Skräck

Dagarna springer iväg här.

Påsken firade vi ute hos pappa, va rätt trevligt ändå utan att säga för mkt. Skärtorsdagen kände jag att en förkylning va på väg och den bröt ut då på helgen.
Melvin kom en sväng på lördagen med och han o Leo va ute o lekte, klättrade i berget(Niclas va med dem då) och sen rymde dem två bakom garaget vilket inte va så bra med tanke på att det finns hur mycket skit som helst under snön där och dem kunde gjort sig illa.
Niclas gick ut för att säga åt dem och det va väl tur det för Leo hade fastnat i snön där men han gjorde sig inte illa så det va tur de. Farmor kom även på lite påsklunch.
 
Här i stan har ju snön som gott försvunnit men när man kom ut på landet så tänkte man: Herrejävlar va snö, pappa har sjukt mkt snö kvar och det är säkert 40-50cm på tomten :/ 
Va väl något mindre på dem små gräsmattorna men ändå...
Skönt man slipper skiten här ;)
Blev att åka hem på lördags em, pappa va tvungen att köra K till sjukan då hon låg i feber och då hon har sämre immunförsvar(tagit bort mjälten) så måste hon kontakt sjukan direkt. Hon hade fått influensan men hon fick iingen hjälp mot den :/
9 dagar låg hon i feber utan hjälp, men nu verkar febern förvunnit iaf och det är ju tur det.
men sjukvården i ett nötskal...
 
Jag va hemma tis-ons och sen på onsdags kvällen fick Leo feber så blev vab resten av veckan. Febern förvann till fredagen men hostan höll i sig lite längre. Bakade en tårta i torsdags så i fredags åkte vi till Communicare för att tacka, min sista dag där.
Känns skönt men samtidigt tråkigt, vad händer nu då?!
 
Igår så fick vi lite besök...av 3 godingar ;) 
Liam Noel och Nova <3
Grabbarna lekte/tjafsa/bråka på som vanligt så dem fick sköta sig själva, fick säga åt dem några gånger men annars så fick dem lösa det själva.
Jag myste med Novis sen blev hon väldigt trött och då hon inte va hemma hade hon lite svårt att komma till ro, hon skulle ner på golvet och samtidigt som hon gnällde lite kröp hon ut i hallen, blev ledsen och ropa efter mamma....Lilla snuttan då... och samtidigt så hörde hon ju brorsorna där med(leos rum) så vi titta in där så hon fick se att dem va kvar. Två-tre ggr kröp hoon ut där o ropa på mamma.

Sen va det dags att fixa lite mat och eftersom snuttan inte somnat så fick hon sitta i vagnen o leka lite för att ligga ner vill man absolut inte, men till slut fick hon det iaf så till slut somna hon :)
 
Idag är L tillbaka på dagis men jag är fortfarande hemma, har ont och är svullen i tandköttet vid visdomstanden så ringde tandläkarn förut o fick en tid kl 15. Har antagligen bakterier så måste spola rent o få bakteriedödande, i vissa fall ger dem även antibiotika men hoppas inte det behövs.
Vill verkligen inte tid ångrar lite att jag ringde men lika bra att spola rent skiten...Kommer va sååå nervös, inte varit hos tandläkarn på säkert 10år. Tycker inte om dem!!!
 
Får se hur det blir imorgon om man orkar jobba eller inte, har ju inte ätit ordentligt på hela helgen så man är ju inte allt för pigg...
Nu blir det att försöka få i sig lite te och sen en dusch så man är redo till sen....

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0