att jag inte skickar några inbjudningar så sett.. Hoppas ni förstår vad jag menar?
men kommer ha en extra tårta ifall dem vill komma och då får dem göra det på söndagen.
Vore så jäkla roligt för Leo om hans farmor o farfar kunde komma, han saknar dem.
Men som sagt, vill dem/ni komma så hör av er!

Mimmi kommer flytta oxå, har ev hittat en på landet som vill ha henne och det känns bra. Då får hon vara både ute och inne katt vilket hon kommer må bra av. Anledningen till detta är INTE att jag tröttnat som nån trodde utan att min son tyvärr inte kan hantera djur. Så då är det bästa för henne att flytta...

Men nu ska jag ta tag i städandet...
Puss på er!

Stämmer så väl

Natten har varit jobbig, somnade väl runt 2-3 natt då jag låg o hosta hela jävla tiden och så somna jag med huvudvärk med. Leo har oxå legat o hostat men han vakna inte av det.
Morgonen började kl 07 av att Leo väckte mig o sa att han hade ont i magen, går in o hämtar honom o känner att han har feber :/... Så vi bädda ner oss i soffan, han med feber o jag med huvudvärk o kolla barnkanalen.
Nu sover trollet så jag passar på att kolla lite på datorn. Hoppas att febern är borta tills på fredag då vi ska åka till Västerås, annars blir det nog bara en jobbig resa för trollet...

Blev liten uppdatering idag, nu ska jag krypa ner i soffan o vila lite innan trollet vaknar....

Trevlig alla hjärtans dag mina vänner!


*Den som gråter, gråter oftast inte för
att den är svag, utan för att den
varit stark för länge*

Hur bra stämmer inte det? Känner igen mig själv i denna text!!!!

Melodi 2

Ikväll va det åter dags för Melodifestivalen och denna gång va det mer som va bättre än förra veckan.
Jag fastna för Top Cats och Timotej och tyckte dem skulle gå vidare till Globen men dem båda kom till Andra chansen så det är ju bra.
Blev ju inte förvånad då Ulrik gick direkt till Globen, nu har alla fjortisar fått rösta... Han va int ens så bra...

Nu kollar Leo o brorsan på  Scooby Doo2, skulle ha lagt Leo men han fastna framför filmen. :) Men blir snart sängen då kl e rätt mkt för han.
Imorgon blir det lugnt, ska kolla upp lite kläder i förrådet och så kanske morbror o hans sambo kommer hit på fika. Vore ju trevligt.

det va de lilla från mig....

Natt natt!!!

På tiden

Vet inte vad som taggit åt mig, har idag fortsatt med storstädningen. Idag tog jag köket och imorgon blir det sovrum + pall. Och så jäkla skönt när det är klart. Och fint med ;)
Är så himla sugen på att måla om möblerna i vardagsrummet nu, bara kliar i fingrarna.
Men ska man köra på vanlig vit färg eller vit lasyrfärg? Vilket är bäst??? Hjälp mig nu ;)

Va även borta på Netto o panta förut, men började snabbt ångra mig.
På vägen dit så börja Leo direkt, skulle gå där o där men inte på vägen och han skulle äta snön. Vilket jag då sa ifrån med tanke på alla bilar som kör där och så va det massa grus.
Till slut så vände jag om och tänkte gå hem och då blev han jätte ledsen o sa förlåt. Testade då det moster sa till mig att ge han två val. Och han skulle då va snäll, vi gick dit o ha hjälpte mig panta o hjälpte mig i affären.
Men sen...kassan... det funkar inte alltid med honom, han försökte gå ut med varorna och när jag väl lastat upp sakerna så tog han vagnen(mini kundvagn) och gick ut och då trodde jag han skulle ställa tillbaka den. men inte.. han gick in i affären igen...
Men kom tillbaka lika fort igen och när han såg att jag va på väg ut så hade han ordning på sig...

Nu på em har vi bara tagit det lugnt, brorsan kom med efter skolan o stannar till imorgon. Leo blir glad då morbror kommer :)
Men nu ska jag kolla klart på The Voice!

Natti på er!

p.s kors i taket så har Leos pappa ringt familjerätten nu....Tog bara några veckor....

Städning

Hej där ute..

Även denna dag började strax efter 07, Lillen vakna o sa att han hade ont i magen. Det första
jag tänkte va: Neeej inte magsjuka. Men det blev inget av de sen.

Idag har inte varit Lillens dag, gud vad han har trotsat o bråkat o jag vet inte vad. Ville alls inte lyssna.
Va borta hos Rickie o grabbarna förut(sofia jobba) och sen skulle jag bort till Hc o sälja lite kläder(hon avboka i sista stund) och då fick Lillen vara kvar hos dem.
När jag kom o hämta han sen så skulle han asbolsut inte ta på sig och den lilla promenaden hem brukar ta 10min....idag tog det väl 20min...
Hem o laga lite mat och sen nu vid 19 så  fick han lägga sig.

Annars har dagen varit lugn, jag har storstädat vardagsrummet och även tagit badrummet. Imorgon tar jag tag i köket och sovrummet.
Ska även få Leo att städa sitt rum...för det gör jag inte... ;)

Nu ska jag ta mig lite te och se om det är nåt bra på tv!

Hej så länge.........



biljetter

Hej du...

