Nya tag

Snart är vi inne i 2013, har inte detta året gått fort?
 
I jan är det ett år sen Leo börja dagis här i Norrköping, känns om det va nyss. I nov va det ju ett år sen vi flytta till Norrköping, så underbart att ha kommit bort från Edsbruk och det kommer inte bli många resor dit om åren, vill L´s farmor o pappa träffa honom så vet dem vart han finns. Dem får fasen ta sig hit upp, jag ska inte behöva sitta o åka ner dit för att dem ska kunna träffa honom.
 
På måndag är det ju nyår, det ska vi fira med pappa o Elin(kickis dotter) och sen med Kicki med men hon jobbar tll 21. Blir middag hemma hos Elin(hon o brorsan bor ju här i korven) och sen när Kicki kommer hem så blir det lite födelsedagsfika då jag fyller år på tisdag. Blir ju 26...eller jag menar 25 igen ;)
Från o med tisdag 1jan ska jag börja ett nytt liv, måste börja träna och gå ner minst 10kilo, få bort den äckliga magen som hänger i vägen ;) Men satsar på beach 2014 inte 2013...
Måste även köra hårdare med Leo så vi får bort alla fula ord han använder, nu jäklar ska mamma visa vart det blå skåpet ska stå ;) hehe
 
Kärlekslivet står stilla och det är skönt, så skönt att leva själv. Bara ha mig o min son att tänka på och slippa ha nån som tror han kan bossa här hemma...
Men jag hoppas att jag finner mannen i mitt liv snart!
 
Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags att krypa ner, så skönt med en laptop så man kan kolla klart på filmen och även läsa bloggarna under reklamen :)
 
God natt!

Julafton 2012

God Jul kära läsare!
 
I förrgår kom mmamma o anders hit, dem kom på kvällen så blev bara tv o mys då.
Igår så va vi borta på Hc, blev lite shopping och sen spela vi Tp på kvällen, va väldigt roligt faktiskt. Fast jag inte alls är så förtjust i att spela spel.
 
Idag åkte vi till graven, tände lite ljus och sen vidare mot kusin. där samlades släkten(mammas sida) och det blev frukost och efter det julklappsspelet. det är så himla roligt, dock vann jag bara några handdukar(små) och en mortel men det är så roligt och se vilka saker folk verkigen kämpar för att få ;)
Sen tog vi det lugnt innan det vart dags för mat och efter det Kalle Anka och sen kom tomten. dock så va brorsan så jävla tråkig och vägra ställa upp så mamma fick göra det. Dock hoppas jag att dem skaffar tomte kläder till nästa år. Leo påpeka även kläderna så det kändes jävligt trist att vi inte har röda kläder.
Blev lite fika efter julklapparna och sen for vi hemåt.
Fick ju även träffa mitt kusinbarn, lilla Fanny. Och hon va så himla liten och så söt, blev massa bebismys och jag fick även mata henne :)
 
Här hemma har vi haft lite mer julklappsutdelning och så har vi spelat lite med Leo med hans nya spel o plockat upp alla saker han fick.
Dock är han så jävla otacksam så det finns inte, han har börjat mumla för sig själv och det är så irriterande och han kan inte sluta med dem fula orden. Har aldrig träffat på en unge som är så jävlig som han är.
Inte tacksam för att saker han fått utan jävlades precis innan han åkte i säng nu. Är så jävla irriterad nu.
Men sköter han sig inte kommer jag ta bort leksaker för varje gång han svär/är dum....Hur fan ska man få ungar att lyssna....
Kommer inte bli några presenter när han fyller iaf. En sak som är jävligt klar!!!!
 
 
God natt!

12 dec

Blir visst inte så mycket uppdatering här.
Dagarna rullar på som vanligt, det är dagis för Lillen och Communicare för mig. Vi va hemma några dar för ett tag sen då Lillen låg i feber och misstänkt öroninflammation. 
Själv har jag ont i ryggen nu, längst ner och det gör ont när jag böjer mig ner. En dag hade jag även spänningar i hela huvudet och det gick ner mot nacken, har även känt av lite konstigt i låret och igår kväll så gick det ner i hela benet lite... Varför?
Mamma tror det är musklerna men varför alla ställen på en gång, nu är ju huvudet bättre men har fortfarande ont i ryggen. Men det är bara att stå ut.
 
Sitter just nu på Cc och väntar på att vi ska börja, har deltagarfredag idag istället då vi är lediga torsdag, fredag... Så kommer visst bli tipspromenad eller nåt.
Efter det så ska jag hem till Sofia o Nova en sväng, som en räddande ängel har hon en mascara jag kan få.. Tack gumman!
Min gick sönder för ett tag sen och är precis torr, har varit osminkad i en vecka nu...osminkad till Cc och det har jag aldrig varit sen jag börja här i juni.. usch ;)
 
Sen blir det att hämta Lillen på dagis, hem o städa o diska lite och sen vid halv sex så blir det lucia firande på dagis. Även pappa kicki o brorsan ska följa med. Leo sjunger massa hemma på låtarna så hoppas han sjunger på dagis med fast det kommer va massa folk där...
 
Nej, bäst att avsluta här, längtar tills jag kan mysa med Novis ;) Om hon inte sover vill säga...
 
Puss!!!

God natt

Har precis kollat på Sex and the City och det är ju en kärleksfilm, så fint när dem
hittar tillbaka till varandra o ditten o datten. Och att sitta ensam
o titta på en sån film är inte bra.
Många tankar som kommer upp i huvudet, många tårar som trillar.
Den största tanken är:
Kommer jag någonsin att finna kärleken igen?
Kommer jag få känna det där pirret i magen?
Få dem där kramarna o pussarna, ha nån som håller
om mig när vi ska sova?
 
 
 
 

tomte

idag har vi tagit det lugnt, varit rätt lugnt o inte så mkt bråk på lillen. skönt.
Vi va nere i källaren förut o hämta upp julsakerna så nu har vi satt upp några tomtar. Hade visst julgardiner i garderoben så har bytt i tv rummet.

Hade tvättstugan förut och när jag höll på där så slår jag i tummen och det kändes rätt bra, för 10min sen upptäckte jag att jag fått ett blåmärke där.
Hur lyckas man. haha

Nu blir så mycket bättre och sen sex and thé city (filmen)

puss på er!

RSS 2.0