Sommar 2013

Vilken underbar sommar vi haft.
 
14juni så tog lillebror studenten, liten har blivit stor :). Dem va så fina vid skolan och både jag mamma o brorsan föll i tårar dels lycka för honom men även för att vår älskade Cissi inte fick vara med.
Efter skolan så blev det lite firande med pappa o dem borta i Kickis lägenhet och på lördagen fira vi med mamma o anders.
Efter maten så packa vi i ordning och börja vår resa till Svenstavik, Jämtland :D

Resan gick bra o båda barnen sov rätt mkt (Melvin va med oss), fick en del roliga kommentarer från barnen. Vi berätta att anders kommer från Dalarna och då undra den ena vilket språk han tala och sen när vi kom till dalarna så sa den andra : men det är ju ingen snö här...
Vi va där uppe i 4 veckor, så underbart att bara komma hemifrån och göra ingenting. Dem bor så mysigt vid storsjön och med tågspåret 10 meter framför huset. Tåget kommer två ggr om dagen och vi va väldigt noga med att dem INTE fick gå nära där överhuvudettaget.

Det blev massa lek o bus o mys med barnen, dem blev som syskon rätt ofta o bråka/tjafsa tittsomtätt. Blev bad i poolen och spel ute, firade midsommar och då va även moster + sambo och dotter där. Mkt trevligt och roligt även om man inte va pigg om dagarna.
Sen va vi uppe på Hoverberget och vi kolla fjällen, vacker fors, renar och jag såg regnbågens slut.. Det va fint, den sluta i storsjö så jag sa åt mamma att dyka i efter skatten men det ville hon inte...konstigt ;)
Mycket kortspel med mamma och gud så roligt vi har haft då, flera ggr skratta vi så mkt att tårarna rann på oss båda.
Blev en sväng till Östersund med, lite shopping o ett snabb besök på sjukan.
Barnen fick även kompisar sista veckan vi va där, två st från Usa, killen förstod svenska men svaren blev ju ofta svenskengelska men även om mina inte förstod dem så jätte bra så lekte dem väldigt bra ihop och hade jätte roligt.

Jag mådde väldigt dåligt dem två första veckorna så kunde inte njuta riktigt av semestern men det tog jag igen på dem två sista. Så nästa år hoppas jag att vi kan åka upp igen, men då får det nog bara bli två veckor.
Anledningen till det är inget jag vill gå in på här!
 
 
Efter vi kom hem igen så va vi hemma typ 5 dar sen åkte vi på nästa semester och denna gången blev det Småland, till Leos farmor.
Blev mkt lekplatsen och badet där och så va L med sin kusin varje dag...Då tänkte man ofta: skönt att bara ha ett barn ;) haha
Leo fick lite egentid med farmor den helgen och jag åkte in till Västervik till Patrik o hälsa på. Dock jobba han hela helgen(natt) så vi träffades bara några tim på em/kvällen. Men det gjorde inget, det va så skönt att komma iväg och bara va själv..njuta av lugnt.
Träffade även Sofia m familj då. Efter en vecka där nere va det väldigt skönt att komma hem.
 
Igår åkte jag, Leo och Patrik till Kolmården :)
Va en rolig och trevlig dag med grabbarna och jag fick ju äntligen se delfinerna igen. Dem är så otroligt fina och den nya showen va verkligen bra.
Skulle vilja simma med delfiner nån gång, iaf klappa dem. Det vore helt otroligt.
Leo tyckte om djuren men roligast va nog lekplatsen, haha.. Och det trodde jag inte men han tyckte om linbanan.
Patrik fråga om vi skulle åka den och först va jag tveksam men tänkte ändå att nån gång ska ju va första gången och Leo ville med så vi åkte. Och ALDRIG att jag gör det igen(är höjdrädd) fy så läskigt det va. Vissa ställen gick bra då det inte va så långt till marken men när vi va högst upp på vissa ställen då visste man iinte vart man skulle ta vägen och inte blev det bättre när den stanna två gånger varav andra gången så gunga vi lite med. Men faktiskt vid första "stigningen" så titta jag ut för då såg man ut över sjön och det va väldigt fint.
Sen vänder den ju på några ställen o byter riktning och då snurrar den o gungar och låter...Då satt man o blunda vill jag lova.
P sa åt mig sen när vi gick av att du ser det gick bra, inget hände. Men du såg skräckslagen ut...
Haha!!

Idag blir det lugnt, lite städ och sen en cykeltur med sonen, imorgon åker vi ut till landet över helgen och ev så kanske det blir några dagar till i Ed innan semestern är slut oh dagis drar igång igen.
Och jag hoppas verkligen att vi kan/hinner träffa Sofia m fam flera gånger...Saknar er!
 
Imorgon är ingen vanligt dag för det är godingarnas födelsedag, Liam o Noel blir 6år. Vart tar tiden vägen??
Älskar er grabbar!
 
Puss

 

RSS 2.0