Dagen började redan vid 07.05 idag, Leo la sig o kolla barnprogram och jag låg o blunda lite tills klockan ringde. Upp o fixa frukost o klä på Leo till dagis.
Han ville inte gå dit idag så tog sin lilla tid innan han kom i ytterkläderna.
Väl på dagis gick det bra sen.

Gick hem och åt lite frukost och tänkte jag skulle tvätta håret innan jag skulle vidare och i samma ögonblick som jag tänkte det så kom jag på att dem stängt av vattnet :/ fan så irriterande...
Blev lite smink på och sen sätta upp håret i nån knut på huvudet...
Åkte ner till stationen o hämta ut tågbiljetterna så nu är det klart *jippiiee* sen gick jag upp till Af för o fixa inskrivningen så nu är det klart, hoppas soc kan va nöjda nu.
Blev att åka hem direkt sen o hann ta lite te innan jag gick o hämta Leo.

Väl där så ville han inte hem och börja då trotsa...sååååå jäkla trött på denna trots nu. *suck*
Men hem kom vi iaf, även fast promenaden tog lite tid den med.

Nu ligger han o sover och brorsan har åkt hem så nu har det tyst o lugnt här. Det är så skönt!
Ska läsa klart bloggarna nu och sen blir det att krypa ner i soffan, har inte börjat sova i mitt rum än då det fortfarande är ett förråd där inne, men det ska bort i helgen då brorsan kommer in igen o hjälper till.

Annars blir nog resten av veckan och helgen lugn, hoppas L o N blir friska så vi hinner leka lite i veckan...

Men nu väntar soffan ;)

p.s vi har sms'at varandra idag, sen ringde han upp. Vi prata en stund, vi skratta och jag bara kände hur glad jag blev. Hur bra det kändes efteråt. Va några månader sen jag hörde hans röst :D

Måndag

Ny vecka, nya tag...

Lillen är på dagis så jag ska passa på att diska o städa av lite. Sen blir det bort till Hc o handla innan jag ska hämta honom igen...
Sitter o kollar på skor, behöver nya till våren sen då mina är trasiga. Vill ju gärna inte gå med vinterskor då ;)
Är så sugen på ett par stövlar igen, va några år sen jag hade några...




Kanske dessa till våren?




Till vår/sommar om man ska bort nån gång?




Skulle vilja ha dem svarta





Dessa till sommarn?
Passar det med både långa o korta leggings? Och kanske en knä lång klänning?
Inte för att jag brukar använda det men man vet aldrig.

Vad säger ni? Ge mig tips, jag är skit dålig på vad som passar till kläder o så...

Nej nu måste jag sätta fart här, huvudet är inte riktigt med idag då jag vakna med huvudvärk men det är bara att kämpa på...

Puss på er!

Melodifestivalen del 1

Men herregud vilka låtar...Tror jag ska sluta titta på skiten...

För det första, Sean banan!!! Det säger väl allt?  Hur kan man ha med en clown i detta program, tycker inte om han alls. Så larvig person.

Och Torsten, han kan ju inte sjunga... och sen ta programledaren på rumpan...inte okej..

Jag tyckte att Afrodite va rätt bra, fanns ingen låt jag direkt fastna för.
Dem som gick vidare till Globen va rätt bra, loreen va bra och de andras låt va bra men tycker inte den hör hemma där...

Hoppas nästa omgång har bättre låtar och hoppas bananen halkar hem sen från andra chansen...

Nej nu ska jag se om det är nåt BRA på tv innan det är dags att sova...

Melodifestivalen del 1

Men herregud vilka låtar...Tror jag ska sluta titta på skiten...

För det första, Sean banan!!! Det säger väl allt?  Hur kan man ha med en clown i detta program, tycker inte om han alls. Så larvig person.

Och Torsten, han kan ju inte sjunga... och sen ta programledaren på rumpan...inte okej..

Jag tyckte att Afrodite va rätt bra, fanns ingen låt jag direkt fastna för.
Dem som gick vidare till Globen va rätt bra, loreen va bra och de andras låt va bra men tycker inte den hör hemma där...

Hoppas nästa omgång har bättre låtar och hoppas bananen halkar hem sen från andra chansen...

Nej nu ska jag se om det är nåt BRA på tv innan det är dags att sova...

Fredag

Gud vad veckorna går fort, tyckte inte det va länge sen det va fredag.

Idag har jag städat o diskat lite, va en sväng på Öob o köpte lite små saker till kalaset. Får ta lite nu o lite sen.
Sofia m fam va här på fika o lek förut, alltid lika trevligt :)

Efter att dem åkt så hämta vi tvätten i tvättstugan o sen gick vi till netto. Hem o laga mat och sen lite fredagsmys innan det va dags för sängen för Grodan.
Han får sina hostatacker när han sovet, tycker så synd om honom. När jag levde med hans pappa så va jag inte så här nojjig (stavning?) utan jag va alltid den lugna men nu när jag lever ensam med honom så har jag blivit nojjig. tycker inte alls om hostan, rädd att det ska hända nåt...

v.8 så sticker jag o Leo på semester. Den 17 åker vi först upp till mamma i västerås, brorsan ska oxå med. Och sen därifrån upp till Jämtland :) Ska bli så roligt, aldrig varit där så ska bli spännande. Leo kommer nog tycka det är roligt med alla snö och att han kan åka pulka igen (våran e i Ed) och så finns det ju massa snö att äta (suck)

Nej nu ska jag kolla klart på filmen o sen sova.

Puss på er!

RSS 2.0