Sept 2013

Känns som det är mycket som händer men samtidigt inte.
Har börjat på folkhögskola här i stan, dock går det inte som jag tänkt. Det har blivit mkt frånvaro dels pga huvudvärken jag hade nästan varje dag i två veckor(va inte hemma alla dagar) + en vecka med vab då sonen har legat i feber o öroninflammation.
Det tar även emot, en del av mig vill, den andra vill gömma sig under täcket.
 
Nästa vecka ska jag till Vc och träffa en specialistläkare (bara ordet gör mig nervös) då jag har tagit tag i detta med huvudvärk och dess värk. Det är tufft att ha huvudvärk ofta, tar på krafterna och mycket annat blir drabbat.
Men ska även dra upp allt annat och se ifall man kan komma fram till vad det är och om det finns nån hjälp/lösning.
Måste även se om jag kan få några fler A utskrivet, för några dar sen hade jag konstiga drömmar tre nätter i rad och hade jätte svårt att sova.
Jag vet inte vad drömmarna handla om eller vad dem visa...Vet bara att det har varit nåt, så fort jag blundat o när jag sov. Drömmarna verkar röriga, suddiga.. Och nu när man tänker efter...kan det ha med stress att göra?!
Mamma och en kompis tror att det är tecken på den berömda väggen...Det hoppas jag inte!!!
 
Min älskade son, jag älskar dig så oerhört mycket och du är mitt allt, jag gör allt för dig och kommer alltid göra det.
Men ibland går du mig djupt på nerverna, denna trots får mig att vilja stänga in mig i ett rum o skrika.
Samtidigt som du kan va världens goaste så kan du va jobbig... Ditt humör är inte att leka med ibland, du kan bli så jäkla arg. Tyvärr har du din pappas humör och du vill gärna kasta dina grejer eller bara slå ner nåt som står på bordet när du ska gå därifrån o tjura...Du är stor i mun med och det är inte alltid du använder fula ord men du vet hur du ska reta upp din mamma. Och fler ggr har du lyckats
Men vi ska fixa detta...Jag lovar hjärtat!
 
Imorgon blir det en sväng till skolan, väntar fortfarande på svar från Af hur jag ska gå vdare. Om jag ska forsätta studierna eller inte.
På fredag åker sonen till sin morbror o hans tjej och sover en natt. Vad ska jag göra? Jo sova försöka iaf.

Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0